- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
proof88
üzenetére
A jelenség - mint mondtam - a patch felrakása előtt jelentkezett, de bár érdekes, nem mindig és nem mindenhol. Ekkor driverből megpróbáltam bekapcsolni, de az hibákat eredményezett (mint ahogy az AF és AA is) így azt mellőztem. Aztán a patch-el lehetőség van a bekapcsolására, amit nyilván meg is tettem, így most hibátlan. Nem tudom, így érthető-e.
MÁS: vannak fegyverek, különböző lőszerekkel, lövedékekkel. Ha többféle is van, hogy tudom kiválasztani, melyik használja aktuálisan? Pölö a kétcsövű esetében ha a robbanógolyókat használom, semmi nem marad az ellenből, és nem lehet kizsebelni.

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest