- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
az ext4-et minden írja és olvassa (windows nem, de az nem is szervereken szeret lakni), sambaval win is eléri, szerintem Nálad is felesleges a zfs vagy brtfs meg a hasonló fancy fájlrendszer. A legegyszerűbb, ha pve webui-n adod hozzá, de itt formázva is lesz. Ha van rajta adat, akkor fstab, mint a legtöbb linuxnál. Itt az usb csatolásnál kell figyelni, h a pve nem bootol, ha lehúzod restartnál.
Mentések a backup menüben, amit alapból kínál az jó, snapshot, leállítás nélkül. Eddig mindent vissza tudtam tölteni ezekből. Van egy minden vm mentése is, erre akkor nyomok, ha mindent leállítottam, pve kernel frissítés és teljes restart előtt. Csak hogy megnyugodjak, mert amúgy is 2 naponta ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest