- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinomano #81290 üzenetére
lehetni lehet a DS3-at használni a mozgáshoz, de nem kényelmes - ezért találta ki a sony a navi kontrollert
ha kipróbáltad a KZ3-at és bejön, esetleg egy sharpshooteren is elgondolkodhatsz:
ezzel a leg-intuitívebb a mozgás-célzás, de még ez se százas, én max ilyen easy-medium nehézségen tudok boldogulni, úgyahogy, de valójában 0db játékot játszottam végig vele..... pedig a KZ3 az kb 6-8 óra max és mégseez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)
amire nagyon bejött a sharpshooter (tok a két move kontrollerhez), az a house of the dead 3
az alját ugyanis shotgunként lehet huzgálni és ezzel reloadolni - pont mint a játéktermi shotgunban
(najo, majdnem!
)
lényeg a lényeg: egy starterrel teszteld le az élményt első körben!
dead space extraction ill. egy house of the dead 2-3-4 / time crisis talán a legjobbak tesztre!
* ellenben a PSVR1 + AIM kombó, ami ennek szerintem a továbbgondolása, nos az a legtökéletesebb immerzió, amit valaha videojáték-lövöldében átéltem
de az itt offtopik
#81293 Tex Murphy
ESETLEG kreten67 -t keresd, bár ő nem budapesti és simán lehet, h inkább egy már delidelt gépet fog ajánlani, mert mondjuk a te modelled erre kevésbé alkalmas.... (és akkor nem kell oda-vissza postázgatni se!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest