Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Itt 1 bug majdnem értelmes leírása. Próbáljátok ki ti is hogy nálatok is így működik e a dolog. (Csak a bétában van ez a hiba).
Ezt nagyon nehéz lesz érthetően elmondani, de megpróbálom.
Verseny közben, ha szeretnék 1 fényképet készíteni (print screen) akkor az történik, míg a kép elkészül, hogy meg áll a kép (a játék) számomra.
Mondjuk ha, vezetek a versenyben 10mp-el, megnyomom a print sreent kb. 2mp-re megfagy a kép és ezt a 2mp- elvesztem az előnyömből, tehát már csak 8mp az előnyöm, és ha készítek 1más után 5 fotót, akkor már csak a 2. helyen autózom. És ez van, ha még csak a startot várom, felvillannak a lámpák, lenyomom a PS-t és azonnal 2mp hátránnyal kezdem a futamot.
Az is érdekes volt, hogy a TANZAWA nevű pályán, ahol 3szakaszból áll a verseny, az első szakaszt nyertem 1mp előnnyel a 2.-at 2mp hátránnyal a 2.-helyen zártam, a 3.-at 3mp-el nyertem és mégis én lettem az 4 indulóból az 4. holott nekem kellett volna nyernem az egészet 2mp előnnyel. A 2. és 3. szakasz kezdése előtt megnyomtam a print screent.Itt 1 fotó a verseny végéről! Nagyon érdekes!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 3
- Motoros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Elite x360 1040 G10 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest