- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Profi esztergályosok csinálják,nem vmi lom emberek. ;-)
Karak: Nem olyan mértékű kopásra gondolok mint mondjuk egy 10b-s ceruza folyamatos rajzoláskor. :-))
Dilipok: "Meg kulonben is, ki az, aki nem tudja mivel ugrunk a GOW-ban
"
:-DDD
Évek óta ezt "hiszem",mégegyszer írom,nem amatőr barkácsolók mondták ezt.
Én hiszek nekik.De,hogy lényeg is legyen a témában.. Mi lehet EZ???
Diablo 3-ban.Én nem akartam senkinek semmit küldeni,nem is emlékszem ilyesmire. :-/ Küldenék,de még annyira kicsi vagyok,hogy értelme nem sok lenne. -
A`rpi
addikt
Persze, nem olyan nagy tétel ez, viszont (szerintem) annyira egyszerű reprodukálni egy ehhez hasonló "célszerszámot", ami amúgy nem is bonyolult szerintem, hogy én inkább csinálnék magamnak, minthogy fizessek érte.
Nem feltétlen bíznám gépem egy ragasztószalagos tépőzáras cuccra, de egy megfelelően méretezett talp, és egy csavar rögzítése annyira nem nagy ördöngösség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest