Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Smisa:
Bocs hogy kilöktelek. Az elején ha sokan vagyunk és nem az élről indulok nagyon belaggol. Próbáltam kimenni a fűre hátha az első kanyarig elmúlik, de nem...
-
Rossi
addikt
Dr. Romano és Big G3ry:
Ok, akkor 7kor csinálok egy szobát. A lázam lement, elvileg vezethetek...

-
Rossi
addikt
Este TA? Jó lenne ha többen összejönnénk. Felőlem már 7körül lehetne.
-
Rossi
addikt
30 körös TA, 3-an voltunk, végig vezettem és nyertem is, majd adott kemény 4000 XP-t... Nem kellett volna többet?
-
Rossi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Bocs, ma este mindehol bénáztam. Mondjuk nem csoda, ha kimegyek WC-re a haladásom pályája erősen egy szinuszgörbére hasonlít.
-
Rossi
addikt
Na csinálok szobát, jelszó prohardver.
Gyertek srácok még csak 2-en vagyunk!
-
Rossi
addikt
Jövök PT-zni, remélem lesz este TA. Egyébként 39 fokos lázam van.

-
Rossi
addikt
Estefelé valami bajnokság? Csige említett valami meghívásos versenyt.
-
Rossi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
(pH)Rossi
Előbb DirtyZ-vel nyomultunk 30 körön át az 1-2. helyért, most a 2-3.ért. Csak hát ő kormánnyal nyomja, én meg billel, néha kicsit kacsázok, asszem már nem bírja idegekkel...

-
Rossi
addikt
Srácok igen jó volt a 8 órai TA, kösz mindenkinek, most megyek alukálni, mert holnap 6kor kelés, aztán meló.
-
Rossi
addikt
Billentyűzettel simán tartom az ívet külső nézetből...
Más:
Most találkoztam egy ökörrel, aki többször próbált kilökni, több-kevesebb sikerrel. A vége felé elfogyott az üzemanyaga, amikor ki akartam kerülni, direkt elémrántotta a kormányt. Valami Nosfercato...
Azért sikerült 8-ból 5.-nek beérni, és elég XP-t gyűjteni a D 1 szinthez, csak le kell vizsgázni. -
Rossi
addikt
Na hát akkor... Nick-em (pH)Rossi. Mentem 5-6 versenyt, level F-5-re elég volt, Corust választottam, az RP-ből optikailag szépen feltuningoltam. Tetszik a móka, egy ideig elleszek vele.
-
Rossi
addikt
Már folyik is az upgrade nagy erőkkel...

Remélem tényleg van olyan jó, amilyeneket írtok róla. Mindegyik NFS-t többször is végigtoltam, szeretném magam kipróbálni realisztikusabb játékokban is.
-
Rossi
addikt
Én most töltöm le. Valszeg Rossi lesz a nick-em, de akkor [pH]-t rakjak elé, vagy (pH)-t?
Új hozzászólás Aktív témák

- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)