Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemice
senior tag
Nem lesz olyan bundle hogy a ps3hoz odacsapnak egy 3d-s szemüveget is?
-
james001
veterán
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Sztem ez csak egy össze-photoshoppolt kép O.o
-
TheStigKrisz
tag
Valaki nem tudja, hogy ez mikor jön hozzánk?

-
Gebriel
veterán
SIKEREKBEN ÉS JÁTÉKOKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!

-
Ocarina
aktív tag
Gebriel, szasanyi, james001 köszi!
Beszerzem az első részt (már 2000 ft-ért láttam) és ha tetszik a stílusa, hangulata, akkor a többit is megveszem. -
szasanyi
félisten
válasz
Ocarina
üzenetére
Az első része nekem tetszett (sajátos hangulata van, és a grafika sem rossz, de ma már nem ugyanolyan mércével mérünk mint 2007-ben). Bár a második se volt rossz, és látványban jobb is lett mint az első de más, érdemi újdonságot nemigen hozott. A 3. részt én sem szereztem be, mert már nem érdekelt annyira.
-
Ocarina
aktív tag
Resistance sorozatról mi a véleményetek? Megéri beszerezni a trilógiát?
-
ldave
félisten
Mass Effect 2-höz van valami online kód a dobozban? Vagy használtan is teljes értékű játék? (Dragon Age 2-höz volt egy kód, ami egy új helyszínt adott, ezért kérdem)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
jookomak
üzenetére
Ismerem, klasszikus, szép, szép, de azért ajánlom, hogy nézd meg ezt is, ha módod lesz rá. "Kicsit" modernebb technikával vették fel, nagyon szépek a felvételek, gyönyörű lassítások vannak benne.
Nálam az Attenborough filmek alapok, az Élő bolygó c. sorozatán nőttem fel anno, mikor még csak egyetlen adó volt és leadták. Be is szereztem a sorozatai nagy részét DVD-n, nagyon szép kiadványok.
-
jookomak
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Ha már természetfilm, nálam a Gyöngyvirágtól lombhullásig a legjobb.
-
DM-Fan
nagyúr
-
james001
veterán
válasz
SektorFlop
üzenetére
Sajnos nem

Csakis úgy ha veszel egy olyan tv-t amire HDMI-vel tudod rákötni a PS-t. -
james001
veterán
válasz
SektorFlop
üzenetére
Van egy kettő hiba benne,pl. a Dragon Ball Raging Blast 2 benne van a működőben de mégse indul.
-
james001
veterán
válasz
SektorFlop
üzenetére
Nekem is amerikai ps3-am van és sajna vannak játékok amik nem mennek képcsöves tv-n,itt van egy lista melyik igen melyik nem indul.
Erre nincs megoldás,sajnos csak úgy lehet ha veszel egy hd tv-t. Vagy ha esetleg van a tv-den olyan kimenet amire rálehet dugni HDMI kábelt,akkor menni fog. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
SektorFlop
üzenetére
"van olyan hogy a játék követeli a hd-s tv-t?"
Pontosan erről van szó ebben az esetben.
Ezt tudod kipróbálni:
"I had an american 60gb PS3 hooked up to a regular non HDTV. I had the ac plug plugged for power and for the video the regular yellow red and white plugs from the PS3 to the TV. If this setup sounds like yours try this solution.
1. go to settings
2. go to display settings
3. go to video display output (the first option)
4. choose your connector type (composite/ S-Video)
5. then change your tv type from a 4:3 resolution to 16:9 resolution
This solution worked just fine for me. comment for me and let me know how this solution works for you. Then when you play a game that does not give you such a problem just change it back to the 4:3 resolution. "
Vagy bejön, vagy nem.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
van olyan hogy a játék követeli a hd-s tv-t?
-
törölt tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
milyen játékról van szó pontosan ?
-
SektorFlop
aktív tag
Egy játék a következő hibát írja futás helyet:
You cannot play this game at the current video output setting.
(80028F10)néztem a fórumon nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, neten is keresgéltem de magyar nyelven semmit se találtam. Tudni kell hogy nem HD tv-n van a konzol. Valaki tud esetleg tanácsolni valamit(de ne azt hogy vegyél hd tv-t) vagy az is jó ha valaki megmondja hogy ez mit is takar pontosa.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Hát, filmlejátszás terén viszont katasztrófa a Media Server-es megoldás!
Nekem a fotónézegetéssel sincs bajom. A lejátszó belső HDD-jére felmásoltam a fotóimat, a Jukebox-felületen szép albumokat is csinál belőle, rögtön látod, mi van az egyes mappákban. De ha nem akarok pöcsölni vele, akkor fájlkezelőben rálépek a dátum-elnevezésű mappákra és már lépkedhetek is a fotók közt. Be lehet állítani a diavetítés idejét, az áttetszés effektjét, stb. Nekem semmi bajom a Popival sem ilyen téren, gyorsan reagál, nem döcög.
-
madgie
titán
válasz
DM-Fan
üzenetére
Az adott nekem is (PCH-A210) de valahogy jobban kézre esik a PS3 villámgyors kezelhetősége/menüje, meg a fotónézegetés is mérföldekkel jobban megy PS-en, mint a Popin (ott elég döcögős).
Más: megvan az Uncharted 1, majd valamikor nekiugrom
Ma délelőtt az MGS4 volt terítéken, az irányítás már elég tűrhetően megy, bazijók ezek az exkluzív címek 
#29662: nekem kábé egy terányi fotóm van, az csak hálózaton keresztül oldható meg. Ráadásul a képek is 10+ megapixelesek, így minden egyes képváltáskor azt látni, hogy körkörösen szaggatva tölti be egyesével a képeket (a PS3 meg röhögve dobálja a polaroid-szerű slideshowban is)
-
Edgeri
senior tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
+1, mert én most is x64-en használom, de csak néha, mert már elég régóta egy médialejátszót használok ezen célra. Pár ősz hajszálat biztos megspóroltam vele

Kicsit OFF: megjött berendelt a Vad Magyarország BR lemezen, kíváncsi vagyok mennyire szép
Egyébként ma és vasárnap leadja az M1. -
madgie
titán
Juteszembe, PC lejátszás, nekem minden egyes újraindításnál vacakol a PS Media Server, újra kell telepíteni, időnként a java miatt az újratelepítést sem engedi ( míg erre rájöttem
) Szóval vacak... valakinek valami tipp, miért? Esetleg a 64 bites oprendszert nem szereti? (másik PC sajnos nincs már itthon csak tablet) -
zetecR
addikt
Sziasztok,
HD filemt szeretnék PC-ről lejátszatni a PS3-mal.
Mindenképpen kell router a PC és a PS3 közé, vagy elég UTP kábellel összekötni őket? -
-
DM-Fan
nagyúr
Passz. Szerintem lehet, hogy a javítás következtében sikerül valami félre, aminek következtében megadta magát a venti fordulatszám-szabályozásáért felelős kontroller/hőmérséklet-figyelő elektronika. Nem tudom, milyen technikával javították a YLoD-ot, de simán lehet ilyen következménye. Megbontott gépnél később már bármi lehetséges.
-
DM-Fan
nagyúr
Csak tippelek, de gyanítom miközben a YLoD-ot orvosolták, akkor nyúltak bele úgy, hogy túlvezérlés lett a vége. Legalábbis én ennek titulálnám a dolgot, mert nálam egyértelműen megszűnt a magasabb fokozatba váltás az újrapasztázással. Mondjuk nekem nem is viselkedett hajszárítóként, de pasztázás előtt 10 perc alatt lépett föl vagy 3-4 fokozatot, amit újkorában nem csinált. Az újrapasztázás után visszaállt minden a régibe.
A túlvezérlést egyébként gondolom valamilyen alkatrész kiforrasztásával és cseréjével/esetleg plusz ellenállás beillesztésével oldják meg.
-
-
karakpecze21
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Értem és köszönöm.
Hát nekem formailag is jobban bejönnek a FAT gépek, de mondjuk nem is az a lényeg.Ha a hangjának ilyennek kell lennie akkor megnyugodtam.Sokkal zakatolósabb mint a régi Fat-om volt, de ez van.

-
DM-Fan
nagyúr
Ha az újrapasztázás nem oldotta meg, akkor nem túlmelegedés az oka. Nem tudsz rajta segíteni, viszont abban biztos lehetsz, hogy mindent megtettél a géped életének meghosszabbítása végett és a túlpörgő hűtés is csak ehhez járul hozzá. Lehet, hogy pont emiatt van életben a géped. Nekem lassan 4 éves a 40 GB-os FAT-em, nyáron pasztáztam újra, nálam ez megoldotta a lépcsőzetesen viszonylag hamar felpörgő ventillátor témakört, de nálam gyatra is volt már a pasztázás. Azóta is él és virul a gép, pedig nem keveset megy. Ha szerinted jól sikerült az újrapasztázás, illetve nem zavar különösebben a venti zaja, akkor szerintem ne foglalkozz vele!
-
wrox
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
Újrapasztázva, MX-2vel. Helyzet változatlan.
Olvastam a konzolok szervizén, hogy ha pörög a venti, akkor túl van vezérelve. A szerviz részüknél van írva, szóval elég gyakori lehet.
Kérdés, tudja valaki, hogy lehet ezt otthon házilag orvosolni? -
wrox
őstag
Sziasztok.
Szerintetek mitől lehet az, hogy bekapcsolás után fokozatosan felpörög a venti, kb 5 perc múlva már maxon megy. Levegőt hideget fúj ki. Ez már a manüben előjön. Játszani lehet vele, csak idegesítő, hogy zúg. Lehet ezt házilag orvosolni? -
nokia párti
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
+1!
Én sem látok sok fejlődést a FAT-hez képest, na pont ezért vettem egy 60 GB FAT gépet.
Egyébként az olvasója hangosabb sokkal a slimeknek, ez teljesen normális nem kell félni. -
TheStigKrisz
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
jó AV módot használsz?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
másik tv-n jó... nem értem ezen mi a baj.
-
ldave
félisten
válasz
SektorFlop
üzenetére
Milyen TV, milyen kábel? Kicsit több infó kell

-
jookomak
őstag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Olvasd el az 1. hsz-t, aztán tedd fel itt a kérdést, nagyobb eséllyel kapsz választ, na meg általában nem szeretik az emberek, ha szakmai kérdéseket pü-ben írsz, azért van a topik.
-
SektorFlop
aktív tag
most vettem ps3- hármat valakit bombázhatok egy két hülye kérdéssel privát üziben?
-
Def26
félisten
Azt honnan tudom, hogy melyik profilom melyik régiós storeban van?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Little Big Planet ( már ha bejön az a stílus és a játék), ehhez a játékhoz jó a mozgásérzékelős cucc.

Resistance ->> ez FPS típusú játék, nekem a Resistance 2 van meg, és bejön.
Akkor God of War. ->> sokaknak nagyon tetszik, nekem a története nagyon bejön, de maga a játék nem igazán.
Killzone->> nekem a Killzone 3 van meg, szép a grafika, jó játék, legjobban a BF-hez hasonlít, de ez Exkluzív cím.Itt találsz még exkluzív címeket.

-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Nemrég került hozzám egy PS3 Slim verzió.Ez előtt 2 fat gépem is volt már.
Hát nem tudom, nem vagyok annyira eldőlve tőle.A FAT jobban bejött nekem.
Pl. eddig a RDR-t próbáltam rajta, elég hangos a BR drive benne.Zakatol, mindt anno az xbox360-am ba.A Slimek meghajtója ennyivel hangosabb mint a régi FAT-é? Nem hinném, hogy baja van, mert kb.3 hónapos gép, de elég vacak hangja van.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
A Move FPS-hez szerintem hülyeség, én próbáltam haveromnál, de agyrém szerintem. Vagy legalábbis FPS TPS stb.. típusú játékokhoz, mert egyszerűen nem lehet olyan jól irányítani, persze ez készség kérdése, na meg ingerencia.

A felsorolt játékokhoz csapd hozzá az Uncharted szériát is, mint kívánság, illetve még pár PS3 exkluzív címet.

-
törölt tag
elég a controller
kormányt hamar megunja az ember -
szasanyi
félisten
válasz
leslieke
üzenetére
Én - a már elhangzottakhoz - még említenék egy újabb, lehetséges szempontot aztán majd te eldöntöd ez mennyire lehet fontos számodra, mert azt nyilván csak te tudod meddig és hogyan tervezel játékkonzol ügyben, mennyire vastag a buxád, stb.
Jövőre valószínűleg megjelenik a PS3 utódja amihez nem biztos, hogy tudod majd használni a most drága pénzen megvásárolt, és esetleg csekély mértékben kihasznált kiegészítőket. Ezzel kapcsolatban - mivel most indul ezzel - a játékokra is több szempontból érdemes odafigyelni - mondom, ha nem mind1 a pénz. Mert amúgy lehet a 9 is páros.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
x6radio
tag
Privit akartam írni basszus

-
x6radio
tag
Szerintem nem érdemes befektetni a sok kiegészítőbe. A dualshock 3 joy elég

-
-
törölt tag
én fölöslegesnek tartom , max a move az érdekes lehet

-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok!
Vennék egy PS3-at, és majd a következő játékokkal, illetve hasonlóakkal játszanék: Battlefield 3, Call of Duty - Modern Warfare 3, Dragon Age 2, F1 2010, Elder Scrolls 5: Skyrim, NHL 2012, Lord of The Rings - War in the North, Medal of Honor
Láttam, hogy léteznek kiegészítő eszközök, mint pisztoly, meg kormány.
Van értelme ezekre beruházni vagy elég a hozzá való irányító is?Köszi a válaszokat!
-
SektorFlop
aktív tag
a steamről és a ps3 közös dolgairól tudtok mondani pár infót? keresgéltem neten de nem találtam sok okosságot.
-
ldave
félisten
válasz
üzenetére
Ez a Metroid-ban is hasonló volt, de ha jól rémlik azért nem kellett egészen a kép szélére vinni a célkeresztet. Meg ott nagy segítség volt, hogy rá lehetett zárni a célt az ellenfélre és akkor segített a program a célra tartásban.
Lehet kéne egy Move, de hülyén nézne ki a tv tetején a Wii érzékelője mellett még az Eye is

-
törölt tag
Valaki próbálta közületek a Resistance 3-at Move-val?
Én azt hittem hogy tök laza lesz majd a villanykörtével célozni, de egyszerűen nekem játszhatatlan. Végül hagytam a fenébe, és toltam kontrollerrel, meglepően jól ment. Csak így nem fogom tudni rendesen kihasználni a Move-omat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Konkrétan az első rész nem tetszett. 

) Szóval vacak... valakinek valami tipp, miért? Esetleg a 64 bites oprendszert nem szereti? (másik PC sajnos nincs már itthon csak tablet)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)