- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Igen! Volt 30 köröm kifigyelni, tele tankkal üres tankkal egyaránt

Ha üres a tankom és egyedül megyek, tehát mehetek az általam legideálisabb ívnek tartott vonalon, akkor a kanyar előtti végsebességem 171-172. Körülbelül a kanyar felénél járok, amikor lecsökken a sebességem arra a szintre, amit aztán már tudok tartani végig a kanyar során (162-163). Én úgy szoktam kijönni a kanyarból, hogy az idális ívről elengedem a megfelelő pillanatban, így "átsodródik" a külső sávba, a bukkanón így 165-166 tud lenni a sebességem.
A lényeg, hogy ez a speed bug alatt is ugyanígy volt. Egyetlen különbség amit érzékeltem, az az autó hangjában volt, mintha erőlködött volna, egészen más hangot hallottam mint addig, de lehet, hogy ezt már csak belebeszélem.

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs