Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
Na ide is beírom a gondom hátha itt gyorsabban választ kapok.
Problémám támadt a rendszeremmel. Vettem egy Asus A8N-E lapot és tettem bele 2db 80GB-os sata vinyót. A bios-ban engedélyeztem a raid-et, megcsináltam a stripe-olt raid tömböt is. Az xp telepítésnél ugye F6-ot kell nyomni ebben az esetben és beolvassa automatikusan a raid vezérlőt. Eddig minden oké, amikor viszont kéri, hogy válasszam ki melyik partícióra akarom feltenni, akkor külön külön mutatja a két vinyót. Ha az aelsőt kiválasztom akkor azt írja ki, hogy nem megfelelő windows partíció stb. Utána kiválasztom a másikat, úgy már elkezdi formázni és telepíteni de még mindig 80GB-nak írja ki. Amikor felmásolja a file-okat van egy újraindítás ugye. Ezután viszont tölt egy kicsit és újraindul megint...
Próbáltam csökkentett módban is de akkor meg asszem a vga440.sys file-nál abbamarad a töltés és ismét újraindul.
Ez miért lehet??
Mindjárt felteszem egy sima vinyóra az xp-t, meglátjuk azzal mit kezd, de ha valakinek van valami 5lete, szívesen fogadnám.
Ja és szerintem nem valószínű de nem lehet gond az, hogy a tápom 20 pin-es, a lap meg 24? Nem használtam semmilyen átalakítót, csak simán rádugtam.
Sürge lenne, segítsetek légysziiii!
Lefuttattam egy memtestet is, hibátlan. A sima pata vinyóra gond nélkül felmegy az xp, legalábbis eddig úgy néz ki. Nem indult újra.
Akkor mi lehet a problema?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest