Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz UnConnecteD #8788 üzenetére

Ennyi nekem is csak a hangáron sikerül, máson még nem toltem mert RP gyűjtésen voltam főleg.
    Hangáron, meg szerintem máshol is. Van sok jégtáncos akik rángatják jobbra balra mert nem bírják tartani :D Lehet én is így kezdtem, de kb 5 perc után rájöttem hogy sokka kifizetődőbb 1 kanyarban 1et (1felé) csúszni. Ha átállsz másik oldalra akkor addig nem pörög a számláló, és 12Xes szorzónál 10 mp alatt több olyan 120 ezret csenget, szóval mindél több időt kell drifteléssel, nem fűzéssel tölteni. Hangáron ez könnyű mert 1 kanyar az egész. 1 kanyar - 1 drift.

Indulok befele játékba, ha érdekel akkor driftelhetünk. A corvettra hangárhoz most totál más balanszom van (ez nem nehéz mert eddig nem volt :D ) és így is nagyon jól megy vele, annyi hogy lomhább, így ez csak hangárra jó ahol 1 nagy kanyar van. Rooftopon esélytelen lenne így menni vele.

Ja és rájöttem hogy lehet driftelni billről! Tök ugyan olyan lett az irányítás mint a gamepadmon (hiába analóg, de ezt a képességét nem használom, mindig tökig nyomom).
    Minden help 0%, response time 10 vagy kicsivel alatta. Így már simán tolok milliokat hangáron billentyűzetről. Nem akkora gond ha fel kell venni a telefont, csak addig amíg elengedem a gamepadot :D

És teljesen egyetértek a fentebb leírttakkal, gondolok itt a sok panamás botkezűre, a hatalmas bonuszra és a könnyű fejlődésre tudás nélkül. Én is mág anno quadot vettem harpoon helyett. Most meg már elég sok autóm van és tunigolom őket. A rush alatt csak a fortét vettem, szóval elég tetemes RP mennyiséget szedtem ösze előtte is.

Ma volt az 1. olyan nap amikor nem láttam 6os autót a szobák listájánál :)

Kicsit hosszú, de így nehezebb nem észrevenni :D

Új hozzászólás Aktív témák