Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Szerintem 1-2 ember kivételével mindenki fizetett... RÁ.. Ha újra kezdhetném..inkább letörném a kezem, vagy lottót vennék..azon többet nyernék.. Nembeszélve a mission-okról.. az összes class 1-es autót megnyertem "két perc" alatt..DEJÓÓ... Aztán unlock-oltam az ugratásos missiont, és?? nem indul el..
(remélem csak én vok noob..de ettől még nem megy)
A pannim fullos, és "tök jól" csúszik-mászik..A bétában pl. californián 44sec körül, vagy az alatt mentem pár körrekordot, bitch nélkül.. most fullos BP.-al sem bírok 44 alá menni..PEDIG a bétánál még csak lev.4-es volt a pancsim... na mindegy..
Nem sírok tovább, gammázok 1 kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest