Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, milyen általános hibái vannak egy slim ps3-nak? (ha van ezeknél is ilyesmi mint a ps2-nél hogy pl bizonyos modelleket kerülni kell mert vannak hibái)
Szeretnék venni egyet használtan.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ps3-on van lehetőség youtube videók nézésére illetve facebookozni lehet véle?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Olyan létezik,hogy valaki azt állítja,hogy mikor vette a ps3-át fizetett még 50€ és raktak bele 320GB-os hdd-t?.
(CECH-204a,9B) -
Mr. Erikszon
senior tag
A CECHG04 (NAND) -nak van ps2 kompatibilitása?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Melyek azok a játékok amelyek támogatják a samsung és lg tv-k 3D-jét?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, ps4 controller működik rendesen ps3-on?
-
Mr. Erikszon
senior tag
A ps3 controller is működik ps4-en?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, hogy is van ez a ps3/ps4 hdd csere? Ha cserélem utána újra kell telepítenem a fw-t, tetszés szerint telepíthetek fw-t vagy mindig csak a legfrissebbet?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani, hogy egy ps3 controller másolat-e, most vettem egy vadi új controllert és picit másképp mennek a gomobok meg a joy ez egy ilyen újfajta konti lenne vagy csak sima másolat?
(CECHZC2U A1) -
Mr. Erikszon
senior tag
Kipróbáltam tegnap a remote play-t ps3-on átdobtam pc-re! Rettenetesen elromlik a minőség, ps vita/psp remote play esetén is így elmegy a képminőség?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ps3-ra rá lehet csatlakoztatni jbl go2-t?
Többször is próbálkoztam de 8001002B error-t ír ki folyamatosan. -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, most hogy megjelent a 4.86 ha egy 4.83-as Fw-en vagyok internetről beszerzett vagy megbízható forrásból beszerzett Update-el fel tudok menni 4.85-re?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok kaptam egy ps3-at ami frissülni akad 4.86-ra de a felénél megáll!
"error 8002f334 ps3" valakinek volt már hasonló! Ha jól értem rá kell dobni pcre hddt és formázni fat32-ben majd egy fat32-es pendrive ra feldobom a 4.86os updated és jó lesz? -
Mr. Erikszon
senior tag
Igen, pontosan így kelett, csak ntfben formáztam Pc-n majd a ps3-mon select startal vissza fat-re és mindezek után telepítettem a 4.86-ot!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szerintetek lesz még új firmware frissítés ps3-ra? Már ez a 4.86 is picit indokolatlan volt, a 13 éves gépre!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, valaki el tudná magyarázni pontosan hogy is működik az update loop!
Tehát adott egy ps3 aminek nem megy vagy a bluray meghajtója vagy a bluetoothja és akkor egy ilyen gépen nem lehet szoftvert frissíteni, ameddig nem kerülnek javításra a komponensek? -
-
Mr. Erikszon
senior tag
Illetve gondolom, ha a kontroller megy kábel nélkül akkor egyértelműen megy a Bluetooth!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Mi történik ha hdd nélkül indít be az ember egy ps3-at?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés, szerintetek nehéz házilag szétkapni egy ps3-at és megpasztázni! Eddig fat kivételével slim és superslimet is szedtem szét de nem szedtem szét alaplapig videokártyáig! Mire kéne föltétlenül odafigyelni és milyen pasztát ajánlotok?
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #78048 üzenetére
Na nyomott egy restore default settingset lássuk mi történik!
A restore ps3 system esetén a firmwaret is újra kell telepíteni gondolom, ha megment a bluray akkor viszont rizikós! -
Mr. Erikszon
senior tag
Még két kérdés:
- A ps3 frissíthető fat32 külső HDD-vel?
- Ha nem megy a bluetooth akkor nem megy a wifi sem?[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #78052 üzenetére
"A ps3 frissíthető fat32 külső HDD-vel?" - Igen
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nos kísérletezéseim alapján több konzol is járt a kezem között azóta. Szóval angol fórumon olvastam hogy a 2004-5ös illetve 3e széria plusz a superslim modelleknél a bluray drive az alaplapon van, és ezeknél a modelleknél nem fog előjönni a 8002f14e bluray error frissítés közben, illetve a másik blueetoth/wifis error sem jön elő. Tegnap vettem egy slim 2004 gépet amelynek nem ment a bluray driveja (így árulta az eladó) és még egy lemez is bele volt ragadva. A lemezt a hátán levő csavarral "kipörgettem" és egy eredeti játékkal is gazdagodtam.
Majd észrevettem, hogy nem akarja beszippantani a lemezeket, de ennek ellenére frissítettem 4.86-ra és a frissítés sikeres volt -
Mr. Erikszon
senior tag
Csak kíváncsiságból, ugyanis még nem járt nálam bannolt gép. Szóval PSN bannolt ps3-al nem lehet firmwaret frissíteni? Még akkor sem ha usb-n nyomom neki?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Gondolom, elromlott BD-val a hard disk csere sem ajánlatos, mert hdd csere esetén szoftvert is újra telepíti a gép, és update közben "megbukhat"!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha adott egy ps3 nem működő bluray-el és veszek bele ebayrol egy 100% kompatibils bd meghajtót akkor mehet bele teljes egészében a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, két darab move "fagyival" kamera nélkül mit lehet kezdeni?
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #78216 üzenetére
Van két fagyim csak az a probléma, hogy le van törve mindkettőről a műanyag gömb, ez valamivel befolyásolja a használatot? A senzor a helyén van a menüt tudom irányítani vele jobbra-balra!
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Carlos Padre #78221 üzenetére
Hát akkor szívás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest