Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Vannak az adott szerian belul (szerintem tok random) lehetetlen esetek [link] itt mar latszolag durva ragasztot alkalmaztak, szoval ha a tied is ilyen, akkor sikert, ha nem, akkor meg viszonylag egyszeru a muvelet, illetvre regen lehetett vasarolni kiefejezettem PS3-hoz keszult Delid toolt.
-
Archttila
veterán
Linux alatt több olyan eszköz is van, amely lényegesen mélyebb és alacsonyabb szintű vizsgálatot végez egy hibás vagy gyanús HDD-n, mint egy egyszerű SMART check..
smartctl
Ezeket erdemes nezni:Reallocated_Sector_Ct
Current_Pending_Sector
Offline_Uncorrectable
UDMA_CRC_Error_Countaztán van benne önteszt, azt is érdemes futtatni (short, long) sőt a long valóban végigolvassa a teljes felületet...
vagy ott a badblocks parancs (-sv opciokkal ajánlott) ami lassú , de nagyon hatékony rejtett hibák felderítésére.
...
...
és így tovább, és így tovább
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Megmondom oszinten egy Fanatec DD PRO-t akarok majd venni DE kis tulzassal csak a Gran Turismo miatt sajnalom ra a 300k -t, G29 meg visszafele komp PS3-ig ami uber mert eleg sok jatekot lefed

amugy szerintem pontosan erre IS jó a trofea, h ujrajátsz valamit
reszben egyetertek, de pl SNES -en is millioszor elovettunk egy jatekot mindenfele trofea system nelkul
ugyanakkor ennek van egy olyan aspektusa is, hogy mostansag már nem az altalam emlitett ujrajatszasi vágy miatt veszik elo az emberek az adott jatekot, hanem azert, hogy meglegyen az acsi, ami azert nem ugyanaz 
De felre ne ertsetek nem panszkodom, a-a ez nalam olyan mint a Linux
felolem hasznalhat mindenki 20-30GB-os bloat win/Linux kombokat amig nekem is megvan a kis jatszoterem a CLI / TUI minimal sajat kis epitett bloatmentes pöccre evek ota mukodo, hardvert szinte mar nem is igenylo
rendszeremhez 
inkabb azzal van bajom, hogy a mai jatekosok tobbsegenek mar masrol sem szol a gaming csak a dodge parry -rol, frametime-rol, 4k60 FPS meg a RT-rol... en meg ekozben jokat Doom-ozok VR-be kezemben az AIM-al... vagy GT7-ben orakig elmenyautozom ha olyan kedvem van... kicsit sajnalom hogy a jelen gamer tarsadalom joforman total kiolte az osszes igazan kerativ immerziv elmenyt ado eszkozoket, es tamogattak inkabb a mikrotranzakciot meg a dragabbnal dragabb skineket, Nyilvan a konzolgyarto is abba fektet amibol a legkevesebb energiaval a legtobbet tudja termelni, csak ez nekem valodi videojatekokon felnott embernek nem biztos hogy optimalis
-
Archttila
veterán
Ejjj ...Ugy tunik, hogy pechemre pont a Gran Turismo 5. es 6. resze az ami nem mukodik a Dualsense vezerlovel
Formula CE, TR trilogy es minden mas amivel most jatszok oke, de a GT... na mindegy. Mindig is imadtam ezt a konzolt, de nekem a kontroller kicsi, a R2/L2 meg olyan mehhh, szivacsos feeling, mindegy, marad a kormany... csak azzal meg az baj, hogy a felesegem kivag az ablakon a hangja miatt
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
PS3 játéknak üres tokot honnan szoktatok rendelni?
-
Archttila
veterán
válasz
kreten67
üzenetére
Nincs mit elvágni, mert a ragasztóhoz nem lehet hozzáférni.
Aki próbálkozik az mind katasztrófával végződik (CPU szétszakadTavasz kornyeken olvastam psx-place-en, hogy sjanos azonos szerian belul is van olyan amit mar nem lehet delidelni, igy letettem rola. Mondjuk nekem egy nagyon keveset hasznalt csavarmatricas slim van itthon, szoval inkabb csak amolyan why not? alapon jutott eszembe, de az ott olvasottak alapjan inkabb letettem rola.
-
Archttila
veterán
válasz
szika87
üzenetére
PS1 eseten a mentes fajleceben atirhato az NTSC Game ID PAL-ra, kellesz hozza az Apollo ST es githubon létezik spec (erre is hasznalhato) Hex editor, PS2 eseten is hasonlo a moka... Apollo SAve tool csak ott ugye a mappa neve azonositja a mentest, de mondom GitHub-on megatalalsz mindent. (regen foglakoztam vele a haverok miatt, nalam ami kell az eredeti)
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Szerintetek van értelme hardware based backwards compatible, korai (CECHAxx, CECHBxx) 90 nm -es PS3-ra beruházni? -
Archttila
veterán
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic teljes játék.
ingyen tölthetõ a Store-rol...
-
Archttila
veterán
Frissültünk 2.76
-
Archttila
veterán
29
és mostmár tényleg idegesít ahogy "klattyog" a vinyo a PS3-ba...
Nektek is csinalja? -
Archttila
veterán
Azon dillemmazom hogy a 3 létrehozott profilom közül (US, UK, HU) melyik legyen az alapértelmezett ahová gyülnek a trofeák, kapom az üzeneteimet, stb stb. Ebben segitsetek pls ti melyiket hasznaljatok defaultként?
-
Archttila
veterán
Nem tudjatok a killzone 2-es packot az 576 bontja ki es rakja bele a jatekot, vagy mar alapba igy kapjak ök is gyarilag megbontva ?
-
Archttila
veterán
Sziasztok
Anno volt PS2-m most tervezem egy pS3 beszerzését viszont több helyen is azt olvasom hogy nem viszi a PS2, PS1 játékokat?
Előreláthatóan lesz ez orvosolva esetleg van már rá most is megoldás?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de peace
gondolom nem a Donkey Kongra, Final Fantasy-re vagy a Secret of Manara gondoltal,
Formula CE, TR trilogy es minden mas amivel most jatszok oke, de a GT... na mindegy. Mindig is imadtam ezt a konzolt, de nekem a kontroller kicsi, a R2/L2 meg olyan mehhh, szivacsos feeling, mindegy, marad a kormany... csak azzal meg az baj, hogy a felesegem kivag az ablakon a hangja miatt