Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Tudomásom szerint nincs, nekem amúgy teljesen bejön ez a buborékos dolog, jópofán néz ki. Szerintem rosszabb lenne minden szempontból pl egy olyan mint ami a PS3-on van. De ízlések és pofonok....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz maszekember #2340 üzenetére
Hát én pont most vettem egy 10 colos tabot, elég sok gyermek betegséggel küzd a vita böngészője. Amit nem képesek FW-vel orvosolni. Használható azért, nem egy PSP. De pl "copy paste" funkció hiány stb... A youtube része jobb.
-
Mrdevil
addikt
Na ilyet még én se hallottam. Én inkább azért vennék dobozosat, hogy ne foglalja az amúgy sem túl sok helyet a memkarin a játék. Pl Killzone, a sok patch-ével, plusz még le is kellene tölteni, az már szép.
Más, beteszem ide is, PS4 remote play. Így már talán lesz értelme is:
[link][ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Hát nem tudom, ez a Tearaway engem nem fogott meg, vagy már kinőttem belőle.
De ez egy dolog....
Valahogy nem ilyen játékra vágyom vita-n, jó persze kell ilyen is, de pl a Borderlands-re jobban kíváncsi leszek.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Nos. Megnéztem én is a Tearaway demot. Nem tetszik, nagyon, talán egy angolul tudó kisgyerkőc jobban élvezné. Innováció van benne, szépen kihasználja a vita képességeit, de ÉN pénzt nem adnék érte. Valahogy zavar a képi világa is, hát izlések és pofonok.
-
Mrdevil
addikt
GTA borzasztó szerintem is VITA-n, pedig volt előtte psp-m is, nem emlékszem, hogy ilyen lett volna. Töröltem is egyből. Gucamelee, nagyon gyenge játék, az is törlés lesz. Sonic Racing, meg anno a demo alapján nem jött be. Itt tartok egyenlőre...
Ez viszont érdekes ez a mobilos app-os játék adás, nekem fent is van tab-on a playstation app, használom is.
Ja, de most nézem ezek megint ilyen mobilos csoda játékok.[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz BomiBoogie #2450 üzenetére
Hát ez az, ezen tombolunk már egy jó ideje mi VITA-sok is.
-
Mrdevil
addikt
Van itt egy ilyen most, akit érdekel:
Sony PS Vita Mega Pack DLC
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Tudtommal nincs, fel kell tenni a pc-re egy progit, ( amit fentebb írtak ) rádugni a VITA-t a kábelével, és úgy lehet másolni rá. Ezt ilyen backup dolgokra szokták inkább használni.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz tomee007007 #2727 üzenetére
Na, ezt örömmel hallom, akkor ezt neked gariba cserélték ilyen frappánsan.
-
Mrdevil
addikt
válasz tomee007007 #3871 üzenetére
Igen, én is most a Ridge Racer-t, Motocross-t, meg esetleg a Real Boxingot néztem ki.
-
Mrdevil
addikt
Srácok, ezzel a Ridge Racer-el nem bírok játszani, van esetleg valami trükkje, hogy kell itt elsőnek lenni. Megvettem most az akciónál, de egyenlőre csak küzdök vele.
-
Mrdevil
addikt
Én épp ma kezdtem játszani vele, teljesen jó, tisztára mint a nagygépes verzió, grafika, játékmenet, tartalom mind rendben. Egyedül a jármû vezetés lett számomra borzasztó/szokatlan, analog karokkal egyszerûen nem lehet, átállítani meg nem lehet sajna.
-
Mrdevil
addikt
NFS MW megvan nekem is, teljesen jó, mind grafika, mind irányítás terén, még talán a tartalommal sincs baj, sok az autó benne. Online részét én még nem is próbáltam. A Ridge Racer-nél szerintem százszor jobb.
Autósnak van még ez az Asphalt Injection, vajon az milyen lehet.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz tomee007007 #4061 üzenetére
Semmi, pont ez a gondom nekem is, így a világ memkártyája sem elég. Hiába veszem dobozosan, némely játék attól még sokat foglal. Pl a mostani Border2 is 2.1giga.
-
Mrdevil
addikt
válasz tomee007007 #4063 üzenetére
Igen itt a Border2-nél a patch persze, csak 307, de itt még ráadásul rájön a sok DLC stb. Régebben a Killzone volt még ilyen sok a patch-el, ezen már változtattak kicsit, lejjebb vették a patch méretét. De általában nem szoktak foglalkozni vele, had fogyjon a hely a memkarin.
-
Mrdevil
addikt
válasz tomee007007 #4066 üzenetére
Igen, óóóó mennyi helyem lenne egyből, ha a dobozos játékok nem foglalnának semmi helyet. Asszem még a COD is vagy 5-600 megát foglal, bár azt már töröltem, mert eladtam.
-
Mrdevil
addikt
Srácok, következőt vettem észre.
Ps4-en meghosszabbítottam a PLUS előfizut, vettem egy kódot. ( Konzolvilág ) Gond nélkül be is ütöttem, el is fogadta, meg is néztem ott egy Plus-os játéknál, már a 2015-ös lejárati időt írja. Szépen hozzáadta az előzőhöz. Ma nézem VITA-n az egyik régebben leszedett játéknál ( Moto GP ) az infónál azt írja, hogy még 18 napom van csak hátra, viszont amit most szedtem le, annál jól írja a dátumot. Most mifene, le kell ilyenkor szedni újra a játékot, vagy csak nem frissítette az infó részt a VITA-n, és majd észreveszi?-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz TazLeacher #4145 üzenetére
Ez bravo, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs