- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
[Ez ugye magyar feliratos?]
Nem ám kapok egy full angolt... -
s7evcsenko
addikt
Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy milyen játékok vannak ps3-ra?
Kategória szerint esetleg.
Ezen kívül witcher szintű szinkronos játék létezik ps3-ra?
Melyik oldalon lehet a legjobban tájékozódni ilyen téren? -
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Szeretnék venni egy 12GB-os PS3-at.
Van otthon egy sata 1TB-os winyom, ami a számítógépből maradt...
Be tudom ezt tenni a ps-be, vagy van valami kritérium winyo teren?
Vagy hogy tudnám legegyszerűbben bővíteni?
Előre is Köszi. -
s7evcsenko
addikt
Hi All!
Sorry, ha már kérdezték előttem, de nem találtam az első hsz-ben:
Szerintetek, ha veszek egy PS3-at, akkor az felér egy teljes értékű 3D Blu-ray lejátszóval is egyben, mint mondjuk ez?
Vagy vannak némi korlátai a gépnek ezen a téren? -
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni, hogy ha mkv-t nézek a PS3 media szerveren keresztül, akkor hogy tudok hang és feliratot váltani?
A panelt elő tudom hozni, de nem tudom váltani se a hangot, se a feliratot.
Olyan, mint ha csak az angolt látná egyedül...Előre is köszi.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
DM-Fan #16566 üzenetére
Konkrétan a beleégetés nem történik meg!
Én úgy vettem le, hogy a beleégetéshez ezt a progit kell használni: AVIAddXSubs,
de nekem ez ezt csinálja röpke 33sec alatt, és gyakorlatilag nem veszek észre semmit sem.
Biztos én vagyok a láma, ezt nem is vitatom, csakhogy én nem látom az első hsz-ben a leírást, hogy pontosan hogy is működik ez.
Lényegében már mindegy, mert nem olyan nagy macera elindítani egy filmet, meg utána még egyet, csak hát az ember szeret próbálkozni új dolgokkal.
Ez a progi viszont úgy tűnik nem nekem való... -
s7evcsenko
addikt
válasz
DM-Fan #16564 üzenetére
Gyönyörűen elolvastam, de gyönyörűen nem jön össze!
Viszont áthidaltam a problémát, összekötöttem az lcd-t a sz.géppel és megnézem így.
Csak kicsit kényelmesebb lett volna a joy-al lépkedni a sorozatok közt, mint folyton felkelni az ágyból. Ennyi áldozatot viszont kénytelen vagyok hozni!
Azért köszi. -
s7evcsenko
addikt
Hi
Az létezhet, hogy 2010 közepére még nem jutott el odáig a technika, hogy nem játssza le a feliratot az avi-hoz? Vagy csak én vagyok a láma?
Azt látom, hogy az első hsz-ben van írva a beleégetés, de az nem tűnik túl egyszerűnek... -
s7evcsenko
addikt
Valaki segítene nekem abban, hogy hogy tudok új Theme-t telepíteni a ps3-re usb-ről?
Pendrive-re csináltam egy theme mappát, abba beleraktam a témát, de nem látja a gép...
Videót is tettem a pendrive-ra, azt lejátssza, így valami a theme-vel lehet... .p3t a kiterjesztésem... ennek kell lennie, ugye? -
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van a ps3-on egy olyan, hogy playstation store...
Innen lehet letölteni sok demót, előzetest, témákat meg ilyesmit.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen oldal csak ez az egy van, van még más hasonló is?
Csak mert pl, szeretnék megnézni pár mozielőzetest is, de azok elég gyéren vannak, s ami van, az is régi...
Köszönöm. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Mazsika #15896 üzenetére
Nem akarok nyúlkálni a zsebedben, de Te elég jól állhatsz anyagilag, ha Neked nem számít 20k...
Azt sem értem mi ezen a szarakodás?
Van egy használt, 3-6 hónapos ps3, szép állapotban, rendben lévő papírokkal... kipróbálom, működik, megveszem... hol itt a kockázat?
Itt csupán a használati időt kell benyelni... semmi egyéb hátulütője nincs szerintem ennek...Na de hagyjuk is ezt, a kérdésre megkaptam a válaszokat!
Még1x köszönöm szépen, mindenkinek! -
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Szeretnék venni egy PS3-at használtan.
Van valami amit vásárlás előtt feltétlen meg kell néznem, érdeklődnöm róla?
Azon kívül, hogy tökéletesen működik...
Előre is köszi a help-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest