Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz fausto #78021 üzenetére
The Shoot [link]
(#78027) eriklambing ezt igy per has nem lehet megmondani nyilván mindenhogyan elromolhat egy maghajtó, de ha csak bizonyos lemezeket nem olvas egy meghajtó, az általában csak a lézer hibája szokott lenni, s attól még menne a frissítés
arra figyelj, hogy ha meghajtót cserélgetnél, csak azonos típussal kísérletezz, sajnos elég sokféle van
---
amúgy sajnálom, hogy ps3 psn-en régóta semmi akció nincs... talán karácsonykor volt az utolsó leárazás
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Mr. Erikszon #78030 üzenetére
nem - azon belül is óriási a szórás más a meghajtó, az alaplap, a kábelek....
és hogy ne legyen egyszerű, vannak kompatibilis kombinációk is"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Mr. Erikszon #78034 üzenetére
talán a safe mód jönne be hdd nélkül?
de miért? be se kapcsol? vagy mi a gond?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Mr. Erikszon #78042 üzenetére
szerintem a paszta tökmindegy, a legbénább ÚJ is jobb, mint egy tízéve beszáradt
1-2-3 fokoknál többet nem számítanak...én slimnél futottam bele, hogy egy olyan revíziót birtoklok, ahol a bluray meghajtót egy kis és rövid szalagkábel köti az alaplapra - a meghajtó alatt! namost el lehet képzelni, hogy ezt a kis szemét szalagot, az olvasó alá odaférhetetlen kezekkel milyen érzés volt rögzíteni...
úgy hogy az ilyesféle kábelekkel finoman kell bánni! és a rögzítésük is egy elég idióta szorítóműanyagos őrület.....és lassan a superslimeket is újra kéne pasztázni, de .... előre rettegek
(egyébként az én 10 éves gépemben a paszta sokkal jobb állapotú volt, mint vártam! különösebben száraznak sem mondtam volna... és a por sem volt vészes... ügyes kis gép ez.... csak bazihangos... (x360slimhez képest))
[ Szerkesztve ]
-
-
arty
veterán
válasz Tommi000001 #78059 üzenetére
lányod mennyire játszik "mindenfélével" ?
DS3-at nem könnyű mamár szerezni, ami nem hamisítvány... viszont a PS4 DS4-e rengeteg játékkal hibátlanul működik. És az "minden sarkon" beszerezhető, korrekt áron, ráadásul egy sokkal jobban sikerült gamepad.
-
arty
veterán
válasz Tommi000001 #78063 üzenetére
Ha "mindenfélével" játszik majd, nem lesz jó a DS4, mert nem megy minden játékkal.
Szerintem első körben vegyél egy 3rd party kontrollert.
Amivel személyes tapasztalatom van: [link]
A dpad elég borzalom, de a gombok, analógok okésak.
Ráadásul pécén x360 kontrollerként (x-input) is használható.Ha nagyon nem válik be, akkor pedig ez megmarad másodkontrollernek, ha együtt játszanátok De hogy mit vegyél utána/mellé/helyette...........
-
arty
veterán
válasz vargalex #78068 üzenetére
Tény, de 10-12 ezerért újszerű darabok vannak (itt, aprón), cserébe szinte biztosan eredeti, jól működik (amivel kompatibilis), jó az akkuja.
Régen én is vettem 6 ezerért DS3-at, ráadásul eredetit, mára a kínálat kvázi megszűnt
Újonnan meg mindenhol kockáztatod a hamisítványt Az igazi parám, hogy elkezdenek tönkremenni az akkuk .... és kezdődhet az "aliexpresszes" őrület a témában"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Mr. Erikszon #78070 üzenetére
nyilván a gép akkor tudja h baj van a bd meghajtóval, ha az elektronikája döglött - ha mechanikai a sérülés, arról nem szerez infót a fw frissítés... (nem kell tesztelned update előtt h olvas-e egy próba lemezt)
ha az alaplapon hal meg a bd vezérlő, az a gép pont ugyanugy nem lesz frissíthető, mint a korábbiak
-
arty
veterán
válasz Mr. Erikszon #78074 üzenetére
"sajnos" mindkét superslimemben jó a BD, passz
reméljük így van egyébként!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz w.miki #78080 üzenetére
lehet egy sima portalanítás + kupakon levő pasztacsere is elég ... 75 nagyon sok, ez milyen gép pontosan?
(üresjáratban 75 egyébként? mert üresben nekem 60-65 slim és superslim is)
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz w.miki #78082 üzenetére
nem KELL leszedni, az kockázatos! megsérülhet alatta a die!
portalanitsd, pasztázd ujra a kupakot csak. jól rakd össze. hátha. ha totál rossz, akkor.. esetleg.. ha magabiztos vagy... talán"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Guitar14 #78095 üzenetére
(anno a ps2-es ds2-ben még jutott oda kábelnyomo szivacs, gyárilag )
van tapasztalatod használható csereakkuval? bevált brand, seller, stb?
illetve lehet ezekben gombát cserélni? van egy padom, amin a gombák elhasználódtak, sajnos nem váltanak ki kellő ellenállást nyomásra, ill. sajnos az egyik középállása sem teljesen oké...
-
arty
veterán
válasz vargalex #78105 üzenetére
talán ha egyszer jobb forrasztó leszek (és jobb cuccom lesz hozzá a mostani lidl-ös párezreses pákámmal futottam bele megoldhatatlan problémába, amikor egy teszt-xbox alaplapról próbáltam kondikat kiforrasztani... pedig az csak két láb de persze gyakorlatom sincs, ill. kaptam azóta jó tippeket, szóval a távlati terv mindenképp a saját megoldás)
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
szalagot próbáltam, nem vált be, de a napokban más is szintén az új ón hozzáadását javasolta... én azért ettől csodát nem várok, szerintem nem elég "meleg" a pákám, de persze majd kipróbálom köszi!
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz vargalex #78115 üzenetére
azért nem vagyok teljesen hülye, nyilván ónszippantóval próbálkoztam
az elmélet megvan, gyakorlatban viszont nem sikerült szépen kiszedni a kondenzátorokat az alaplapról, hiába melegítettem őket, csak nem engedtek... próbáltam több fejjel a pákában, kisebb, nagyobb, laposabb fejjel, mindhiába... holott néztem elég youtube videot, hogyan kellene ezt csinálni, illetve élőben is követtem, ahogy egy profi srác megcsinálja
arra jutottam, hogy nem tudok elég hőt juttatni a megfelelő helyre, ezért nem olvad meg az eredeti ón, s ezért nem tudom kiszippantani. ekkor jutottam arra a következtetésre, hogy egy erősebb pákával talán nagyobb szerencsével járhatok, csak aztán kitört a vírus és hagytam a fenébe a "felszerelkezést" (és persze veszek minőségi, modern ónt is a munkához, mert azt is már többetek említette, hogy segít)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz fausto #78128 üzenetére
+ (#78127) Wlac
nekem a kedvencem a Dead Space Extraction volt - az is megy co-opban elvileg.szerintem a The shoot is jó, illetve a Time Crisis (utóbbiban a minigamek jobbak, nem konkrétan a railshoot rész)
Rambo The Video game szintén coop (nehéz!), ill még military shooter a két Heavy Fire játék (ezek nekem spec tetszettek, bár tudom hogy nem valami polírozottak )
meg van pár vadász játék is move-ra (elég bénák szvsz)
ha van sharpshootered/navi kontrollered, akkor még ezekhez jön pár "tradicionális" fps/tps is
---
hamár hotd3 - a ps3-asban nem lehet unlockolni a HOTD2-t? wii-sben lehetett, az biztos!
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Matzel #78154 üzenetére
esélyesen a 60as az első széria (mind a cpu, mind a gpu nagyobb csíkszélességen készült a korábbi 80asodnál -> magasabb fogyasztás -> több hő), talán még ps2 kompatibilitásod is van/lesz szvsz nagyon fontos lenne újrapasztázni...
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz razor03 #78160 üzenetére
érdemes egy usa és egy japánnal is rendelkezni
ettől még játszhatod a megvetteket a fő/magyar accountal, de megvenni a cuccokat a másik kettővel tudod (ehez ezen két accounon aktiválni kell a ps3-at amin játszol, asszem)
márcsak azért is jobbak ezen store-k a régi ps1-ps2 cuccokra, mert ott bizonyosan 60hz-es játékot veszel és nem a "béna" 50hz-es/alul felül fekete csíkos PAL verziót kapodd
ps2 érában már volt pár játék, amit átkapcsolhattál PAL60-ra (60hz), de ritka még ott is
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz vm93hun #78190 üzenetére
nekem csak karc miatti fagyásom volt (minden konzolon), glitch még nem, de elvileg elképzelhető....
egyébként a ps3as bd korongok meglepően ellenállóak, össze se hasonlítható a karcosodásuk egy xboxos dvdhez... (viszont ott van hdd install, amivel egyből kiszűrhető az olvashatatlan lemez)
ha lenne hackelt ps3-ad, azzal próbából meg lehetne próbálni felmásolni a teljes lemezt a gépre, kiderülne h a glics az olvasási nehézségből jön-e....
-
arty
veterán
válasz mikk2000 #78197 üzenetére
csak a menüben a videon látható menüpont helyett az egyel lentebbi RESTORE PS3 SYSTEM pontot válasszátok, az töröl MINDENT, amit az előző tulaj rajtafelejtett!
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz mikk2000 #78200 üzenetére
pendrive-ról, nem hackelt gépre NEM lehet telepíteni játékot
a hálózat lehet kompletten ki van kapcsolva a menüben?
a menüben van hálózat teszt menüpont is - az nem ír valami hasznosat?
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz mikk2000 #78213 üzenetére
szerintem látatlanban senki nem akar már tippelgetni, semmi értelme
odamész, majd meglátod... gép bekapcs, bebootol és ha ott a menüben az "enable HEN" vagy látszik a felületen, hogy nem gyári (CFW, azaz custom firmware), akkor megvan a válaszod, nagyjából.... (mert a hekkelt gép is tud netre menni, csak amikor már neten van (wifi vagy vezetékes), a PSN lehet pl elérhetetlen - azaz egy psn account nem tud bejelentkezni a sony hálózatára - de önmagában az internetre csatlakozással legalább mennek a játékok frissítései, az is valami! és akkor mellette egy lokális/helyi accountal játszhatóak a játékok.)
-
arty
veterán
bedöglött az üveggömböm
ez mindesetre beszédes: [link]
de azt gondolom te sem tartod reálisnak, hogy a psn az "örökre" menni fog (ps3-ról)
sony híres "szerverlekapcsoló", a játékaik szerverei néha pár év után mennek a levesbe...vargalex: már akciók se nagyon szoktak lenni a ps3 psn storen.... totál nem foglalkoznak vele valószínűleg már csak nyűg az egész....
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
-
arty
veterán
válasz razor03 #78291 üzenetére
ne pendrivevel szenvedj, van másolásvédett mentés sajnos
a ps3 tud egy network transfer nevű dolgot, ha hálózaton összekötöd őket - lehetőleg vezetékesen, a wifi lassu:
(Settings) > (System Settings) > [Data Transfer Utility]
régi ps3on "adás", uj ps3-on "vétel" -> minden átkerül az uj gépre! mentések, felinstallált játékok, stb.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Balinov #78314 üzenetére
szvsz nincs ilyen lehetőség!
volt anno egy alkalmazás, Sixaxis Controller - ezzel root mellett android 6/7 alatt még ment a ds3 szépen. aztán most nézem, és leszedték a store-ból! hol a cucc, amiért fizettem?!?!??!?! szép a digitális világ, lehet menni a sóhivatalba reklamálni, ha "kiraboltak"
-
arty
veterán
válasz Dori89 #78319 üzenetére
gyári dualshock3 kontroller?
usb kábellel gépre dugva (mindkét usb aljzatban próbáltátok? hátha az hibás...), betölt a ps3 rendszere és hiába nyomtok a kontrolleren bármit, semmi nem történik?
kontrolleren mind a 4 led villog ? vagy csak 1, a legelső?
(van olyan kábel, ami CSAK töltésre jó, adatkommunikációt nem tud - ezesetben a kontrollert sem tudod párosítani a ps3-hoz vele!)
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz gunszt #78328 üzenetére
a lemezek régiómentesek, és tudod játszani a HU accountodon is akár
VISZONT - ha DLC kódjaid vannak vagy free DLC-t akarsz a játékhoz - azt már az USA store-ból kell hozzá letölteni/megvenni/stb, USA accountal
de csak a "vásárlás/letöltés" kell USA accon menjen, azután ezt az USA pakkot megintcsak tudod a HU accoddal játszani (feltéve ha az USA accot aktiválod a gépen - vagyis a gépet az accon... de ez valszeg "magától" megtörténik majd/megtörtént már)
szóval igen, nagyjából ugyan az a helyzet ps3-on, mint ps4-en!
-
arty
veterán
válasz Mr. Erikszon #78335 üzenetére
ez melyik modell? CECH- ? (ha nincs matrica, eredeti modell, slim, superslim?)
slim/superslim esetén ez picit magas érték.... játék közben ennyi? nem pörög fel a venti közben?mikor volt szétszedve, portalanítva, esetleg újrapasztázva?
ill félve, mert .... mert szóval, gondolom hen/cfw, nem lehet h simán a ventivezérlés van elállítva?
-
arty
veterán
válasz vargalex #78346 üzenetére
namost egy ps3-ban az aktuális, megjelenítendő képkocka egy framebufferben van, digitálisan, 0111110000
a hdmi chip annyit tesz, hogy ezeket az infókat TMDS enkódolja: 11100111 "0111110000" 11100111 + a ps3-ad beállításai (limited rgb, 720p, stb): 000111000eleve nem tartom elképzelhetőnek, hogy a TMDS enkódolást más módon csinálja a másik HDMI chip (szabvány!), de hogy a "középső", tartalmi rész módosuljon, az totális képtelenség .... ami eltérhet, az a ps3 beállításai, van elég sok, nem csak a felbontás, razor03 talán elfelejtett átállítani valamit ...
nekem van "régebbi slimem", újabb és mégújabb superslimem, tökegyforma képe van mindnek. és pont ugyan ez volt ps4 és xbox esetén is, különböző generációk esetén.
kb ugyan az a nonszendsz, mint amikor a 100 dolláros hdmi kábellel jobb a kép.....[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
-
arty
veterán
válasz Carlos Padre #78355 üzenetére
maradj má' ! épp jó útra próbál térni...
"milyen FW-t akarsz feltenni? hivatalos 4.86-ot"
"igen""ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Balinov #78362 üzenetére
miről próbáltad tölteni a kontrollert? ps3-ról?
az tény, hogy csak töltőkábel nem elég, mert a ds3 valami handshakinget is csinál a host-al, csak akkor kezd tölteni - tehát ezért nem jó egy sima fali usb töltő... viszont azt mondod, neked rendes adatkábel sem ok, ezért érdekel, hogy jó eszköz volt-e a töltő elég sokféle miniusb kábelem van itthon, ami adatkábel is, azzal megy (én a NAS-ra szoktam rádugni a ds3-at, az megy 7x24)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest