- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #62188 üzenetére
Osztán ez milyen kiadás?
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #62172 üzenetére
Konkrétan szerintem lenne olyan aki INGYEN elvállalná mondjuk azért hogy kapjon a neve egy sort a stáblistán. Sőt..nem egy ember lenne
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62166 üzenetére
Kis hazánkban gondolom a legmenőbb játékból sem adnak el többet a legjobb esetben sem néhány ezer darabnál többet.
A szinkronos verzió miatt esetleg néhány száz plusz vásárló lenne.
Ennyi plusz vevőért nem igazán érné meg szinkronizálni a játékokat.
A játékfejlesztőket/kiadókat pedig ugye a pénz hajtja... -
Brian_GT
őstag
válasz
s7evcsenko #62166 üzenetére
Ha a magyar nyelv is olyan népességszámot szólítana meg, mint az angol-német pl. akkor elhiheted minden játékon lenne. Mivel a magyar nyelvet a világ játékosainak örülünk ha 1%-a használja, így elég nehéz lesz költségvetést magyar szinkron mögé állítani...studióval, programozókkal, fordítókkal, grafikusokkal stb.
-
A`rpi
addikt
válasz
s7evcsenko #62159 üzenetére
Hivatalos PSN Store, erre szerintem a legalkalmasabb.
Kategória szerint láthatod a kezdőoldalon:
Szinkronos játék ritka mint a fehér holló.
Kis túlzással csak a FIFÁk.
-
Tegla80
addikt
válasz
s7evcsenko #62107 üzenetére
Szia
A 12gb os gepnel csak berakod a hdd-t es siman atmasol neked mindent.
Nezz vidit yt-on ha bizonytalan vagy es latnad elotte,h mi fog tortenni...
(Amugy ez a leg1szerubb,mert maskepp usb-n kene meg fw is ratolnod a telepites alatt,itt viszont mar minden a gepen van es csak "atmozgatja" az uj hdd-re )
Hajra,menni fog.... -
Rezuhu
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62107 üzenetére
Gondolom átmásolódik!
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62099 üzenetére
Ha beleraksz egy vinyót a ps3-ba, a vinyón lévő adatoknak integethetsz.
A gép a saját oprendszerét és minden mást át fog másolni a vinyóra. -
ldave
félisten
válasz
s7evcsenko #62096 üzenetére
A gép belsejében egy teljesen szabványos 2,5”-os merevlemez kapott helyet, melynek cseréjét akár magunk is elvégezhetjük (a Super Slim gép esetében szükség van egy beépítő keretre is).
-
MasterMark
titán
válasz
s7evcsenko #36650 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
más: PS3-hoz is lehet kapni távirányítót?
-
anulu
félisten
válasz
s7evcsenko #22190 üzenetére
sehogy. film indítása előtt kell kiválasztanod a kombinációt
-
Edgeri
senior tag
válasz
s7evcsenko #16582 üzenetére
-
Edgeri
senior tag
válasz
s7evcsenko #16580 üzenetére
Esetleg próbáld meg a C:\ gyökérbe rakni a filmet + feliratot és úgy lefuttatni. Csak tippelek, hátha elhasal valamin a hosszú elérési útvonalon.
-
Edgeri
senior tag
válasz
s7evcsenko #16578 üzenetére
Ugyanaz a felirat fájl neve, mint a film fájl neve és ugyanabban a könyvtárban található mindkettő?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16565 üzenetére
"Gyönyörűen elolvastam, de gyönyörűen nem jön össze!
"
Akkor az egy gyönyörű user error, mert annak úgy működnie kell. Szerintem próbáld újra elölről az egészet, csak kényelmesebb megoldás lenne. Egyáltalán mi az, ami nem jött össze rajta?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16559 üzenetére
A technika eljutott odáig, viszont a PS3 köztudottan nem támogatja a feliratkezelést, ahogy alapból az mkv/wmv stb. lejátszást sem. A felirat beleégetését bármelyik, neked tetsző konverter-programmal el tudod végezni, mkv esetén legegyszerűbb az mkv2vob-bal, mert az egyúttal konténerformátumot is változtat és a PS3 így már képes lejátszani. Azon meg ne csodálkozz, hogy lassú a beleégetés, az egész filmet kockáról-kockára újra kell kódolni, az pedig nagyon nem kis munka.
Megintcsak visszautalnék az 1. HSZ-re, ott ezt is gyönyörűen leírtuk.
-
Sonja
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16559 üzenetére
Külön feliratfile-t (.SRT, .SUB, stb.) nem kezel! Sajnos, de ez van.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
s7evcsenko #16014 üzenetére
zenéhez, videóhoz, képekhez nem kell megcsinálni a fenti könyvtárszerkezetet.
blazsey2: aha, köszi. pedig ezt a hír még olvastam is anno
.
-
Sonja
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16012 üzenetére
Csináltál egy PS3 mappát és azon belül hoztad létre a THEME mappát, majd abba másoltad bele a .p3t kiterjesztésű témát? Mert szerintem nem.
Tehát így X:\PS3\THEME, ahol X a pendrive "betűjele". Az első hozzászólásban ez is szépen le van írva.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
s7evcsenko #15994 üzenetére
"csak" ez van. de ez nem egy oldal, hanem a Sony zárt rendszere a PS3&PSP számára.
vhunor: látom nagyon megy az Uncharted 2, te vagy a 4. aki most veszi meg
.
-
k.
őstag
válasz
s7evcsenko #15898 üzenetére
Amikor én a gépet vettem-dec 3- akkor lett volna pénzem az újra. 75k volt azthiszem akkortájt a slim, amit én vettem 80gb fat-a csávó céges rendezvényen kapta ajándékba, nem adtak hozzá semmit- az volt 60k. Ehhez jöttek a cuccok-kábel,joy és tsai. Ezt oldottam meg 15kból. Nekem fontosabb volt, hogy kész packom legyen azonnal mint a gari. Tudom ez igy hülyeség, de nagyon szép állapotú volt a gép-10 hónapos- látszott rajta, hogy szinte nem is használták. A joy kb mint az új volt, sehol semmi kopás rajta.
Tehát szerintem sokan vannak olyanok mint én, aki inkább egy használt gépet vesz, de nem azért mert nem tellne újra, csak azért mert sok minden szeretne hozzá, egy adott összegból máshogy nem lehet kigazdálkodni. -
pumatom
aktív tag
válasz
s7evcsenko #15892 üzenetére
Én is használtan vettem meg az én gépem, és semmi baja nincsen... úgy gondolom, hogy aki anno annyi pénzt kiadott érte az nem fogja elcseszni, másrészt azért komolyabb a kialakítása, mint a 2-é, vagy az 1-é...
Azokban is akkor kezdődtek a gondok amikor a nagymesterek elkezdték kichippelni, és olyan cd-dvd-kel megetetni amikről ki lettek csípve videók, egyéb részletek, és a fej ezeket keresve felmelegedtek, és elromlottak...
ps3;
A régebbi verzióknak voltak melegedési problémái, de én személy szerint nem nagyon hallottam már ilyen jellegű gondokat...Az acc. is egyszerű, ha használtat veszel csinálsz magadnak egy acc.-t és törlöd az előzőt!
Ha csatlakozol a netre akkor megadsz egy e-mail címet, és még hírleveleket is kapsz!
-
kelzsoca
félisten
válasz
s7evcsenko #15890 üzenetére
Köszönöm eme tanácsodat, de 20k különbség azért nem kevés...
Az ilyen sporolásból szokott lenni a ráfizetés, és egy ilyen gépnél a hibalehetőség hatványozódik, ha használt gépet vásárolsz, továbbá az sem mind1 milyen garanciapapírt ad majd az eladó akitől veszed
Egyébként mindent lehet majd csinálni amit felsoroltál
-
Mazsika
őstag
válasz
s7evcsenko #15888 üzenetére
szerintem inkább jobb ha rászánsz egy pár ezressel többet és újat veszel garival! mert nem sok eltérés van a használt és az új gép árai között! de szereintem ezt a többiek is így gondolják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest