Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Éppen költözésben vagyunk és miközben pakoltam a játékokat, nézem hogy itt is gyűjtögetnek mások ps3 játékokat. Igaz én már nagyjából megvagyok mindennel amiket szerettem volna, de akkor engedjétek meg hadd dicsekedjek én is néhány birtokomban lévő gyöngyszemről

A HD gyűjtemények közül a Jak and Daxter picit kakukktojás mert amerikai kiadás (ennek sokkal jobb a borítója) A többi HD játék meg nem érdekelt igazából, véleményem szerint egy Prince Of Persia, Hitman, vagy Splinter Cell PC-n sokkal de sokkal jobb, max grafikán, esetleg némi HD moddal, és EAX hang támogatással iszonyatosan jók, nem tudnék konzolon játszani velük.

Sokat ezek közül évekkel ezelőtt szereztem, nem is tudom jelenleg hol tarthat az áruk egy egy címnek, de örülök hogy anno volt egy kattanásom hogy kezdjek el ps3 címeket gyűjteni.
Visszatérve korábbi beszélgetésekhez, szerintem egy Resistance 3 vagy Killzone 3 mai napig teljesen jó és tudnék velük játszani. De valóban az első két rész felett már el járt az idő. Egy uncharted majdnem ugyanez, az első részt egyszer vittem ki, inkább tech demónak tűnt, viszont a második és harmadik rész mai napig a kedvencek között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest