Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
Mivel elég sokat megyek TA-t ebböl lenne kérdésem: a sima köröket elég jól viszem már (szerintem), viszont a draft-nál igen béna vagyok. Jelenleg gyakorlás képpen föleg az üzemanyaggal akarok spórolni. Szóval általában az van hogy ha valakire ráragadok akkor el kezdek gyorsulni és mikor már veszélyesen közel vagyok természetesen visszaveszek a gázpedálból. Kb háromnegyed állásban vagyok ekkor elkezdek lemaradni újra nyomok gázt de ilyenkor szinte mindig késő és véglegesen leszakadok töle. Tegnap este három körön keresztül vezettem "csodálatosan" preciz vezetéssel a mezönyt, aztán ketten összeálltak draft-ra és 3-4 kör alatt kb fél kört vertek rám, elég bosszantó érzés volt.
Mi a jó technológia? Lehet hogy szinte lökhárító érintésig kéne rámásznom az áldozatomra?
Új hozzászólás Aktív témák

- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB // Számla // Garancia //
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest