- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Közben rákérdeztem 4 AI-nál is, hogy a képen lévő tesztparaméterek eredményei mennyire reálisak, és kb egy véleményen voltak: illették "lehetetlen", "irreális", "nem valóságos", "nagyon valószínűtlen" jelzőkkel, de konszenzusra jutottak abban, hogy nem hétköznapi, és talán elméletben lehetséges, laborkörülmények között elérhető, de halandók erről ne is álmodjanak
Persze nem hiszek az AI-nak, hiszen te nyilván nem hoztad volna etalonként, ha nem lenne megugorható. Én kezdek képbe kerülni a raid 0 hátrányait és előnyeit illetően, de mindenképp nehéz úgy elvárásokat támasztanom, hogy nagyon kevés ilyen etalon található a weben. Ha összefésülöm a fellelhető teszteredményeket és átlagot vonok, akkor az derül ki, hogy nem is olyan katasztrofális a helyzetem 11504, de nyilván az elérhető legjobbat akarja az ember. Nem gondoltam ilyen bonyolultnak.
Köszi, bármilyen meglátás érdekel továbbra is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest