- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
nokia párti #32752 üzenetére
Értem. vegyes válaszok
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kérdés: Az új Ps3 Slimek mennyire hajlamosak a sárga led-re eesetleg más hibákra a régi ps3 phat-hez képest és úgy általában?
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Ezt a cikket elolvasva még mindig azt mondjátok, hogy jobb az új slim, mint a régi FAT?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Coconut's #32529 üzenetére
Értem. Mondjuk nekem speciel tetszett a 4 USB portos megoldás. Mi van, ha egyszerre 4-en játszotok és 3 joy pont lemerült? Nem tudod mind a 3-at egyszerre tölteni, mert csak 2 usb port van a gépen? Az milyen már? Az érintő gomb meg a lakkozott felület szerintem high tech érzést kölcsönzött a gépnek, ami egyáltalán nem volt rossz
-
cassius.clay
senior tag
válasz
SektorFlop #32525 üzenetére
És ezekben a 320GB-os slimekben, ugyanúgy Noti HDD van? Ergo lehet bennük cserélni a vinyót házilag otthon?
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ps3 vásárlás előtt állok. tanácsot szeretnék kérni, melyik gépet ajánljátok, melyik a legmegbizhatóbb? Régi Fat vagy új Slim? (ezeken belül is melyik (60GB-os 80GB-os 320Gb-os stb.)
Fő kritérium a legmegbizhatóbb, legkevésbé melegedő, legkevesebbet fogyasztó, dual shock joyyal rendelkező modell lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest