Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nekem meg most játszotta el immáron másodszor. Persze véletlenül sem akkor fagy le amikor amugy is szarráaláz mindenki, nem, akkor amikor éppen vezetek. Szabálytalan művelet. Annyi változott hogy felraktam a Deathadder driverét, de ha emiatt szarakodik nekem, akkor részemről ennyi volt a PT, legközelebb akkor veszem elő ha új egeret veszek. Driver gebasz nem lehet, eddig nem szívozott velem.
PazsitZ - kell venni ilyen nickname changer vagy milyen karit a shopban 1600 vagy mennyi rp-be fáj
-
Agostino
addikt
És már megint szívok... visszaszámlálás de még be tudnám hozni harmadik helyre a kocsim, erre ott az út közepén egy útszéli kicsi műanyag bólya, amin miután áttéptem, ofkorsz felborul az autóm... big grat annak aki ezt a bámulatosan reális effektet belerakta. Következő örömködés tárgya: madzsar szoba, éppen berakom az autót kanyarban ezzel feljőve első helyre: jajj szabálytalan művelet, bocsi. Alig vagyok ideges, hogy rohadna meg... most remélem buktam még 10 pontot

-
Agostino
addikt
Üdv.
Ilyen borzasztó estét, mint ez. Egész nap gépeltem a dolgaimat, erre este felléptem, hogy mégis, és tessék, végig buktam. Eleve, mindig olyan futamokat fogtam ki, ahol 6 autóból legalább 3 állvahagyott. Felküzdöm magam a 3. helyre, tartom, erre megdob a pálya egy olyan helyen, ahol még sosem. Uccsó lettem. Köv menet megint elhúznak, did not finish, megint buktam... stbstb...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ma egy verseny erejéig összefutottam Venemberrel és Don Peppy-vel ha jól láttam, vittem volna a 2-3. helyet, erre kocc a falnak de éppen hogy, game újradob, mindenki elhúz mellettem....
Na mindegy, legalább E-s jogsi megvan, gyűlik az RP, már csak el kellene költenem valamire, de sajnálom mindenre. : D
-
Agostino
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Üdv.
Hmm, akárhogyis számomra viszont tény, de nem akarok flémet, ez csak az én szubjektív meglátásom, akinek bejön a PS annak kívánom, hogy sok kellemes órát töltsön el vele, számomra csalódás volt. Na jó, zárjuk ezt le. : )
A nicknevem LumberJacK, peros Kawana, kemény 1007 pontom van, meg 319 RP-m. : )))))) Tegnap késő este leültem egy futamra, de full ismeretlen pálya volt, köpni-nyelni nem tudtam merre menjek, viszont a hangulat az nagyon tetszett. : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
No, kipróbáltam, nem is olyan rossz, sőt, egészen kis hangulatos dolgokat találtam, amik csak növelték az örömöm. : )))
Kawana-t vettem - engem kicsit a Miata-ra emlékeztet - egészen bejövős kis járgány. Nagyjából értem hogyan épül fel a játék, de maga az online rész még picit ködös, utána kell olvasnom. Lényeg a lényeg, eddig szerintem veri a PS-t. : )))))
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én is szedem lefelé, már nagyon várom, mert számomra a Pro Street nagyon nagy csalódás volt, remélem ez le fog kötni egy kicsit. : )))
Új hozzászólás Aktív témák

- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest