Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ps3 vásárlás előtt állok. tanácsot szeretnék kérni, melyik gépet ajánljátok, melyik a legmegbizhatóbb? Régi Fat vagy új Slim? (ezeken belül is melyik (60GB-os 80GB-os 320Gb-os stb.)
Fő kritérium a legmegbizhatóbb, legkevésbé melegedő, legkevesebbet fogyasztó, dual shock joyyal rendelkező modell lenne.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz supercow #32523 üzenetére
valamiért a régieket dicsérik, a FAT-eket, hogy abban minden anyag benne van ami kell, az új slimekből meg kispóroltak mindent. Ez mennyire igaz? melegedés gyorsaság? Ezekkel hogy áll az új Slim?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz SektorFlop #32525 üzenetére
És ezekben a 320GB-os slimekben, ugyanúgy Noti HDD van? Ergo lehet bennük cserélni a vinyót házilag otthon?
-
cassius.clay
senior tag
válasz Coconut's #32529 üzenetére
Értem. Mondjuk nekem speciel tetszett a 4 USB portos megoldás. Mi van, ha egyszerre 4-en játszotok és 3 joy pont lemerült? Nem tudod mind a 3-at egyszerre tölteni, mert csak 2 usb port van a gépen? Az milyen már? Az érintő gomb meg a lakkozott felület szerintem high tech érzést kölcsönzött a gépnek, ami egyáltalán nem volt rossz
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Ezt a cikket elolvasva még mindig azt mondjátok, hogy jobb az új slim, mint a régi FAT?
-
cassius.clay
senior tag
válasz supercow #32533 üzenetére
Most kissé elbizonytalanodtam. Nem véletlenül dobták piacra a slimet olcsóbb cimszóval. Valószinüleg azért , mert az előállitása is olcsóbb; ha pedig olcsóbb az előállitása, akkor olcsóbb alkatrészeket is használtak , amik ugye gyengébb minőségűek.
-
cassius.clay
senior tag
válasz DM-Fan #32535 üzenetére
köszi szépen, ilyesmi válaszra számitottam igazából.
Használtan szeretnék venni gépet, mert hiába veszek újat, ha módositom a szoftverét, akkor a garancia nem érvényes. Már pedig szeretném módositani, mindenki tudja miért, nem irom ki ide, mert az warez, de azért.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kérdés: Az új Ps3 Slimek mennyire hajlamosak a sárga led-re eesetleg más hibákra a régi ps3 phat-hez képest és úgy általában?
-
cassius.clay
senior tag
válasz tDr1v3r #32734 üzenetére
Ez tuti? Csak mert mindenki irkálja ezt a sárga ledes dolgot, legalábbis amiket goggle-ban találtam, ott ez volt. Akkor ez csak a phat-ekre jellemző?
Tuti, hogy jók akkor a slimek? Mire kell náluk figyelni?[ Szerkesztve ]
-
-
cassius.clay
senior tag
válasz nokia párti #32752 üzenetére
Értem. vegyes válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest