Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szombati napon ismét szétkaptam a ps3-am ugyanis lemerült az alaplapi elem. Bukta az időt minden tápkábel kihúzáskor. Egy cech2500b a gép... volt már szétkapva általam takarítás gyanánt illetve pasztázás miatt.
Előtte néztem vidiket youtubeon (mert nem emlékeztem), gondoltam csak a bd driveot kikapom és pikkpakk elemet cserélek, ugyanis bizonyos modelleknél így van. Nos sajnos ennél a modellnél a bd drive alatt egy kis vas védi az elemet, szóval szét kellett szedni az egész gépet az alaplapot széthúzni majd újrapásztázni és úgy tudtam csak alaplapi elemet cserélni. Ha már ottvoltam lekaptam a hűtőbordát és kifújtam illetve a ventit külön szétszedtem megtakarítottam. Majd kapott egy 4.93cfw frissítést és jelenleg egy olyan 40 perc gaming után egy 65C 25% venti sebességet produkált. Szerintem elég jó eredmény.
Nem kicsit lepett meg hogy a sony ismét kiadott egy szoftver frissítést. Szerintetek még 10 évig várható évi 1 software update? Mostmár az 5.0 el kéne érni XD -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok
Cfw-el használ valaki ps3xpad pluginnal 8bitdo controllert. Miután beirom a VID PID --et a device settings txtbe, az ultimate 2 sehogy nem tudom beüzemelni, neten láttam ultimate 1 perfektül működik.A ps4 konti perfektül működik natívan a pluginnal a vid pid beírás után device settings.txt-be.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziaszok a mai nap sikerült megoldani az external audio problémámat a ps3-on. CFW-el van olyan lehetoseg hogy third party headset-et rákapcsolj. Majd az audio settingsnel output device és a third party hangfal akár. Menüben továbbra sincs hang viszont a játékokban működik.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, szerintetek mi ez a nagy érdeklődés lengyelországban a ps3 iránt vinteed platformon?
Következő kérdésem az lenne, hogy van ugye több ps3-an egyiket árulom 19e forintért, (új kábelek és eredeti controller jó állapotban) egy slim 2500B CFW-el legújabbal. A bluray olvasója nem működik szalaghiba és a konzol hangosabb a kelleténél, de működik nem fagy le stb. Hirdetésbe mindezeket beírogattam és attól tartok hogy valaki megveszi javítási céllal szétbontja babrál benne nem tudja megjavítani vagy újrapasztázza (esetleg egyéb károkat okoz benne) majd jelenti a vinteednek hogy problem problem és vissza akarja küldeni. Valaki használja ezt a platformot vagy valami ötlet hogyan kéne eljárjak ez esetben? -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztom, valami ötlet hogyan tudok hangot varázsolni ps3-ra úgy hogy olyan monitorra kötöm aminek nincs hangszórója?
Valami aliexpresses okosság van erre?
Van külső jack-es hangszóróm. -
Mr. Erikszon
senior tag
I

A "kalóz" ps3
. Aliexpressen találtam elég olcsón ezt az átlátszó stickert. -
Mr. Erikszon
senior tag
Ps3-ba bedobtam egy 1Tb-s hdd-t használtam a +8% hdd progit cfw-n.
Mennyi szabad helyet kell hagyni ps3-on 1tb hdd esetèn? 100gb? Vagy kell e egyàltalàn? -
Mr. Erikszon
senior tag
Ezt próbálta valaki? Érdemes? Csak felül fúrnám meg ha valóban nyerek vele -8Celsiust. -
Mr. Erikszon
senior tag
Beszereztem olcsón mèg egy ps3 slim cech2504B-t.
Soha nem volt szètbontva. Darabokra szedtem portalanítottam majd újra pasztáztam. Ez a konzol 160 napot futott a màsik ps3-am 210-et.
Ennek a hőmèrseklete idle-ben menüben tesz-vesz egy óra után kb 65-67C felmegy de a venti 25% pörög...magyarul csendes. Nèha lemegy 65re. Lehetsèges hogy várni kell hogybm szèterüljön a paszta? Egy vagy kèt napot?A másik cech2504B-m 70 celsiuson pörög menüben 40% ventin ès nem képes lehülni.
Bontásnál èszrevettem hogy a ventilátoron más valamit ír, lètezik hogy a melegedős ps3-ben utángyàrtott venti van?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Thermal Grizzly Kryonaut pasztát érdemes használni? Állítólag páran kíváló hőfokokat értek el játékokban.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Azzal a 3 kabellel fent szoktam kezdeni.
Azzal van baj ami a bluray alatt fut.
A bluray mukodese nem èrdekel igazàn (cfw miatt) inkàbb a konzol hangossága melegedése zavar.Vladi: 20èrt vettem de rengeteg port szedtem ki belőle a paszta is be volt szàradva benne. Adott egy original kontit azt is takaritottam szètszedten ès 2 jàtèkot.
Webman szerint 201 napot futott a konzol. Az elèg soknak szàmit.
2500 gèpekre hajtok mert számit a cfw számomra. -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, nemrég vettem egy slim ps3-at, (cech 2004) dobtam bele egy 1tb hardisket majd cfw. Szétszedtem újrapasztáztam portalanítás stb. Összerakásnál a bluray drive alsó (24 pin talán) ribbon cablet nem raktam jòl vissza, talán megkarcolodott vagy a fene tudja. Lényeg hogy a bluray lemezeket már nem olvassa csak ugymond benyeli a lemezeket.
Érdemes lehet megprobalni izopropil alcholal megtörölgetni a ribbont?
A másik probléma hogy cpu 70 celsiuson pörög a gép webman szerint pasztàzàs+ takaritás után. Konkrètan mintha helikopter szàllna fel , full idle menüben felmegy ennyire.
A paszta minősège számìt? Lehetsèges hogy túl sokat raktam rá? Vagy azt a 4 csavart ami a cput meg az rsx rögzìti nem huztam meg egyenletesen vagy elèg jól? -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, ha az automatic update be van kapcsolva a ps kérdés nélkül telepíti a legújabb FW-t?
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Szerintetek a ps2-re is kijön valami update?
Egyúttal letörölném róla a port.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Most nézem megjelent a 4.87. Már kész röhej

"This system software update improves system performance." és szerintem ez is mese amúgy. -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, 75-85 C cpu-rsx hőmérséklettel mennyi ideig "él" még a playstation3?
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
...mert ugye nem mindegyik utángyártottnak van PS gombja
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok
Csak eredeti kontrollerel lehet a recovery menübe belépni? -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát akkor szívás

-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Van két fagyim csak az a probléma, hogy le van törve mindkettőről a műanyag gömb, ez valamivel befolyásolja a használatot? A senzor a helyén van a menüt tudom irányítani vele jobbra-balra!

-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, két darab move "fagyival" kamera nélkül mit lehet kezdeni?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha adott egy ps3 nem működő bluray-el és veszek bele ebayrol egy 100% kompatibils bd meghajtót akkor mehet bele teljes egészében a dolog?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Gondolom, elromlott BD-val a hard disk csere sem ajánlatos, mert hdd csere esetén szoftvert is újra telepíti a gép, és update közben "megbukhat"!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Csak kíváncsiságból, ugyanis még nem járt nálam bannolt gép. Szóval PSN bannolt ps3-al nem lehet firmwaret frissíteni? Még akkor sem ha usb-n nyomom neki?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nos kísérletezéseim alapján több konzol is járt a kezem között azóta. Szóval angol fórumon olvastam hogy a 2004-5ös illetve 3e széria plusz a superslim modelleknél a bluray drive az alaplapon van, és ezeknél a modelleknél nem fog előjönni a 8002f14e bluray error frissítés közben, illetve a másik blueetoth/wifis error sem jön elő. Tegnap vettem egy slim 2004 gépet amelynek nem ment a bluray driveja (így árulta az eladó) és még egy lemez is bele volt ragadva. A lemezt a hátán levő csavarral "kipörgettem" és egy eredeti játékkal is gazdagodtam.
Majd észrevettem, hogy nem akarja beszippantani a lemezeket, de ennek ellenére frissítettem 4.86-ra és a frissítés sikeres volt
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
"A ps3 frissíthető fat32 külső HDD-vel?" - Igen
-
Mr. Erikszon
senior tag
Még két kérdés:
- A ps3 frissíthető fat32 külső HDD-vel?
- Ha nem megy a bluetooth akkor nem megy a wifi sem? -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Na nyomott egy restore default settingset lássuk mi történik!
A restore ps3 system esetén a firmwaret is újra kell telepíteni gondolom, ha megment a bluray akkor viszont rizikós! -
Mr. Erikszon
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés, szerintetek nehéz házilag szétkapni egy ps3-at és megpasztázni! Eddig fat kivételével slim és superslimet is szedtem szét de nem szedtem szét alaplapig videokártyáig! Mire kéne föltétlenül odafigyelni és milyen pasztát ajánlotok?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Mi történik ha hdd nélkül indít be az ember egy ps3-at?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Illetve gondolom, ha a kontroller megy kábel nélkül akkor egyértelműen megy a Bluetooth!
-
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, valaki el tudná magyarázni pontosan hogy is működik az update loop!
Tehát adott egy ps3 aminek nem megy vagy a bluray meghajtója vagy a bluetoothja és akkor egy ilyen gépen nem lehet szoftvert frissíteni, ameddig nem kerülnek javításra a komponensek? -
Mr. Erikszon
senior tag
Szerintetek lesz még új firmware frissítés ps3-ra? Már ez a 4.86 is picit indokolatlan volt, a 13 éves gépre!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Igen, pontosan így kelett, csak ntfben formáztam Pc-n majd a ps3-mon select startal vissza fat-re és mindezek után telepítettem a 4.86-ot!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok kaptam egy ps3-at ami frissülni akad 4.86-ra de a felénél megáll!
"error 8002f334 ps3" valakinek volt már hasonló! Ha jól értem rá kell dobni pcre hddt és formázni fat32-ben majd egy fat32-es pendrive ra feldobom a 4.86os updated és jó lesz? -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, most hogy megjelent a 4.86 ha egy 4.83-as Fw-en vagyok internetről beszerzett vagy megbízható forrásból beszerzett Update-el fel tudok menni 4.85-re?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ps3-ra rá lehet csatlakoztatni jbl go2-t?
Többször is próbálkoztam de 8001002B error-t ír ki folyamatosan. -
Mr. Erikszon
senior tag
Kipróbáltam tegnap a remote play-t ps3-on átdobtam pc-re! Rettenetesen elromlik a minőség, ps vita/psp remote play esetén is így elmegy a képminőség?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani, hogy egy ps3 controller másolat-e, most vettem egy vadi új controllert és picit másképp mennek a gomobok meg a joy ez egy ilyen újfajta konti lenne vagy csak sima másolat?
(CECHZC2U A1) -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, hogy is van ez a ps3/ps4 hdd csere? Ha cserélem utána újra kell telepítenem a fw-t, tetszés szerint telepíthetek fw-t vagy mindig csak a legfrissebbet?
-
Mr. Erikszon
senior tag
A ps3 controller is működik ps4-en?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, ps4 controller működik rendesen ps3-on?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Melyek azok a játékok amelyek támogatják a samsung és lg tv-k 3D-jét?
-
Mr. Erikszon
senior tag
A CECHG04 (NAND) -nak van ps2 kompatibilitása?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Olyan létezik,hogy valaki azt állítja,hogy mikor vette a ps3-át fizetett még 50€ és raktak bele 320GB-os hdd-t?.
(CECH-204a,9B) -
Mr. Erikszon
senior tag
Ps3-on van lehetőség youtube videók nézésére illetve facebookozni lehet véle?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, milyen általános hibái vannak egy slim ps3-nak? (ha van ezeknél is ilyesmi mint a ps2-nél hogy pl bizonyos modelleket kerülni kell mert vannak hibái)
Szeretnék venni egyet használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Aliexpressen találtam elég olcsón ezt az átlátszó stickert.