Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Ennyi nekem is csak a hangáron sikerül, máson még nem toltem mert RP gyűjtésen voltam főleg.
Hangáron, meg szerintem máshol is. Van sok jégtáncos akik rángatják jobbra balra mert nem bírják tartani
Lehet én is így kezdtem, de kb 5 perc után rájöttem hogy sokka kifizetődőbb 1 kanyarban 1et (1felé) csúszni. Ha átállsz másik oldalra akkor addig nem pörög a számláló, és 12Xes szorzónál 10 mp alatt több olyan 120 ezret csenget, szóval mindél több időt kell drifteléssel, nem fűzéssel tölteni. Hangáron ez könnyű mert 1 kanyar az egész. 1 kanyar - 1 drift.Indulok befele játékba, ha érdekel akkor driftelhetünk. A corvettra hangárhoz most totál más balanszom van (ez nem nehéz mert eddig nem volt
) és így is nagyon jól megy vele, annyi hogy lomhább, így ez csak hangárra jó ahol 1 nagy kanyar van. Rooftopon esélytelen lenne így menni vele.Ja és rájöttem hogy lehet driftelni billről! Tök ugyan olyan lett az irányítás mint a gamepadmon (hiába analóg, de ezt a képességét nem használom, mindig tökig nyomom).
Minden help 0%, response time 10 vagy kicsivel alatta. Így már simán tolok milliokat hangáron billentyűzetről. Nem akkora gond ha fel kell venni a telefont, csak addig amíg elengedem a gamepadot
És teljesen egyetértek a fentebb leírttakkal, gondolok itt a sok panamás botkezűre, a hatalmas bonuszra és a könnyű fejlődésre tudás nélkül. Én is mág anno quadot vettem harpoon helyett. Most meg már elég sok autóm van és tunigolom őket. A rush alatt csak a fortét vettem, szóval elég tetemes RP mennyiséget szedtem ösze előtte is.
Ma volt az 1. olyan nap amikor nem láttam 6os autót a szobák listájánál

Kicsit hosszú, de így nehezebb nem észrevenni

Új hozzászólás Aktív témák

- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Lehet én is így kezdtem, de kb 5 perc után rájöttem hogy sokka kifizetődőbb 1 kanyarban 1et (1felé) csúszni. Ha átállsz másik oldalra akkor addig nem pörög a számláló, és 12Xes szorzónál 10 mp alatt több olyan 120 ezret csenget, szóval mindél több időt kell drifteléssel, nem fűzéssel tölteni. Hangáron ez könnyű mert 1 kanyar az egész. 1 kanyar - 1 drift.