Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Van akinek a patch azt eredményezte hogy nemes egyszerűséggel nem indult többet a játék eredeti verzióval.

ll-kobe:
Azért ha követnéd a fórum menetét láthatod hogy minden nap van aki dicséri a játékot.
-
LLKobe
veterán
Lesz még itt egyszer szó is magáról a játékról? Túl vagyunk 1000 hsz.-en, és úgy látom mindenki csak hsz.-t gyűjtögetni jár ide, beír valami fikát, és eloszlik az itt a fikatengerben

Ennek elég lenne egy off topik, és valahol lehetne beszélni már magáról a gémről is. Tisztelet a kivételnek, kinek nem inge, stb... -
persil
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem a sebességével van problémája a userek 99%-nak...
-
proof88
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
pedig a 2. felét komolyan gondoltam
mert ha 2-3 év múlva ezzel meg lehet előzni a hagyományos motorokat látványban és részletességben gyengébb hardveren is, akkor ez lesz a befutó, csak most túl sok a gond még 
-
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mondjuk ez megmagyarázza, először tényleg nem értettem, hogy mi lenne benne 1 giga

Amúgy, most őszintén... de tényleg, egymást közt srácok. Megvette valaki ezt a szart?

Mert most kb mi tesztelgetjük az id-nek, aztán majd 5 patch múlva jó lesz. Majd, ha kiforrott lesz ez a megatexture dolog.Szinte látom egyébként magam előtt, a jelenetet:
Bethesda: Janikám, már 2011 szeptember vége van, mennyi időre van szükségetek.
Carmack: December, vagy köv év januárra tökéletes lesz!
Bethesda: Ühüm, ühüm. Jól van rendben, akkor okt 4-én kiadjuk! Később felpatch-eled, mondjuk lehetne fizetős dlc-k formájában... -
válasz
->Raizen<-
üzenetére
146 vagy mennyi.
Deicide #1081 - türelem, majd lesz.
esetleg tilts le néhány magot, nehogy ne kapd meg a "teljes" játékélményt...végül is ez már nem bug, hanem feature. 
persil #1094 - én megvettem (igaz nem teljes áron) és szerintem nem szar, azaz nem ÚGY szar. gáz, hogy vacak a motor vagy grafika, szóval érted. de amúgy korrekt lenne.
-
persil
nagyúr
Amúgy öhm... mi a roskant frász van ebben a patchben, ami 1 gigát nyom?!
Csak most kapcsolok.Tettek bele 3(azaz három darab - wow...) grafikai opciót
Vagy úgy működik, hogy kicsi kamat, kicsi tánc, nagy játék, nagy patch?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Biztos elveszett a többi rendkívül részletes poszterek falfirkák között.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WongFeiHong
senior tag
Egy kapcsolót alig találtam meg elöbb a csodálatos textúrák miatt.

-
persil
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Az az érdekes, hogy a külterek, ahol a játék jól néz ki tényleg, ott egyszer betölti a textúrákat, mikor körbefordulok és úgy is marad(persze stabil 60fps), beltereken viszont, ahol pedig NYOMA sincs nagy textúráknak, ott folyamatosan streaming-el, ráadásul vállalhatatlanul csúnya is, mondjuk egy witcher 2-höz, vagy crysis/crysis 2-höz képest.
(gta4 is tökéletesen megy...) -
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezen már rég túl vagyok.
A játék stabil 60 fps-el megy az eleje óta, csak fosul streaming-eli a textúrákat. Lehet, hogy én vagyok túl igényes, de nekem a config fájl módosítás - bár sokkal jobb - de még mindig szar.
Néhány alacsony felbontású textúra meg egyenesen felháborító. A mutant bash tv helyszíne egy oblivionnal, vagy fallout 3-al SEM állja meg a helyét, pedig több éves játékok.Az zavar az egészben, hogy kifejezetten tetszik a játék maga, csak ez a fránya texture pop in...
Amúgy, ismétlem, kivétel nélkül minden 2010-2011es játék, amit kipróbáltam(nem kettő volt) max, vagy a közeli grafikával hiba/lassulás/lag/röccenés nélkül, tökéletesen futottak...
Egyszerűen szarul készítették el ezt az autografika dolgot, nem úgy jött össze az egész megatexture, ahogy tervezték. Biztos jó lesz, ahogy abu is írta nyílván van benne fantázia, de most jelenleg elvérzett. Súlyosan.
Ha 5x szebb/részletesebb játékoknak nincs szüksége arra, hogy az arcomba töltse be a homályos pacákból a textúrákat, akkor egy ilyen igencsak szerény, helyenként felháborító grafikájú játéknak végképp nem lenne szabad. De mondom valódi hiba, akadozás semmi nincs, egyszerűen a textúra streaming bassza durván a szemem.
-
deicide
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
i7 2600K 4.4GHz, Z68, DDR3-1600, 1920x1080, 60fps, nincs textúra pop-in.
-
Reaper
őstag
válasz
maszi99
üzenetére
Én a tegnap délután nagyrészében csak banditákra vadásztam, plusz 1-2 küldi, a pickup vassal, full páncél 100 rakétával és 2000 lőszerrrel nekiindulva. a vas elején van egy kedves tolólap is a passzív biztonság kedvéért, a meghajtásról a rendkívül alacsony fogyasztású V10-es gondoskodik

Nagyon magával tud ragadni a játék, a grafika nem érdekel, a hangulata meg szerintem hatalmas jó! -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A steam update letölti a patchet.
A streamelésen nem biztos, hogy javít. Azon erős három-négymagos processzor és gyors rendszermemória segíthet.
Még Xbox 360-on is van enyhe textúra streamelés, pedig az a platform a legjobb a motorhoz. PC-n az a szint érhető el, ami a PS3-on, de ehhez is érdemes IGP-s rendszert venni, vagyis Sandy Bridge, vagy Llano. Ezeken is lesz streamelés, de érezhetően itt a legkisebb mértékű. -
maszi99
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A felkiáltójelesek a fő küldik

Én is úgy gondoltam hogy a Heroes megjelenés idejére befejezem.
Lehet eladom utána 4-5 ezerbe
(annyiért szerintem ajándék lesz) -
persil
nagyúr
Srácok nem tudjátok honnan a francból tudom letölteni a patch-et?
Mindenhol csak a leírása van, letöltési link sehol... -.-"
Amúgy nekem semmi bajom a sebességgel(stabil 60fps) és a grafikával sem, ráadásul semmilyen textúra hibám sincs, plusz még csak ki sem fagy a játék soha. Viszont a textúra streaming-elést(amikor fordulok a fostos homályos textúráknak kell vagy fél/1 másodperc, mire betöltődnek) nem bírom elviselni... Ráadásul instance-okban még szánalmasabb. Mutant bash tv konkrétan játszhatatlan.
És hiába próbálkoztam a cfg fájllal, ugyan javít sokat is, de még így SZÁNALMAS
66x szebb játékok nem csinálnak ilyet...Az lehet esetleg probléma, hogy csak 512mb ram van a kártyámon? 1440*900-hoz elégnek kell lennie. Minden más 2011-es játék tökéletesen megy, nem hiszem, hogy pont a rage-nek kell ezt a nyomorult streaming-elést csinálnia...
A patch javít ezen egyáltalán?
-
maszi99
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Sokaknak inkább a játékkal kellene foglalkozni, bár ha nem fut megértem a köpködésüket.
Én is egyre inkább a játékra koncentrálok, mert napok kérdése, és jön a Heroes 6
Azzal el leszek a Skyrimig, rövid időm van játszani, de állítólag nem hosszú a játék
-
->Raizen<-
veterán
Neked se muszáj ám itt múlatni az időt! Én többet segítettem a többieknek mint te ezzel a hsz-el! Trollkodást én nem csináltam csak az igazat írtam mindig van akinek fáj az igazság. Játszani fogok vele csak átvertek éppen lehúztak 15k-val és nem jött meg a hdd így nincs mire telepíteni.

-
Findzs
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
nem csak szerintem ha netszerte a látványra 8-10 pontokat kap

és még egyszer: egy fekete matt autó is lehet látványos nem csak egy kézzel festett csilivili színeket használó, jó látvány nem egyenlő jó grafika
de engem aztán hidegen hagy ez a téma ha valakinek nem tetszik akkor nem tetszik, én sem mondtam, hogy nekem tetszik és én sem akarok vitatkozni
már csak azt nem értem akkor mit keresel ebben a topikban ha nem játszol vele és csak fikázod ?
ilyen alapon mindenki mehetne a sims topikba trollkodni meg fröcsögni
peace -
maszi99
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szerváltam a kocsira fegyvert, így már nem kell menekülni, szétkaphatom őket

Fegyverbe is lett skuló, és kezd így felpörögni a játék
Rohadtul kezd bejönni a játék, egyre jobban
(köszi a támogatást) -
Findzs
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
látvány nem egyenlő a grafikával
lehet valami látványos kevésbé jó graf. -al és fordítva is
pl: warcraft 3 látványos, de kevésbé részletes jó graf. -al rendelkezik, olyan rajzfilm szerű -
eXodus
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én most nem a jóskapista szemszögéből értem.
Ms-éből. Azt akarja legyen visszafele kompatibilitás akkor lesz, ha nem akkor nem. Ha üzletileg megéri akkor lesz, ha nem akkor nem. Nem hinném h bármiféle technikai akadálya lenne a dolognak. (Főleg ha lehet hinni a pletykáknak a felépítést illetően.) -
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"Nem kell jóstehetségnek lenni h nextgennél az az engine lesz optimális, amelyik elfogadhatóan skálázódik nextgen/x360/ps3/pc-n, márpedig az idtech5 nem ilyen."
Nem értek egyet abu85 meg szerintem is van még potenciál a tech5 engine-ben. De csak akkor lesz látványos javulás a látványvilágában ha next gen konzolokra jön only. A pc jó sok problémával küszködik api limitáltság szűk memóriabusz a legtöbb mai pc-nél és a dedikált vga továbbá a lassú pci express busz. A tech5-nek az a legjobb ha közös tokba van a cpu gpu és ezek direkt módon elérik a virtuális memóriát közvetlenül tudnak írni olvasni onnan a ns nagyságrendű késleltetés miatt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A konzolok esetében ez a fejlesztés nem olyan nagy probléma, mint a PC-n. Nem tart sokáig az adott motort egy fix hardverre rászabni. Még gyors is lehet. A PC-n az API-k olyan szoftveres korlátozást jelentenek, hogy sokat kell trükközni. Ez a konzolon nincs. Szimplán fix hardverre tudod szabni az egészet.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ipon teszt boxon meg ps-en ment, ott meg szerintem meg is erdemel 10 pontot.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Gondolom nem lepek meg senkit, ha azt mondom nekem is gondom van a játékkal... HD4770-hez már találtam egy leírást itt a fórumban, amire sokan mások is utalnak. De nem találom az autoexec.cfg-t.... Merre kellene lennie? Vagy nekem kell létrehoznom?
Köszi a válaszokat!
-
->Raizen<-
veterán
Tényleg nem jelent semmit a visszafele kompatibilitás? Szerintem meg jelent. Írtam én azt valahol hogy a prev gen konzol a next gen feature-okat támogatni fogja? Nem. Az a több millió x360 user nem hinném hogy egyből el szeretné hajítani a jól bevált gépét amikor kijön a next gen konzol! Lásd korábban az xbox classic-ra az x360 megjelenése után nem sokkal már játék sem jött ki több! De akkor is megvolt egy darabig a viszafele kompatibilitás futottak x360-on az xbox classic játékok szoftveresen emulálva! A fejlesztők érdeke hogy a next gen konzolra írt játékok egy darabig mindenképpen fussanak a korábbi hardvereken is amíg majdnem az összes x360 user átpártol a köv genes xboxra.
-
eXodus
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ez a kompatibilitás semmit nem jelent. Ha nextgenre írnák az enginet, akkor az a büdös életben nem használja ki a prevgent. Keresnek egy középutat h mindegyik platformon viszonylag jól fusson az engine és ennyi. (lásd idtech5 olyan elképzelés alapján írták, ami pc-re egyáltalán nem jellemző -> eredményt láthattuk.)
Majd a megjelenés után sok évvel lesznek olyan játékok amik teljesen kihasználják a nextgent. Ha lemorzsolódik a prevgen, és a pc is hasonló/erősebb lesz.
Jelenlegi generációnál is így volt. -
->Raizen<-
veterán
Az új xbox minden valószínűség szerint visszafele kompatibilis lesz az xbox 360-al.
Én már most elavultnak érzem a tech5-öt a látvány alapján csak az ilyen abu 85-ös pro userek látják benne jobban a fantáziát aminek van is alapja természetesen de ez egy elkésett játék szerintem. -
Alister71
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na ezt majd még kipróbálom.
maross: 1 gigás az 5670-es. Amikor épp nem akad, akkor ott is 60 fps van, de 2 lépés után leakad 2 mp-re.
-
eXodus
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hiába jön 2013ban a nextgen ha a mostani ps3/x360ra is még évekig ki kell adni ugyan azt... Nem kell jóstehetségnek lenni h nextgennél az az engine lesz optimális, amelyik elfogadhatóan skálázódik nextgen/x360/ps3/pc-n, márpedig az idtech5 nem iylen.
(bár x360on még tűrhető a rage, de egy kevésbé hypeolt játéknak ennél többet kell mutatnia, cserébe még rondább lesz. Kíváncsi lennék mit szólna az engine ha lenne benne normális fizika, nem használnának igénytelen 2d sprite füvet/fát, lennének dinamikusfények/árnyékok, semmi extra csak a kor igényei)Mire megérné használni a technikát már régen elavult lesz az engine. Ha pedig már több előnnyel jár, akkor többen ki fogják fejleszteni.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
"Infinity"
üzenetére
Ezek nem láttak még egy crysist sem szerintem.
Mert elég ha a két játékról egymás mellé tesszük a legjobb jeleneteiket képekben és ordít a különbség. 
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Gyoooo az iiiigennn

-
Alister71
nagyúr
Nekem tetszik a játék, a grafika csodás. PHII 955BE és 6850, a legfrisebb 11.10-es béta és 1 röccenés sincs. Fix 60 fps, akármi történik és fél fps-el sem kevesebb.
A másik gépemen az 5670-esen játszhatatlan. Szeintem az összes 6000 előtti Radeonon szar. -
->Raizen<-
veterán
Még egy 10 pontos értékelés a látványra az ign után!
[link] -
Źşë'
addikt
tök jó hogy karmakk tisztában volt hogy mire akar fejleszteni, mármint a pcs irányt követve, mert szerintem anno nem gondolta volna h konzolra fog menni ez a förmedvény... és még balga módjára ő lepődik meg és szidja a vga meghajó programokat...
amúgy amit írtál az logikus és tiszta sor, csak karmakknak ez a másra mutogatása undorító, és eléggé ellenszenves - végeredmény: nem pcre lett fejlesztve, pcsek meg szoptak/nak mint a tokosborz - ez van ha a fő fejlesztési vonal "csak" egy konzol

-
maszi99
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én is rá gondoltam elsősorban, tőle szerváltam küldiben az új harci öltözéket

-
->Raizen<-
veterán
A konzol évekre fix hardveres problematikájával tisztában vagyok volt már nekem egy rakás konzol itthon. Én azt mondom nem is lenne olyan szörnyű ha csak az aput kellene cserélgetni a gépben egyedül idővel ha gyorsulást akar az ember. Én nem gondoltam arra egy pillanatig sem hogy a pc merevül fix hardveres lesz egy percig sem.
-
proximus
senior tag
Ha a beruházás összességében nem lesz nagyobb mint mostanság egy komolyabb gépfejlesztés, akkor mégiscsak jobb lesz nekünk. Egyszerre frissül minden fontosabb rész cserekor, a Soc jelleg miatt.Nem lesz olyan, hogy régi "hülye" alaplap, "okos" bika CPU-val. Egyensúlyban lehet a rendszer mindíg, csak tervezésnél legyenek észnél.

-
cszn
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A konzoloknál a játékokban van a pénz ezért sok évre készítik magát a gépet. A PC-n viszont még az alkatrészekben van a pénz úgyhogy nem lesznek tartós hardverek.
(#1038) darky@ Én is.

-
proximus
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"Elmosódik lassan akkor a határ egy pc és egy konzol között"
Én is erőteljesen ezen gondolkodom.
Talán nem lesz olyan nagy az inkompatibilitás sem, mint mostanság több alkatrésznél is tapasztalható. -
maszi99
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi, olvastam a javítást is (Halek)

Kipróbálom, illetve felkeresem
-
keIdor
titán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Jah, 285.38 van fenn, ami még BF3 beta-hoz készült. Alapvetően nem is ott a gond szvsz. Alapból nálam is rossz volt, konfigolni kellett és ennyi...
Villanyszámla, szénné égetéshez pedig: Egy sörben fogadok veled, hogy alacsonyabb feszt kap most a procim 3.8GHz-en, mint a tiéd alapból.
Mert ugye tudod, hogy az Intel túllövi? 2,6GHz-et menne 0,9V-al is, de nálad tuti sokkal többet kap, többet, mint nálam, ami 1,16V per pillanat.Nagy tévhit ez, van alapfesz és az alatti tuning, meg van az az feletti.
-
->Raizen<-
veterán
Hát igen egyes források szerint 2013-ra várható az új xbox. Az a nagy kérdés hogy mennyit tud fejlődni legalább az új konzolokon a tech5. Mert ebben az állapotában max egy tech demónak tudható be de a tech demók általában szépek is szoktak lenni.

Mindenesetre az szép lesz ha majd olyan pc-k jönnek ami annyi lesz hogy 1 alaplap a proci meg némi ram. Később azok is integrálva az alaplapra. Elmosódik lassan akkor a határ egy pc és egy konzol között. Legalább az aput lehessen cserélni és egy alaplap "sokáig" elég legyen.

-
proximus
senior tag
Ha ez a dolog később tényleg alap lesz mindenhol, akkor repülhetnek a dedikált videókártyák a gépekből... Nem biztos hogy ez olyan rossz lesz nekünk, mert mostanság nagyon elszabadult a pokol a videókártyákkal. Fogyasztásban köröket vernek a CPU-ra. Nem a vkártya segíti ki már egy ideje a CPU-t, hanem fordítva...
Röhej 
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kérdés, hogy az új játékok mikori időpontot jelentenek. Annyi biztos, hogy az összes hardvercég integrálás felé megy, ráadásul komoly integrálásról van szó. Azoknak a termékeknek nagyon feküdni fog az ID Tech 5. Szerintem Carmack ezt a motort úgy tervezte, hogy az alapok tekintetében a nextgen konzolok (PS4, új Xbox) voltak megcélozva, amelyeknél ugye eléggé sok olyan pletyka van, egy egyetlen lapka az egész rendszer és kész (ez így is lenne logikus, a fejlesztői igényeket tekintve). Ez nagyon fekszik az ID Tech 5-nek. Persze valóban át kellett volna gondolni, hogy a nextgen gépek évek múlva jönnek, és a mai gépeken rengeteg korlát fog befigyelni, ami láthatóan nem tesz jót a grafikai megjelenítésnek.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem Johan, hanem Halek, bocsika

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Dehogynem. Az ID Tech 5 megatextúrázást és megageometriát használ. Ez az amitől ez a motor olyan értékes volt a Zenimaxnak. A probléma csak annyi, hogy a mai rendszerek felépítése nem ideális ezekhez az igényekhez. A megatextúrázáshoz egy közös rendszermemória illik, amit mind a CPU és a GPU elér. Ennek a feltételnek csak az Xbox 360 felel meg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Azok a játékon nem használnak megatextúrázást.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Akkor a Killzone 3,Gears of War 3 textúráit hogy a pöcsbe birják el a konzolok?
Pont ennek a "csodának" ne birnák el?
Emlitett játékok köröket vernek erre és akkor még ki se jött az Uncharted 3... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Lényegtelen a kérdés, mert a motor tulajdonosa a Zenimax, és mondták már, hogy az ID Tech 5 csak házon belül lesz használva. Az ID felvásárlásában számukra ez volt az üzlet. Vettek egy céget, akik folyamatosan fejlesztenek grafikus motort, így azt nem kell külön fejleszteni, vagy venni egyet.
A közeljövőben megjelenő Zenimax média játékok még biztos nem váltanak ID Tech 5-re, mert nem volt idő, de az új játékokat biztos ezen fejlesztik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Annyit nem kell várni szvsz. Elég megvárni, amíg az NV Kepler és az AMD GCN befut. Azok kezelik a virtuális memóriát, ezzel ki lehet venni a procit a textúrafrissítés folyamatából. A lassú streaming persze továbbra is probléma lesz. Arra az architekturális integrálás jelenthet majd megoldást.
-
amúgy tényleg lesz hi-res pack később? mennyit dobhat majd a kinézeten? mert akkor újra végignyomom majd, hiába lineáris a játékmenet, azért az autózás, a versenyek, az aréna, a minijátékok, mellékküldetések valamennyire változatossá teszik. ja és a multit még nem is próbáltam.

még egyszer el kell mondanom, gyalázat, hogy így jött ki PC-re, hogy a mai napig el sem indul többeknek - ha nem így lett volna, most senki nem anyázna, egy jó kis játékkal lettünk volna gazdagabbak.
-
Ateszzero
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Valóban segített, megszűnt a laggols és képkockamegállás. Végre ki tudom próbálni.
Köszönöm. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nem mintha a PC-s procikban lenne annyi szufla, hogy ennél nagyobb textúrákat elbírnak. Mindenki azért kapta ezt, mert ennyi jelenleg a max.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Ács ácsi,i távolról nézve nem ronda!
de közelről nagyon is! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztem a nagyobb textúrákat nem bírták volna el a konzolok,ezért mi is ezt kaptuk!

LeslieG Jr. Tudom,de egy próbát megér!Amúgy szomszéd srácnál a 6850-el,ezeket is alkalmazva,+ cfg már frankó,és tesómnál az 5850-én is már jól fut ezekkel.Egy próbát azért megér!
Abu85 Bocs hirtelen nem gondolkoztam,hogy a játék nem is a videkarit,hanem nagyrészt a rendszert terheli nagyrészt!
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ez nem minden ATI-snak jó ám. Nekem 4870-em van és ha bekapcsolom a Catalyst A.I.-t akkor 10 másodpercre megáll a játék 2 másodpercet meg megy. És az egész így megy míg ki nem lépsz a programból.
Ugyhogy nincs globális megoldás. Vagy mégis van. A gép legye a következő: 6 Core 3Ghz vagy több és marha gyors ramod legyen mert különben elvérzik a konfig. 
Amúgy vicc ez az egész Rage dolog. Én már kínomban 20 Fps-el játszom ATI 11.9-es driverrel mert a performance driver megmagyarázhatatanul jól futt csak a texturák vilognak és mozognak össze vissza.
Majd csak megcsinálják már normálisan is. -
maszi99
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Lőszert itt az elején honnan lehet szerválni, mert eddig senki sem árult

-
WongFeiHong
senior tag
Dead city meg a börtön tetszett eddig a legjobban. Jó kis apritást lehet rendezni még ha ronda is a játék.

-
Dark KillerX
addikt
Atisok akinél szaggat próbálta driverben bekapcsolni a Catalyst A.L-t és a Tripla puffert?mert haverom 6850-én azok be vannak kapcsolva?

-
maszi99
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Vannak csatornalények amik rohadt gyorsak, alig lehet sokszor becélozni őket.
Csapatosan meg életveszélyesek
Most robbantottam át az erőd kapuját, utána 3 buggie lövöldözött rám + 1 ürge a toronyból.
Nem álltam le hadakozni, mert nincs fegyver a járműn
Sikerült azért átjutni egész ügyesen, a következő település kapujáig nem követtek.
Volt 1 kis Witcher ötlet áthozva ide: le lehetett venni a küldiket a hirdetési tábláról.
Szerváltam jobb páncélt (feladat volt), és térképezem fel a helyet jelenleg.
Itt sok feladatot összeszedtem már, ez lesz az új bázisom
A 3 buggie hogy lehet kiszedni, mert tölténnyel nem vagyok túlzottan eleresztve

-
Ateszzero
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Rendben, erre nem gondoltam.
Akkor mindjárt kipróbálom. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Ateszzero
üzenetére
Igen ott a célmező. A cél legvégén a '' jel után kell egy szóköz és utánna kell a parancsokat egymás után fűzni.
Wong ha a te helyedbe lennék nem nagyon erőltetném a rage-t én megvárnám a 100 gigás mega ultra giga high texture packot hogy nézzen is ki valahogy a játék.
Enyhén alulértékeli a géped az auto balancer. -
WongFeiHong
senior tag
-
szasanyi
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Olyan gyors a VGA, hogy a túl gyors megjelenítés miatt kissé elmosottak a textúrák...

-
cszn
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Én ott tartok, hogy már megy kb 5 fps-el. Igaz hogy 5 másodpercenként megáll még pluszban 5-10 másodpercre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ateszzero
őstag
Elhiszem, de nem tudom kipróbálni, mert nem tudom beírni ezt a parancsot. Mi az hogy indítási parancsnak írjuk be? Én úgy próbáltam hogy az asztalon lévő rage parancsikonra jobb klokk, tulajdonságok és ott van hogy "cél" vagy hogy "indítás helye", meg hogy megjegyzés. Én akárhova írtam nem indult el a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Lexus, Toyota topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert ha 2-3 év múlva ezzel meg lehet előzni a hagyományos motorokat látványban és részletességben gyengébb hardveren is, akkor ez lesz a befutó, csak most túl sok a gond még

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(köszi a támogatást)

Pont ennek a "csodának" ne birnák el?