Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1687) S e t h válasza .LnB (#1657) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ha már megszólíttattam.

Amit te műveltél a Death Stranding kapcsán, az nem kevés embernél okozott homlokráncolást, mert nem sok minden utalt arra korábban, hogy ennyire képes vagy gyerekesen viselkedni egy játékkal kapcsolatban. Nem mások minősítettek téged, hanem bizony te tetted, durcás gyerek módjára kezdtél el viselkedni és még a józan hangok hatására sem tértél jobb belátásra.

Már az is furcsa volt, hogy több napra eltűntél, ezt többen és észrevételezték, majd amikor megjöttél, akkor egy cikk hatására ámokfutásba kezdtél, és ami megdöbbentő, hogy még te vagy megsértődve, ha ezt a 6 éves gyerekem csinálja még azt mondom so-so, de te……….

 

„ Nehogy azt hidd, hogy amit nem látok, az nem tudom”. Ez a paranoiának melyik foka?  Egy betűt nem vesztegettem a kirohanásodra olyan felületen, amit ne láthatnál, akkor mi ez „ amit nem látok, azt nem tudom”. 

Ez az Ulthanitos hivatkozás, ne már, te jobb vagy ennél, hogy ilyen szintre süllyedj.

 

Az a helyzet, hogy te folyamatosan osztasz másokat az ízlésük miatt, nem mindig veszed észre mikor veted el a sulykot, amikor meg vki rosszat ír olyanról, ami a te fejlettnek vélt ízlésvilágoddal nem egyezik, akkor átmész durcás oviba és magadból kikelve hisztizel.

Nem tudom magadba szálltál-e azóta, vagy még most is úgy hiszed, hogy egy játék miatt érdemes volt így viselkedned.

 

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.