- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
proof88
üzenetére
A jelenség - mint mondtam - a patch felrakása előtt jelentkezett, de bár érdekes, nem mindig és nem mindenhol. Ekkor driverből megpróbáltam bekapcsolni, de az hibákat eredményezett (mint ahogy az AF és AA is) így azt mellőztem. Aztán a patch-el lehetőség van a bekapcsolására, amit nyilván meg is tettem, így most hibátlan. Nem tudom, így érthető-e.
MÁS: vannak fegyverek, különböző lőszerekkel, lövedékekkel. Ha többféle is van, hogy tudom kiválasztani, melyik használja aktuálisan? Pölö a kétcsövű esetében ha a robbanógolyókat használom, semmi nem marad az ellenből, és nem lehet kizsebelni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest