Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Sirandrish #60191 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Használtat szeretnénk csak arra gondoltam hogy nem a legelső ps3 szériát ami volt 40-60-80-120gb-os hanem ezek az újabb slim- super slimek amik fiatalabbak...
De igen én írtam félreérthetően..
-
törölt tag
Ma kipróbáltam a "mirror's edge" nevezetű gammát, 20 perc után olyan szinten elkapott az émelyégés , hogy inkább letöröltem
Az imbolygós kameranézetes produktumok nem nekem valóak. Ti tapasztaltatok hasonlót más játékoknál ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Lacko84 #60188 üzenetére
"Használtan szeretnénk. Inkább az újabb fele hajlunk."
Most akkor használtat vagy újat szeretnétek?Én a Super Slimet ajánlom mert újabb és mert abból még ki tudsz fogni garanciásat és a vinyó is ebben a legnagyobb..nah nem mintha a Slim 320gigása nem lenne elég.
A régi fat verziót én már semmiképp sem ajánlom, mert szerintem abból a legfiatalabb is túl öreg már.
Ha Super Slim mellett döntenél abból ugye a 12 és a 500gigás van. A 12eset ne vedd meg mert arra túl sok minden nem fér. Persze megcsinálhatod azt is hogy megveszed majd raksz bele magadnak egy vinyót, -
Elims
veterán
válasz
satz18 #60185 üzenetére
Írd meg a felhasznàlòneved.
Ha ràersz holnap jöhetnél is 18:30felé.James: Na fasza.. :-//
Neke megvannak azok a pàlyàk?Ha igen,legközelebb kipròbàlhatnànk,hogy te indítod a mòkàt.Lacko: Szia!
Slim-et vagy super slim-et érdemes.Fat gépért ne adj pénzt.
Ezek közül szinte mindegy melyiket veszed.A 12gb-os super slim-be még winchester-t is kell venned,mert a 12gb nem sok mindenre elég. (Vàltozò) Azon kivül veheted bàrmelyiket ha működik normàlisan a gép. -
Lacko84
aktív tag
Szép estét! Ps3 vásárláson gondolkozunk! Milyet érdemes venni? Használtan szeretnénk. Inkább az újabb fele hajlunk. Van a "sima" Ps3 meg a Ps3 super slim. mind a kettőbe különböző Gb-osak.12gb,250gb,320gb,500gb simát vagy super slimet nézzünk? Hány Gb-osat? Van amelyik nem ajánlott? Mire kell figyelni? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
satz18
őstag
Köszi a válaszokat, akkor majd próbálkozok.
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
james001 #60172 üzenetére
Azzal a Nokia Pàrtival aki a gt5-öt is kiplatinàzta?? :-DDDD
Két vídia.. :-))))
Veletek sem jàtszanék. :-DVan pénzes dolog az uncharted 2-höz a store-ban ha jòl emlékszem 3 vmi.
Amikor elindítod ebben a főmenünél a multit akkor kérdezi a térképet.Ott lehetne megvàsàrolni."olyan Sony-s bluetooth headset-et,már árulnak 2-3e ft-ért is."
Egyet màr kinéztem SirAndrishnak..muszàj,én is alig hallom,de azt mondom neki,hogy "persze,a lényeget hallom. :-)" pedig alig-alig..
51.szint mi? :-))
Kerestem,de nem sok sikerrel,hàny pontonként ad szintet?Satz: Lehet,hogy éppen nincs senki aki coop-ozna -a közeledben- és akkor bizony vàrni kell.
De egyre nagyon kérlek!!Ne pròbàlkozz a 3-mal csak a 2-vel.
Ha van kedved/időd holnap jöhetnél velünk. :-)
De ezeket tényleg intézhetnénk a ps3 off topikban. -
Loner
tag
válasz
Sirandrish #60178 üzenetére
Köszönöm, igy már megnyugodtam!
-
Loner
tag
Szép estét!
Egy super slim ps3 ba lehet tenni ssd-t vagy sima 2.5-os hdd-t ?
Vagy specko vinyó kell bele?
Köszönöm! ( és nem röhög)
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60173 üzenetére
Ja lehet hogy előbb hard-on meg kell csinálni az adott pályát... Már nem emlékszem pontosan.
-
satz18
őstag
Áruljátok már el, hogy ti hogy bírjátok működésre az UC2 COOP-ot? Én próbáltam a 2-t és 3-at is elindítani, de kb 10 percig töltött aztán meguntam és kiléptem. Csak türelmetlen voltam, vagy valami gebasz van nálam?
-
Sirandrish
legenda
Tényleg jól tolta, de azért mi sem voltunk rosszak.
Az azért látszott hogy a village mapot "gyakoroltuk" mostanság. Nem volt olyan fejetlenség mint a Sanctuaryban..itt mindenki tudta hol a helye aztán normalon is pikkpakk letoltukjames001 Nekem egy sima talpas mikrofonom van..kb 600ft a tescoba.
Amúgy hogy lehet crushingon tolni? Nekem csak nomralt engedte kiválasztani.
Vagy ha normal kész (pl most villagen) akkor már engedi feljebb? -
james001
veterán
Easy-n persze hogy könnyen ment
Mondjuk aztán a Village pályán már érződött hogy átraktátok normal-ra,jól beleszaladtam mindenkibe az elején
Most gondold el ezt a 3 pályát végigvittük nokia pártival ketten crushing-on. Na az volt keményFőleg a Village.
(#60168) Sirandrish: Milyen mikrofonod van amúgy? Én gondolkoztam hogy veszek egy olyan Sony-s bluetooth headset-et,már árulnak 2-3e ft-ért is.
(#60171) Elims: Hallottam amikor kérdezitek hogy milyen szinten vagyok,az 51-es szint. Valamiért 50-es szint után római számokkal jelzi. A legmagasabb a 100-as szint,de ahhoz kicsit nagyon sokat kell játszanod hogy elérd
A dlc-k ingyenesek ha minden igaz,de azok nem nyitnak meg új pályákat,csak a coop arena-hoz.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60170 üzenetére
Felbukkant az ellenség,rögtön(!) becéloztam,hogy majd Azonnal lelövöm de még mire én becéloztam volna màr csuklott össze James töltényétől. :-))) Nagyon komoly!!! Iszonyat kemény!!!! :-)
Mit jelent az,ha vkinek az uncharted 2-ben 1-es àllandò szintje van?Biztos,hogy ki van akasztva,de mennyi a max.?
Vmint nekem mit kell megvennem ahhoz,hogy több pàlyàn is lehessen coop-ozni?Elég ha én egyedül megveszem azt? -
Elims
veterán
válasz
perge666 #60157 üzenetére
"Egyáltalán nem bántam meg..."
;-)
Dilipoknak van igaza.Ha kikapcsolod a ràkötott gépet kikapcsol a tv is és ugyanígy be.Egy kis lg black pearl tv-m tudta ezt.
SirAndrish: Naggyon kemények voltatok!! :-)
James meg...ő a James. :-) Teljesen egyedül végig vitte volna a 3 pàlyàt!Tùlzàs nélkül! :-) -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60163 üzenetére
Ja jó volt. Mondjuk sajnáltam hogy én nem tudtam dumálni veletek,de majd szerzek már egy mikrofont (bár mondom ezt vagy 1 hónapja lassan
) Amúgy téged alig hallottalak de Elims-et tisztán és érthetően.
Legközelebb crushing! -
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #60163 üzenetére
Amúgy mivel játszotok, ha lehet tudni?
-
Sirandrish
legenda
Elims és James
Köszi a COOP-ot..nagyon ott voltunk..minden pályát kivittünk, ráadásul egyből...fasza volt
perge666 Én mondtam neked
-
dilipok
veterán
válasz
HuMarc #60160 üzenetére
nem kotkedesbol, de nem. Mert itt nem csak arrol van szo, hogy ha a tv nem kap jelet akkor standby modba all (a'la monitor) hanem ha bekapcsolod a ps-t akkor bekapcsol a tv is, valt a megfelelo bemenetre, vagy ha kikapcsolod a ps-t auto lelolovi a tvt is, vagy ha a tvt kikapcsolod kikapcsol a ps, stb. Amugy meg mukodik meg elvileg a simplinkken kivul kovetkezokkel is: ARC, Anynet, Bravia syn, Aqous link
Bar abban igazad volt, hogy ha nem tamogatja ezt a tv, akkor nem fog menni, de a tobbit nagyon nem jol tudtad, erre ment a nem jol tudod
-
HuMarc
veterán
válasz
Kephamos #60155 üzenetére
A monitorom tud olyat, hogy kikapcsolás nélkül elmegy standby-ba, és akkor ha van aktív bemeneti jel (VGA vagy HDMI), akkor feléled. De a tévénk nem tud ilyet. Ha a tiéd sem tud, akkor szerintem nem lehet megoldani. Ha tud, akkor meg csak nem kell kikapcsolni játék után.
-
válasz
Sirandrish #60153 üzenetére
Az is jó kis játék.
Ahhoz képest hogy a GTA5 miatt vettem újra konzolt,elég sok játékot tervezek kipörgetni.
Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem,főleg hogy a játékok is pofátlanul olcsók hozzá! -
Kephamos
addikt
Azt hogyan tudom beállítani, hogy bekapcsoljon a Tv, mikor bekapcsolom a PS-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60153 üzenetére
Csak ne rohanj rajta végig.
Jó cucc.
-
Na mára befejeztem az RDR-t,33,7%-nál járok.
Megint teljesen magával ragadott,szerintem jövőhéten is majdnem minden délután ezzel fogok játszani. -
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60144 üzenetére
Igen. Utóbbiból szépdobozos goty-t, újat.
-
Elims
veterán
válasz
Matr x #60137 üzenetére
Dilipok megoldàsàt pròbàltad màr,letörlöd teljesen a cuccait a gépről persze kivéve a mentést ha van és ùjrarakni mindent.
Francia: Nekem megvan a whatc dogs,szerintem jò grafikàja van 16:9-es jò felbontàsù tv-n.
Max.10percig volt a lemez a gépben,képcsöves tv-n szinte egyetlen betűt sem lehet làtni.Ja,magyar feliratos... :-/// :-(((
Ha nem képcsövesen jàtszanàd vedd meg! -
válasz
Sirandrish #60144 üzenetére
Én magamról beszélek nem rólad,ha jobban megfigyeled.
-
istvansebok
tag
válasz
istvansebok #60139 üzenetére
Na megvan a megoldás egy külföldi oldalon más is szembesült ezzel problémával.
A korábbi lemezes játék mentését automatikusan be akarja tölteni a játék
A pause menüben ki kell választani a new game menüt, és már itt ki lehet választani a dlc-ket. -
törölt tag
Akinek megvan a watch dogs , mondja már el nekem pár szóban mennyire fut szépen PS3-on ?
És mennyire mondható tűrhető a látványvilág? YT videók nem mindig hitelesek nekem -
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60138 üzenetére
5K-ért számították be a kettőt. Még 4-et fizettem rá.
-
válasz
Sirandrish #60135 üzenetére
Na ezt nem tudom,mert én a főszál mellett csináltam meg csinálok mellékküldetéseket is!
Nem végigszaladni akarok rajta,hanem szórakozni vele. -
törölt tag
válasz
istvansebok #60139 üzenetére
Nekem csak a 2 kiegészítő van meg, de indítás után bead egy választóképernyőt, ahol lehet váltogatni köztük. Nem így van nálad is esetleg?
-
istvansebok
tag
Most szembesültem azzal a problémával, hogy megvásároltam a Store-ból a GTA 4 & Episodes from Liberty City packot a fiam szüli naojára kapja.
A letöltésekhez csak külön adja a 4e-et,a The lost and Damned-et és The ballad of gay Tony-t.
Letöltöttem mindet külön -külön.
Feltelepítettem őket, de csak a 4 ikonját látom és csak az is indul el.
Mit rontottam el? -
satz18
őstag
Végeztem a Beyond two souls-al. Ez a játék egyszerűen fenomenális. Szinte hibátlan. A sztori, a hangulat, a zene.... Csak ajánlani tudom.
-
válasz
Sirandrish #60131 üzenetére
Én is játszottam ma vele kicsit,de még messze a vége,16,6%.
Mivel én 1x már végig vittem tudom a végét,de nem árulom el.
Kis lazulás,zabálás,asszonykával időtöltés,aztán irány vissza a vadnyugatra. -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60129 üzenetére
Spoiler
Akkor még nincs vége
Menj Blackwater-be és ott vedd fel a stranger quest-et, Remember my family a neve. Azt vidd végig!
-
Elims
veterán
válasz
Matr x #60122 üzenetére
Sajnos vannak olyan gépek,amik nem szeretnek egy-egy jàtékot.Csak super slim gépek között van ilyen.
Olvastam màr itt több ilyen hsz-t.Volt akinek a feissen kibontott uncharted 3 nem indult,volt akinek a burnout paradise a mùltkor direkt vettem egy ilyet,de még nem néztem meg,hogy működik-e,az eladò azt mondta hibàtlan.,volt akinek a toy story-val ha jòl emlékszem.
Sajnos ez ilyen. :-( Ha teheted pròbàld ki màsik gépen,ha azon hibàtlanul fut akkor az van amit leírtam. :-(Hegegege: Szia!
Én vagy uncharted 2-t mondanàm vagy a last of us-t ha csak egyet lehetne.Esetleg ha szereted az autòs jàtékot akkor a gran turismo 5-öt.
Nagyon mondanàm még a mafia 2-t,de ùgy làtom,hogy csak én vagyok megveszve érte. :-) -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60125 üzenetére
Stáblista is lement? Mert ha nem, akkor van még hátra a sztoriból ;-)
-
Sirandrish
legenda
Végigvittem időközben a Red Dead Redemptiont!
Elég jó volt, bár a vége azért pöttyet meglepettEgyébként 12 óra volt, mellékküldik nélkül. De majd adok azoknak is néhány órácskát
-
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60118 üzenetére
Tatabányaiba megyek. 576 honlapján elég jól utána lehet járni a dolgoknak.
BF3: elpocsékolni semmiképp nem akarom, inkább félrerakom neked.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60111 üzenetére
Ezt tényleg nagyon elírtam. :-) Bocsànat.
Jav.: Te nem szoktàl Meghalni.Tegla: Én a keresőben a hsz-ait néztem meg csak a legelső oldalàt.Először a sajàt portàn kellene söprögetni,nem a màsikat megszòlni.
De most nem szeretnék belemenni ilyesmibe,mindig ilyenkor kòstolnak be amikor bepròbàlkozom egy egyéni arcképért.SirAndrish: Pedig 100%,hogy azt làttam,a 3 is ugyanannyiba került. 1000%. Ez ugyanolyan mint a ni no kuni,azon is rajta volt a plus 10%. :-/
Matr x: Milyen a lemez?Nem karcos/repedt,stb.?
Super slim géped van?Csak annàl az egy jàtéknàl csinàlja?Akinek angol account-ja van és email-ben kapott lehetőséget 20 éves születésnapos téma letöltésére,írja meg kérem,hogy hogyan lehetne ps3-hoz letölteni.
Ps vita-ra/ps4-re megtudtam venni,de ps3-ra nem.
Csak azt hasznàlnàm. -
Matr x
aktív tag
Létezik,hogy ez az agyhugyköves Heavenly Sword gyári hibás? Eddig akárhányszor indítottam, mindig sír, hogy hibásak a fájljai és kijavítja. Megcsinálja, nem lenne baj, de _kicsit_ sokáig tart.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kephamos #60116 üzenetére
Mennyiért veszik be a BF3at? Csak mert használtam lehet kapni 2 K körül, szóval marhára érdekel hogy ők mennyit adnak érte. Ilyen 500ft-ért oda ne add...akkor inkább megveszem én.
Amúgy gondolom a Nyíregyháziba mész..
1-2 használt játék árát felírnád vagy megjegyeznéd nekem? Pusztán kíváncsiságból hogy átlag használt piachoz képest mit produkálnak ők -
-
Kephamos
addikt
Nemsokára megyek a helyi 576-ba. Eladom a két battlefieldet és hozok egy MGS4-et. Mit érdemes még beszereznem, amivel nem tudok PC-n játszani, ezen kívül olcsó és jó?
-
-
Most lehet hülyeséget fogok kérdezni,de ti milyen képi beállításokkal /üzemmód/játszottok a TV-n??
Nekem van gyári Játék üzemmód,azzal volt eddig használva mert azt hittem az a legjobb.
Van még Normál,Mozi,True Cinema és Dinamikus.
Ezeket értelem szerűen lehet még állitgatni/kontraszt,fényerő,színtelítettség,képélesség,élénk színek,öko üzemmód,PNR,panel/ezeket gyárin hagytam.Dinamikusra átállítva sokkal élénkebbek a színek játék közben,és a kép is élesebb,de filmnél már más beállítás a jó,amit át is állít magának más kimeneten./de most nem ez a lényeg/
Ezt lehet tudnám még fokozni.....Szóval adnátok tippet vagy leírnátok hogy ki milyen beállításokat használ a jobb képminőség érdekében?
-
válasz
storm3 #60110 üzenetére
Nem fog, en is most vettem meg, bar csak az 1-2-3-at tartalmazo pakkot s epp tegnap jott at haver megnezni s mindkettonknek az volt a velemenye, hogy a 140cm-es TV-n is feltunoen jol nez ki, sokkal rosszabbra szamitottunk.
Persze, pixeles, de egyaltalan nem zavaroan, mindent rendesen ki lehet venni s megvan a regies feeling is. -
Sirandrish
legenda
A TR2-t nem is láthatod hun store-on, azon egyszerű oknál fogva hogy :
Not available in Bulgaria, Hungary, Kuwait, QatarNem számít,hogy hogyan célzol!!Csak engem kelts fel kérlek,ha meghalok. :-))) SirAndrish nem szokott..
Nem szoktalak feléleszteni vagy nem szoktam elfeküdni?
Mondjuk mindkettő hülyeség szóval mindegy -
storm3
senior tag
Ebben a super resident bundleben az 1,2,3 meg a 'wooden' grafikas tema vagy valami HDvel remasterelve lett?
-
dudikpal
senior tag
Ezeket miért nem privátban intézitek?!?
De most őszintén, az utóbbi hszeitekkel mivel bővítettétek a közösségi helpdesk szaruját?!? -
-
Elims
veterán
-
törölt tag
Miért ilyen lassú frissíteni a GTAV-öt? A játék jött le annyi idő alatt mint a frissítések fele :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Adobe Photoshop
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest