Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Ricco_hun #9783 üzenetére

ööö, te már megint tévedsz.
    Nem nyerek mindig, és a másidok kb 500-600 ak kap kevesebb pontot ha a legjobb kör sem az övé. (legjobb kör bónos max 600, és 5%al kevesebb rank bonusz)

Grafikailag semmi probléma nincs vele, szerintem szép. Én minimumon játszok vele és így is tetszik. Az autok kidolgozottak, van rajtuk poly bőven. MAxon is megnéztem a játékot, győnyörű, ha megnézed grafikailag eléggé ott van... legszebb aeriagames-es játék szerintem.
    Meg autoversenyes játékok között is megállja a helyét. Az NFSt az effektetk teszik "széppé" amitől nem látsz semmit :D

Nem lehet szoros versenyt menni? Indulj egy ligán vagy elég azonos autok ellen és máris izzadni fogsz, presze csak ha nem vagy vérprofi és a bubás tagot is egykézzel lenyomod... Az autok azért vannak classokra bontva hogy mindenki, tudjon taláni az ő által vezetni kívánt auto mellé ellenfelet.
    Ha így sem találod a szoros versenyt, a versenyzési élményt akkor a hiba benned van.

Mellesleg buggyval is meg lehet ám izzasztani a panamát, nem is kicsit :)

A sim vs ből tényleg hiányzik a szélárnyék, azzal jobb lenne.

Fizetni nem is kell. Elég jól megy a panama... jobban mint class5 ben a harpoon, szóval a class6 még keményebb.

Új hozzászólás Aktív témák