- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én ugyanígy szívtam elsőnek, hogy nem tudtam előzni, serpentinen (ahol nem is nagyon lehet ha csak nem gyorsabb az autód
) , a mostanin meg a 3.helyről lerajtoltam egy corollát meg egy hexan-t
, az első kanyarban pont be is fértem volna elé (neccesen de én voltam jobb pozívióban, csak rámrántotta egy picit, ezért én egy kicsit a falra, aztán hátulról belém a corollás és utána a hexanosba. 2-en kifordultak én meg inkább reset, corvette67 meg nevető 4.-ként elhúzott
, csak sajnos neki meg lassabb volt a kocsija így nem sokáig tudta tartani a pozíciót
)De itt a replay a karambol egyből az első kanyarban volt, szerintem nem én hibáztam, bár lehet.
Amúgy kíváncsi vagyok ezután lesz-e majd "magasabb" kategória.

Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) , a mostanin meg a 3.helyről lerajtoltam egy corollát meg egy hexan-t
, az első kanyarban pont be is fértem volna elé (neccesen de én voltam jobb pozívióban, csak rámrántotta egy picit, ezért én egy kicsit a falra, aztán hátulról belém a corollás és utána a hexanosba. 2-en kifordultak én meg inkább reset, corvette67 meg nevető 4.-ként elhúzott
, csak sajnos neki meg lassabb volt a kocsija így nem sokáig tudta tartani a pozíciót
)