- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
-
Vladi
nagyúr
-
3L1T3
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
vargalex
félisten
-
CoroStar86
senior tag
-
CoroStar86
senior tag
-
CoroStar86
senior tag
-
CoroStar86
senior tag
Hát én ebből anno semmit nem vettem észre...
Akkor veszek egy ilyen sticket, meg veszek egy bolondbiztos DS3 vezetékes utángyártott szutykot, biztonsági megoldásnak/vészhelyzetre. Nem is tudtam, hogy a DS3 ennyire kifinomult cucc, nekem csak a nulla súlya meg a gagyi műanyag jött le róla, borzasztóan túlárazottnak tartottam már anno is. Akkor megvárom az új rendelést és azután esek neki a JB-nek. Egyébként akkor a játékok 99%-át full élményben tudom majd nyomni? Rezgések működnek majd? Kellenek extra beállítások a dongléval, vagy teszi a dolgát magától? Egyébként szerintem nem fogok túl különleges játékokkal játszani... RDR, GOW, RE, Gran Turismo, GTA, meg még pár PS+ exkluzív cím... -
CoroStar86
senior tag
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
szika87
aktív tag
Igen igen, tudom hogy futtatható CFW-s konzolon PAL játék, de bevallom nagyon is érződik ha pl egy PS2 játék 60hz/30fps-el megy hardveresen, szemben az 50hz/25fps-el.
Félreértés ne essék, teljesen elvagyok a PAL játékokkal, ezeken nőttem fel, és az egész lemezes gyűjteményem PAL-os. Viszont bevallom, egymás után tesztelve, nagyon is érződik hogy mennyivel folyamatosabb egy NTSC játék a PAL-hoz képest.Archttila [#82299] Köszönöm szépen a visszajelzésed, valamiért sejtettem, hogy nem lesz ez olyan egyszerű. Ahogy öregszem, úgy van egyre kevésbé kedvem a GitHub-os b@szakodásokhoz és utánajárásokhoz
Szóval majd mérlegelek, hogy mennyit veszítek azzal ha bukom a mentéseket, vagy kezdjek neki Hex editorozni az összes mentésemnek
Aki húszévesen nem szép, harmincadik évében nem erős, negyvenévesen nem okos, ötvenévesen nem gazdag, annak már nincs reménye.We are here for a good time, not a long time. -
bh
tag
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
-
Oldman2
nagyúr
Feltettem egy frissebbet (a leírásodban szereplő github linkről), az más eredményt ad:
******* Checking CoreOS_region *******
009.01 ROS0 Header : OK
009.02 ROS0 Hash : OK
Size = 0x6FFFE0
MD5 = 3F3081FEBE238CD4426E735DCF009923
Version = 4.92 CEX/SEX OFW/HFW
009.03 ROS0 unused 0xFF Filled Area : OK
009.04 ROS1 Header : OK
009.05 ROS1 Hash : OK
Size = 0x6FFFE0
MD5 = 36A0D80FB18E9D6FD7635217D59FA726
Version = 4.88 CEX/SEX OFW/HFW
009.06 ROS1 unused 0xFF Filled Area : OKEz sem tökéletes állapotot mutat, de ezzel már bátrabban lépek tovább.
-
Pixibaby
csendes tag
-
Pixibaby
csendes tag
Próbáltam felszabadítani helyet ezért töröltem az XMB felületről is 1 játékot , majd ezután frissítettem a játék listát . Nem változott semmi ezért gondoltam ftp-n keresztül is törlök játékot a kettő együtt 15 Gb volt . Ezek után is azt írja nincs semmi szabad hely

A törölt játékok eltűntek a listáról -
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
TomAce
tag
-
TomAce
tag
-
TomAce
tag
-
TomAce
tag
Köszi nézem!
manaGunz:
Eleg ezt telepiteni? ManaGunZ_v1.41.pkgIRISMAN
Eleg ezt telepiteni? IRISMAN_4.91.pkgEn csak azeket raktam fel es mindket program fekete kepernyovel kifagy. HFW 4.92 latest HEN.
-
TomAce
tag
-
TomAce
tag
-
TomAce
tag
-
Dinomano
őstag
-
TomAce
tag
-
Dinomano
őstag
-
TomAce
tag
-
TomAce
tag
-
Dinomano
őstag
-
TomAce
tag
-
Payphone
tag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
Decrypted ISO-kra cserélgettem én is azokat a game-ket, amik mappaszerkezetesen voltak meg.
1-2 letöltős oldalon megjelent több verzió is, helyspórolás esetén vannak pár gigával kisebb ISO-k. (En/Jap, csak angol stb.)(PS3-on nálam Fat 32-re formázott külső HDD-ról megy ISO-k egy része, a többi a gép belső HDD-én van.)
"Illetve a játék által a vinyóra másolt fájlokat akár le is lehet cserélni linkekre, így helyet lehet spórolni." - Ezt hogy érted? Mármint technikailag ez hogy van?
/(^_^)____7=--- - - >| -
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
arty
veterán
mármint mostmár más a helyzet ps4-en?

mert korábban voltak meglepetések, konkrétan emlékszem egy srácra, aki a witcher3-al pórul járt és ott azért nem egy órányi progress volt a bukta
azt tudom, hogy mostmár legalább a psn+ BF4 installom elindul a BF4 lemezemmel (miközben nincs psn+ előfizetésem). csak 10 évet kellett várni a feature-re
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető." -
Energie X
őstag
-
Energie X
őstag
-
vm93hun
senior tag
Eddig SanDisk SSD Plus-t használtam, azzal hibátlanul futott minden.
Ebből gondoltam hogy majd a következő WD Blue lesz (a termékkör WD brand alatt folytatódik a SanDisk meg marad a Pendrive-oknak és SD kártyáknak).Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel. -
vm93hun
senior tag
Na jó, akkor hagyjuk ezt inkább a francba...
Nem haladtam vele annyira előre, meg nincs benne olyan statisztikai adat hogy ragaszkodjak hozzá.Más: tehát akkor azt mondtátok, hogy 1TB a max tárhely, amit fel tud dolgozni a konzol?
Ha igen, akkor feltuningolnám a most benne levő 256GB-s SSD egy 1TB-s WD Blue SSD-re. (maradnék OFW-n)Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel. -
Oldman2
nagyúr
-
Dinomano
őstag
WebMAN-nél kell az újraindítás, a refresh nálam pl. (HEN-es Superslim) nem szokott eredményre vezetni.
Én még használok Multiman-t is, az látja azonnal a változást.PKG formátumú játékok esetén: RAP megy "exdata" folderbe, a PKG a "packages"-be, majd telepíteni kell a PKG-t a package manager-ben.
/(^_^)____7=--- - - >| -
Oldman2
nagyúr
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
Uncharted 3-ból van egy 11 gigás pkg, ami állítólag csak a kampány. Ez valamikor tizen éve free volt PSPLUS-ra, de nem teljesen világos, hogy hogyan... Most nézek utána neten, "2D movie pack" is kell hozzá, meg még ki tudja, hogy mi... A lényeg az,hogy feltettem és nem látszik. (Spórolni akartam a PS3 HDD hellyel, de hiába.)
/(^_^)____7=--- - - >| -
Oldman2
nagyúr
Köszi!
A keresett konfig fájl is meglett közben, böngészőben vagy a gépen közvetlen ez a fájl szerkesztendő:
http://ps3_ip/edit.ps3/dev_hdd0/tmp/wm_res/VshFpsCounter.yaml -
Mrpsziho
csendes újonc
Persze inkább vágyálomként értettem, mintsem reális gondolatként, főleg ahogy te is irtad a guerilla az teljesen elengedte mára a szériát (bár helldivers 2 ben megjelent mint kooperáció a killzone, szóval esetleg talán egy másik fejlesztő csapat még csinálhat killzonet) plusz ma már nincs akkora piaci igény military fps-nek mint 2000-2010 környéki években. Szerintem legalábbis aztán lehet tévedek s mindenki fps játékokat akar csak
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
A doksi szerint (és emlékeim szerint is) a Dynamic (Auto) a default beállítás.
Alex -
Amadako
tag
-
Amadako
tag
-
Kalacskepu
őstag
Meglátom mennyire sikerül magamat rávennem, jelenleg a Wolfenstein: The New Order-t kezdtem el helyette (igaz ezt már PC-n egyszer kitoltam
).#81668 arty: Olvastam itt-ott hogy direkt ilyenre csinálták, ne olyan legyen mint a többi fps, nem tudom ez mennyire lehet reális állítás.
Ha csak fps drop lenne azzal meg lennék elégedve, de így (ja és akkor pluszba ugye Veteránon kezdtem el csak azért is
).PS5-öm nem tudom mikor lesz, jelenleg el vagyok ezzel a konzollal is meg előtte egy PS4-et vennék mert miért ne.
-
Kalacskepu
őstag
-
Amadako
tag
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
cross56
senior tag
-
cross56
senior tag
-
janisjoplin1
tag
-
janisjoplin1
tag
-
janisjoplin1
tag
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
-
vargalex
félisten
Nálam a desktop egy Arch linux. Én parancssorban szoktam ftp-zni, ami a
inetutilsrésze:[gavarga@gavarga-5500 ~]$ ftp --version
ftp (GNU inetutils) 2.5
Copyright (C) 2023 Free Software Foundation, Inc.
License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <https://gnu.org/licenses/gpl.html>.
This is free software: you are free to change and redistribute it.
There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.
Written by many authors.Természetesen alapból active és bináris mód, illetve, hogy lássam is közben a progress-t 1 MB-onkénti hash printinget szoktam használni. Vezetéken kapcsolódik a PS3 (a notebook mindegy, lehet akár wifi-n is), webMAN MOD FTP szervere. Stabil 20 MB/s (a végső átlag is ennyi), soha nem szakadt még meg.
Gyorsan feltöltöttem egy 6,4GB-os file-t, kicsivel tartott tovább, mint 5 perc:[gavarga@gavarga-5500 Letöltések]$ ftp ps3
Connected to ps3.lan.
220 webMANftpd 1.47.47d MOD [NTFS:0]
Name (ps3:gavarga):
331 OK
Password:
230 OK
Remote system type is UNIX.
Using binary mode to transfer files.
ftp> cd dev_hdd0/packages
250 OK
ftp> bin
200 TYPE OK
ftp> hash 1M
Hash mark printing on (1048576 bytes/hash mark).
ftp> put eSLZFodJBChOfchtqxbNKzSAaAjQREPHguQopszFcWuhTqussnJIIZJHHfDnJmMU.pkg
200 OK
150 OK
####################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################
226 OK
6865847792 bytes sent in 319 seconds (20,5 Mbytes/s)
ftp> bye
221 BYE
[gavarga@gavarga-5500 Letöltések]$#81592 Vladi: A 8-9 GB 1 óra alatt elég harmatos... Az ugye 9*1024/60/60=2,56 MB/s (8 GB-al számolva csak 2,275 MB/s).
Alex -
fausto
addikt
Köszi, +Vladinak is! FileZilla-t használtam eddig is, de ezekkel a beállításokkal megtáltosodott. Bár az USB-s másolás is jó volna, még ha kicsit lassabb is, mert elég körményes a laptopot a routerhez kötni, meg addig is nem is nagyon tudom használni. De most elindítok egy adag másolást, aztán egy darabig nem lesz rá szükség

-
kissbill
tag
-
Wlac
Ármester
-
Sayen
tag
-
Red_Bull
aktív tag
-
kissbill
tag
-
draco31
veterán
Megtaláltam közben a fiók készítéshez a linket, azt átküldtem. Aztán meglátom boldogul-e majd vele.
Igen, a net lassúságára emlékszem, 1-2 éve másik ismerősnek csináltam valamit a sajátját, hát telt az idő szépen.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ -
draco31
veterán
-
Red_Bull
aktív tag
-
Red_Bull
aktív tag
Az mindegy lenne, hogy hol vannak ömlesztve csak egyben lássam őket. Nálam úgy van, hogy amit felmásolok ISO játékokat, azok a főmenü GAME ikon alatt lévő Playstation®3 mappába kerülnek,(ezek egyébként csak a HEN aktiválása után látszódnak) a PKG formátumúak pedig telepítés után ömlesztve csak simán be a GAME ikon alá. Annyit tudtam elérni hogy ezeket is sikerült egy mappába rendezni,de így ugye 2 külön mappába vannak a játékok, és az összeset szeretném valahogy egyben látni.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
-
arty
veterán
Az ilyen tipusu csalással szemben szvsz csak az utánvét véd... paypal eleve elhajtana, ha 2 hónappal később mennél reklamálni, de a bankod is simán megtagadhatja a visszatérítést, semmi nem kötelezi őket erre. De az utánvét is pokol, hiszen simán küldhetnek "téglát" a valódi termék helyett, viszont ha azt már bankkártyával fizetted ki, még mindig ott az esély a visszatérítésre

Új helyről 1-2 első alkalommal utánvéttel szoktam vásárolni, most kétszer is nagyon bejött
---
Vladi: ps2-re a ps3 kb felejtős
ps1-ps3 kényelmesen megy HEN vagy CFW alól is, igen."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető." -
Payphone
tag
Rendben megoldom
Gyárizom aztán meglátjuk. Viszont nekem azért volt még sose szimpli ez a hen, mert nekem nem volt szimpi mindig ez a webes belépős valami. Ez van még hogy minden inditás után piszkáni kell? Tényleg amúgy a világon semmilyen másolt játékkal nem akarok játszani csak azzal a párral ami megvan eredetiben
-
vargalex
félisten
Valami nem kerek szerintem szerver oldalon. Mert most be tudtam jelentkezni (semmit nem indítottam újra, IP címem is maradt, stb.) és beállítottam a 2 faktoros authot is. És most már a másik fiókommal is be tudtam jelentkezni.
A passkey-es authentikációról tudsz valamit? Hogyan kellene működnie?Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor veszek egy ilyen sticket, meg veszek egy bolondbiztos DS3 vezetékes utángyártott szutykot, biztonsági megoldásnak/vészhelyzetre. Nem is tudtam, hogy a DS3 ennyire kifinomult cucc, nekem csak a nulla súlya meg a gagyi műanyag jött le róla, borzasztóan túlárazottnak tartottam már anno is. Akkor megvárom az új rendelést és azután esek neki a JB-nek. Egyébként akkor a játékok 99%-át full élményben tudom majd nyomni? Rezgések működnek majd? Kellenek extra beállítások a dongléval, vagy teszi a dolgát magától? Egyébként szerintem nem fogok túl különleges játékokkal játszani... RDR, GOW, RE, Gran Turismo, GTA, meg még pár PS+ exkluzív cím...
Akkor ez a fenti Wingman XE2 egy működő dolog lesz? Gyári szoftverrel és CFW-vel is? Ha tuti igen, még leszurkolok érte egy 20-ast...
Szóval majd mérlegelek, hogy mennyit veszítek azzal ha bukom a mentéseket, vagy kezdjek neki Hex editorozni az összes mentésemnek
) marhára zavar, hogy "szana széjjel" vannak a játékok.

).
). Lehetne még rengeteget sorolni de nem teszem, én örülök annak hogy úgy mond megszabadultam tőle.