- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
Nem hiszem, hogy ellent mondok, max nem jól fejezem ki magamat

Lehet nem írtam, de Raid 5-t szeretnék.
Most alaplapi Raid 1 van, nem igazán vagyok megelégedve vele, mert úgy tűnik lassabb, mintha nem Raidben lenne, de legalább biztonságos.
Az adatlapján úgy olvastam, hogy:
1 vinyó, egy egységnyi sebesség: 1,5
2 vinyó, Raid 0: 2 egység: 3,0
3 vinyó, Raid 5: 3 egység: 4,5
Nekem a sebesség és a biztonság is fontos, ezért fontolgatom a Raid 5-t.
4db 250 Gb-s vinyónál a felhasználható terület 750Gb, és mindegyik lemezen lesz egy negyednyi paritás sz*rság is. Így ha egy kiesik, még lehet pótolni adatveszteség nélkül.
Na nekem ilyen kell, ezért kérdeztem az előbbi kártyát, hogy milyen.
Kártyára még áldoznék is többet, de egyszerre kártyára, alaplapra, stb-re egyelőre nem tudok. Ha van különálló PCI-os raid kártya, ami jobb és max. 50-60k az még lehet érdekel. Annyi, hogy később újítom be a többletköltség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest