- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Először is köszönöm a gratulációt.
Most egyáltalán nemvolt speedbugod. Megnéztem a replayt és az első 3 körben simán balfaszkodtál. Talán picit durva vagyok, dehát így volt... Viszont azaz 1:22.5xx-ös idő sztm a legjobb idő amit stock autóval lehet menni, éncsak 1:22.829-ig tudtam lemenni (csak nem ezen a versenyen). Asszem a te gyors köröd előtt mentem egy 1:23:089-es időt és a köv körben láttam meg a te legjobb idődet, utána annyira izgultam hogycsak 1:23:8xx-as időket tudtam menni ezért hoztál körönként egy másodpercet és sztm utol is értél volna ha nemrontod el a végén (aza fránya víruskergető, remélem legközelebb sem kapcsolod ki..
)Zh-s téma: holnap lesz 3, utána szerdán egy, de az este fél hétkor, aztán csütörtökön még 3 és, hogy ne unatkozzunk annyira a héten csütörtökön még este fél hatkor egy kötelező mérés egy cégnél. Sztm én nyertem.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mesterséges intelligencia topik
- Borderlands 4
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)