Hirdetés
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
Na ide is beírom a gondom hátha itt gyorsabban választ kapok.
Problémám támadt a rendszeremmel. Vettem egy Asus A8N-E lapot és tettem bele 2db 80GB-os sata vinyót. A bios-ban engedélyeztem a raid-et, megcsináltam a stripe-olt raid tömböt is. Az xp telepítésnél ugye F6-ot kell nyomni ebben az esetben és beolvassa automatikusan a raid vezérlőt. Eddig minden oké, amikor viszont kéri, hogy válasszam ki melyik partícióra akarom feltenni, akkor külön külön mutatja a két vinyót. Ha az aelsőt kiválasztom akkor azt írja ki, hogy nem megfelelő windows partíció stb. Utána kiválasztom a másikat, úgy már elkezdi formázni és telepíteni de még mindig 80GB-nak írja ki. Amikor felmásolja a file-okat van egy újraindítás ugye. Ezután viszont tölt egy kicsit és újraindul megint...
Próbáltam csökkentett módban is de akkor meg asszem a vga440.sys file-nál abbamarad a töltés és ismét újraindul.
Ez miért lehet??
Mindjárt felteszem egy sima vinyóra az xp-t, meglátjuk azzal mit kezd, de ha valakinek van valami 5lete, szívesen fogadnám.
Ja és szerintem nem valószínű de nem lehet gond az, hogy a tápom 20 pin-es, a lap meg 24? Nem használtam semmilyen átalakítót, csak simán rádugtam.
Sürge lenne, segítsetek légysziiii!
Lefuttattam egy memtestet is, hibátlan. A sima pata vinyóra gond nélkül felmegy az xp, legalábbis eddig úgy néz ki. Nem indult újra.
Akkor mi lehet a problema?
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- BestBuy topik
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Battlefield 6
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest