- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
Mivel elég sokat megyek TA-t ebböl lenne kérdésem: a sima köröket elég jól viszem már (szerintem), viszont a draft-nál igen béna vagyok. Jelenleg gyakorlás képpen föleg az üzemanyaggal akarok spórolni. Szóval általában az van hogy ha valakire ráragadok akkor el kezdek gyorsulni és mikor már veszélyesen közel vagyok természetesen visszaveszek a gázpedálból. Kb háromnegyed állásban vagyok ekkor elkezdek lemaradni újra nyomok gázt de ilyenkor szinte mindig késő és véglegesen leszakadok töle. Tegnap este három körön keresztül vezettem "csodálatosan" preciz vezetéssel a mezönyt, aztán ketten összeálltak draft-ra és 3-4 kör alatt kb fél kört vertek rám, elég bosszantó érzés volt.
Mi a jó technológia? Lehet hogy szinte lökhárító érintésig kéne rámásznom az áldozatomra?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest