Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Próbáltam. Persze csak az ingyenes verzióval. Itt nem simán a dokumentumokról van szó. Egy könyvelő szoftver bizonyos mappáját kell menteni. A onedrive-ba a böngészőn keresztül be tudtam húzni azt a bizonyos mappát viszont nem értem mikor frissíti be az adott mappát. Be raktam a mappába a legfrissebb adatokat és még 1 órával később is a neten még a régi volt fent csak. A könyvelésnek az a lényege hogy minden adat meglegyen, nem csak néhány és az mindig a friss legyen. Ez meg elvileg 2 óránként frissít és manuálisan nem tudok ráfrissíteni. Az előző ssd nem tudni miért de behalt. 91.000-ért mentették róla az adatokat. A gépben csak ez ment tönkre. Kicseréltük az egész gépet.
Viszont azon gondolkoztam hogy ez a könyvelő programot, meg a doku mappát át lehet rakni másik meghajtóra is amit raidben könnyű tükrözni. És nem kellene az egész gépet újra rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest