Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
marinea2
üzenetére
Szerintem piszok jó árban vetted. Nekem amugy volt még Ps3 csak aztán eladtam és vettem Xbox360-at. Most viszont már nagyon érdekel egy két exkluziv amit akkoriban nem probáltam és azóta kijött: Heavy Rain, Last of Us, meg most a Beyound. És akkor nem is beszéltem még a PSN+ ról. Egy éves tagság dija kb egy új AAA játék ára és jobbnál jobb játékok jönnek minden hónapban. XBL-on meg miket adnak... nem is értem hogy nem szégyellik el magukat nevetséges ez a MS. Na mindegy. Szóval szerintem ne add el, mert lehet megbánod (én megbántam már azert veszek megint).
Más:
EZ a Metal Gear Rising video nagyon meghozta a kedvemet a játékhoz. Viszont aki ugy jobban benne van ebben a játékban: ha a többi résszel nem játszottam ezt érteni fogom? Mert azt tudom sok része van (még anno haver tolta PS1-en az elsö részt az akkor eléggé nehéznek tünt föleg a boss fight-ok). A mostani részek is ilyen nehezek?
-
Xmodule
őstag
Na elvileg már úton van ide a PS3 (sima slim 320gb mult honapban vásárolt garanciával meg kettö játék). Remélem ide ér. Bár annyira nem élem bele magam mert eléggé fura ez az eladó nehezen tudok már hinni neki.
-
Goldwin
aktív tag
PlayStation Plus November
Entering PS Plus:
23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance (PS3)
23rd October: Remember Me (PS3)Leaving PS Plus:
23rd October: Far Cry 3
23rd October: Mafia 2
23rd October: Spec Ops The Line (NBA 2K13 in UAE) -
Mister_X
nagyúr
válasz
nokia párti
üzenetére
A Super Slimben is csak annyi a kínai vacak, mint a sima Slimben.
-
marinea2
addikt
válasz
nokia párti
üzenetére
Mármint a Super slimben?
-
crue
őstag
Ha használgatok egy 12 gigás SS-t és később belerakok egy hdd-t, akkor át lehet flottul másolni a flashről a mentéseket meg egyebeket? Nincs vele olyan szopás, mint a hdd cserével?
-
Vieron
tag
Sziasztok!
Nos tegnap meglett a PS3 SS12 Gb. Beüzemelésnél mindjárt volt két likra futás.
Első, hogy összerakom, HDMI kábel összedug, bekapcsol. TV írja, 720*576 50Hz, de kép nincs.
Na mondom fasza, Scartos kábel előszed, azzal összeköt TV-vel, jön is a kép hogy HDD-t talált, másoljon-e, mondom ja, azért van bent a HDD.
Aztán jött a meglepi, kb 70% -nál System too hot, kikapcsol. Mondom fasza, kikaptam egy hibásat, de azért hagyom fél órát hűlni.
Második próbánál elment 30%-ig, aztán hatalmas hangrobbanás keretében beindult maxon venti, azóta is megy, de kicsit fura volt, ez normális, vagy valami gebasz van?HDD formázás után rákérdezett, hogy akkor talált a HDMI-n eszközt, használja-e. Mondom jah, azért van ott.
Fel is rakta szépen 1080p 60 Hz, Scartról jel eltűnik, mondom fasza, kikapcsol, scart leszed, visszakapcsol minden oké.60 Gb HDD-re felfért a Far Cry 3, DD Dark Arisen és az X-Com, van még 22 Giga szabad. Uncharted 3-at el se kezdte leszedni, mondván nincs elég hely.
A konzolvilágról meg nem tudom kinek mi a véleménye, de nálam beszedtek pár fekete pontot.
A Sport Champions 2 bundle náluk úgy nézett ki, hogy 12 GB SS alapgép, mellé zacskóban 2 Move controller, szintén zacskóban a kamera, meg mellé a játék.
Se karpánt a kontrollerekhez, se Move lemez.
Azt meg már mer meg sem említem, hogy amikor az ajándék HDMI kábel után érdeklődtem, akkor közölték hogy nincs készleten zacskós kábel, dobozosat meg adnak, bocs...
-
Xmodule
őstag
A superslim es a slim között van valamilyen belső eltérés? Pl. halkabb, hűvösebb, minőségibb-e a superslim?
-
Farkash
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene remélem ti tudtok valami okosat mondani!
Ps3-al játszom aztán csak úgy hirtelen fogja magát és egy pillanatra hangyafocis lesz a kép vagy néha csak fekete a képernyő, aztán sötétség, a tv kiírja hogy nincs jel, aztán megint visszajön a kép és ugyanott folytatódik a játék ahol abbahagytam!
Mi lehet ez? Az egész kb. 10 másodperc alatt lezajlik! Szerintetek mi lehet? A játék lemeze, vagy a gép?Pls help me!

Jah ez egy ps3 slim 320gb!
-
ldave
félisten
válasz
boygabi_
üzenetére
Én örülök neki, hogy van rendes Sony képviselet és hogy kapunk lokalizált tartalmat, de remélem, nem okoz túl nagy gondot neked elfogadni, hogy engem egyszerűen zavar az ilyen borító, mert egyszerűen igénytelennek találom. Ha teljesen magyar lenne, akkor egy szavam se lenne, de ez a szláv izé nem tetszik (semmi bajom a szlávokkal, mielőtt még felmerülne ez). Számomra egy játék élvezete a doboznál kezdődik, de ezt így ebben a formában nem tudok élvezni. Sajnos ez van.
-
boygabi_
aktív tag
Ez a milyen a borító meg milyen a magyar nyelv nyafogás... Eddig nem volt magyar PSN. Most már van. Eddig ment a nyafogás, hogy nincsenek honosított játékok. Petíciót írtunk a Quantic Dream-nek a Heavy Rain magyarítás miatt ami nem jött össze. Mostanában elég sok nagy játék magyar felirattal jön ki. Meg kellene ezt becsülni és venni a nekünk készült játékot nem külföldről behozni és az ottani eladásokat növelni. Utána meg sírni, hogy a Sony nem foglalkozik a kis magyar piaccal. Én például megvettem a Beyond SE változatát és semmi gondom nincs vele. Sem a borítóval sem a fordítással.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egységes EU Store van, a profil régiója alapján változtatja a valutát (és rosszabb esetben a tartalmat is). Tudom, mert már vásároltam magyaron is neten keresztül.
-
Xmodule
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Rendben köszönöm. UK store érdekel legföképpen. Persze remélem ideér a koknzol még azelött de sajnos ez az eladó eléggé komolytalan ez alkalommal úgyhogy alternativ megoldások is érdekelnek. :S
-
Xmodule
őstag
Most még nincs itt a ps3 amit vettem (az eladó sajnos eléggé szétszórt.) aztán most az lenne a kerdesem ha veszek psn+ elöfizetest mondjuk feltöltö kodot akkor azt weben is be tudom valtani? Es weben esetleg hozza tudom adni a tarhelyemhez a mostani ingyenes psn+ jatekokat hogy ha esetleg oktober 22 vagy 23 utan nem tudom meddig tart a mostani akcio pontosan na szoval ha az utan jön meg a gep akkor is le tudjam tölteni?
-
james001
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is gyűjtök játékokat,de a hátulja soha nem érdekel csak az eleje

Amúgy ez a Mafia 2 egy kalap... Uncsi,idegesítő és kapok 2 lövést akkor meghalok... Ennyire azért nem kell élethűnek lennie!
Még jó hogy ingyen volt,törlöm a fenébe 
-
ldave
félisten
Utálom a soknyelvű tokot, 24. felvonás: [link]
Miért kell ezt?! Miért? Sokkal szebb lenne, ha csak magyar szöveg lenne rajt. Vagy csak angol. De ez így számomra bukta, megint marad az angol import. -
Jakesz
addikt
Magyar szinkronnal érkezik a GT6. A Konzolokszervíze oldalán is ez van kiírva, úgyhogy biztosan nem elírás.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Nordik
üzenetére
Kvázi teljesen mindegy, de inkább az STB-be. Az STB SetTopBox-ot takar, tehát arra utal, hogy HDMI-HDMI kapcsolatról van szó. A DVI meg arra, hogy PC-t kötsz rá DVI-HDMI kábellel, ami kicsit felemás dolog, mert elvileg a HDMI szabvány ilyen konnekciót nem ismer. A PS3 HDMI-kimenetes, tehát szimpla HDMI-HDMI kapcsolat kell. Ettől függetlenül valószínű, hogy a HDMI (DVI) aljzat is teljesértékű HDMI-aljzatként funkcionál, maximum a TV szoftvere máshogy kezeli a színprofilját (mondjuk tud YCbCr 4:4:4-et is és nem csak 4:2:2-t).
-
Nordik
addikt
Melyik aljzatba dugjam a PS-t a Samsung TV-men? HDMI (STB) vagy HDMI (DVI)?
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Nem voltam elég egyértelmű: TV-n kell átlőni a képarány beállítást. Én még olyan TV-vel nem találkoztam, mi nem képes kezelni a bejövő widescreen jeleket.
Tehát TV-n letterbox funkció (v. végigjátszod az összeset), lesz 1-1 fekete csík a TV-n alul felül, de a kör nem lesz tojás.
-
dilipok
veterán
válasz
tarBubbles
üzenetére
a kozepen van osszeragasztva, es ott hamar elvallik. Meg ha rajta van a trigereken, akkor ha lerakod az asztalra, akkor ezen tamaszkodik a kontroller. Eleg csak veletlenul egy kicsit erosebben lerakni es mar kette is repedhet. Leszedegetni sem eri meg, mert mivel csak rapattan a triggerre, ezert ha sokat szedegeted nem fog olyan jol passzolni (vagy csak siman kettetorik
)De mivel nem egy nagy osszeg, ezert lehet egy zsakkal venni elore 
-
wertzui123
csendes tag
Nem szokatlan nagyon az L2 R2 rajta?? Én is joy vásárlás előtt állok, de elég borsosak.
-
marinea2
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Háhá

Én nem vagyok semmilyen fan sem. Egy jobb kontrollerrel már meglehetne győzni, de hát az ár sem volt mind1. Ezért lett a PS.
Egyébként milyen előnyben vagy hátrányban van részem az xboxal szemben?
-
marinea2
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Legjobban a gáz adagoló "gomb" nem jön be. Az xboxoson "ravasz" alakú. Ezen meg pont fordítva van. Eléggé szokatlan, remélem megszokom.
Egyébként xboxot szerettem volna mert van hozzá 2 vezetéknélküli kontrollerem, de jött ez a ps3 sslim 25 ért 8 hó garival. nem hagyhattam ki.

-
-
james001
veterán
válasz
marinea2
üzenetére
Ha akarsz Plus-t és töltögetni akarsz játékokat akkor nagyobb HDD kell,de ha csak lemezes játékokat használsz a gépen akkor elég a 160-as!
Am nokia párti kolléga sztem nem rád gondolt hanem arra aki a 60-as HDD-t akarja berakni a gépébe. Neked elég lesz a 160-as csak egy-két játékra.Szerk.: Na meg is előztek

-
marinea2
addikt
válasz
nokia párti
üzenetére
Nem bírom eldönteni hogy szivattok vagy tényleg...
Bocsánat de 2 napja van még csak konzolom, eddig ez az első.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Vieron
üzenetére
Részletekben van fent a game, tehát letölthető 60GB-ra is. (Letöltesz, telepíted az egyik részlete, letöltesz, telepítesz ...)
@Vieron: Az, hogy a dobozra, leírásba mit írnak bele, az egy dolog. A natív 1280*720-as game is ritka, általában 1024*720-ban renderelnek a játékok vagy az alattiban. Crysis-ra is 1080p van kiírva a dobozon, na ha az tényleg 1080p lenne...
-
Tegla80
addikt
válasz
rachmaninoff
üzenetére
szia
ha ezt a ps menüben gondolod,akkor megvolt és a haver szerint még az a legtökéletesebb ,de Ő látja ezen is a nyújtást. Nemtom már mit mondjak neki, nem boldogulunk vele.
(a kérdés azért lényeg,mert így megpostáztatunk 1 av-komponens kábelt tesztelni.Majd utána venne ,ha jó,de sztem nem valószínű. ) -
james001
veterán
válasz
Vieron
üzenetére
Far Cry 3 6.3 GB,a Mafia 2 meg olyan 7.7 GB. XCOM-ot meg UC3-at nem tudom de az utóbbi brutál nagy.
Amúgy csak személyes észrevétel hogy a Mafia 2 nagyon uncsi néha,meg a játék 90%-a csak autókázásból áll (vedd figyelembe hogy a játék 1945 körül játszódik,és hát akkor még nem voltak csúcs szuper járgányok...) De néha belendül és vannak izgalmas missziók. -
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
minden formában,kivéve eddig az av-koponens verziót.
a tv-ben minden opció mindenhol(tényleg) átnyomkodva és kipróbálva,de a "kerek az tojás alakú".
arra gyanakszunk,h a tv a bűnös és cserélni kellene. -
Vieron
tag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Van info, melyik mekkora?

UC3-ra nagyon fájt a fogam, így meg hogy FarCry 3 meg X-Com is ingyen van így megéri a PSN+.
Igazából a az X-Com nosztalgia miatt érdekel, meg mert 1080p, kíváncsi vagyok mit tud a gép ilyen felbontásban. Meg még ott a Maffia II is. De ha berakom őket kosárba, de nem töltöm le akkor később is tudom majd letölteni őket igaz? -
Tegla80
addikt
válasz
DM-Fan
üzenetére
szia
nem erre válasz,de neked címezném és mindenkinek akinek lenne öttlete.adott a GT5(bár ez sztem tökmind1) és egy Samsung PS-42C62H tv. 4:3 as képaránnyal és 1024X768 as felbontással.
a probláma a kövi: minden bemeneten és formában torzulás van jelen a képben,amit úgy értek,h a "kerek picit tojás alakú",vagyis nem szabályos kör.
szted ez a felbontás és képarány miatt van,vagyis ez a tv soha nem fogja helyesen megjeleníteni a dolgot.
"av-komponens kábel" amin még nem lett próbálva,szted azon müködhet helyesen??
valaki azt mondta ,h az 1080i azon menne a tv-nek és jó is lenne vele.
(csak kérdezem , akkor HDMI-n is jónak kellene lenie 1080i n ,nem?? mert azon is "tojás a kör" és akkor av-komp... bemeneten is ugyan ez lesz nem??)köszönöm előre mindenkinek aki picit foglalkozik vele.

-
Konczi06
tag
Sziasztok! Épp játék vásárlás előtt vagyok és egy olyan üzletben veszem meg a kinézett játékot ahol beszámitanak használt játékokat. A véleményetekre vagyok kiváncsi, hogy nagyjából mire számithatók beszámitás terén. Tehát a Játékok amiket viszek beszámításra: - Fifa 13 (Online pass nincs)
, - Def Jam: ICON( Kézikönyv, minden megvan), Resistance 2 ( Kézikönyv megvan), Naruto Shipuuden: Ultimate Ninja Storm 2( Kézi könyv megvan). Nagyjából mire számíthatok szerintetek?
Előre is köszönőm
-
Baaraanz
tag
válasz
Vieron
üzenetére
3. 60 Giga mire elég?

Csak mert PSN+ fent van FarCry3, Uncharted 3 és az X-Com, mindegyik érdekelne, de félek ennek a három gamenek kevés már a 60 gig. Vagy tévedek?Nem tévedsz, pont tegnap tettem fel én is ezeket +Giana Sisters + GT5 + DUST514 és 300GB szabad az 500GB-os HDD-n
-
Vieron
tag
Sziasztok!
PS3 vásárlásra adtam a fejem, ma jön fizu, holnap veszem.

12 gigás gépet néztem sport champions bundle-vel (2 move kontroller meg a kamera) +hdd keret + 90 napos psn plusz.
Akkor a kérdéseim.

1. PSN plusz kártyát vegyek (3900) vagy reggeljek UK storeba és ott vegyek pluszt? UK storeban tudom használni a dombornyomott MasterCard kártyámat, vagy csak ez a feltöltős szarakodás megy?
2. Ha jól vettem ki a leírásokból, a 12 GB SS gépben nincs HDD, tehát ha megveszem a beépítő keretet, beletolom az itthon kallódó 60 gigás Samsumg vinyót, és már megy is, nem kell backup meg ilyenek?
3. 60 Giga mire elég?

Csak mert PSN+ fent van FarCry3, Uncharted 3 és az X-Com, mindegyik érdekelne, de félek ennek a három gamenek kevés már a 60 gig. Vagy tévedek?4. Média lejátszási képességek milyenek? Tud mit kezdeni DVD/BR iso fileal? Tud közvetlen hálózati megosztásról lejátszani, vagy kell neki valami DLNA szerver? Több hang/felírat sávval tud mit kezdeni?
Csak mert jelenleg egy Asus O!Play-t használok ilyen célokra, az visz mindent, a TV-n viszont csak egy HDMI bement van, így jó lenne, ha nem kéne HDMI elosztót vennem, valahogy nem bízom bennük.Így hiretlen ennyi, köszi a válaszokat előre is.

-
Kindgrind
aktív tag
Sziasztok!
Headset vásárlás elött vagyok és szeretnék véleményeket kérni hogy milyen headsetet érdemes venni? Kb. 10ezeret szánokrá többet nem nagyon szeretnék adni érte. -
Nordik
addikt
Edigital-nál ugye gyári hivatalos garanciát adnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de szerintem ha tényleg olyan a gép mint írta a hirdetésben (3 filmet néztek meg rajta) akkor jó üzlet volt szerintem.
Viszont a Remember Me-nek örülök,egyébként fura hogy már ingyenes,elég "friss" játék

Mi lehet ez? Az egész kb. 10 másodperc alatt lezajlik! Szerintetek mi lehet? A játék lemeze, vagy a gép?