Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mindig az aktualis szinten levo maximum upgrade van rajta. Most tulajdonkeppen, mindenbol Level III . Majd A II-tol lehet legkozelebb majd feljeszteni rajta, az meg kb 120k XP mulva lesz. Nekem nagyon tetszik, mert ez inkabb USA muscle car-okhoz hasonlit, mint pl. Ford Mustang, vagy Hemi Cuda, en ezeket jobban szeretem, mint a lapos sport kocsikat, mint pl. Ferrari, vagy ilyesmi. Iranyitast szokni kell, meg jelentos tuninggal sem mindig arra megy, mint amerre Te szeretned, neha onallo eletet el, amikor pl. MUD - Semi pro palyan, szinte MINDEN kanyarban elindul a hatulja valamerre, de nekem ez igy tetszik. Most azon kiserletezgetek, hogy ugy be tudjam allitani az iranyitast a Balance-okkal, mint pl. a NFS MW-ben volt. Nekem az volt a tokeletes iranyitas autos programokhoz. Amikor jott egy szuk, eles kanyar, akkor motorfek, utana kezifek, es nyomtam az iranygombot, es szepen beallt a kocsi a kanyar iranyaba. Itt most meg nem akar beallni, ez pedig nagyon jol jonne olyan palyan, ahol rengeteg a sok, szuk kanyar ( pl. San Francisco Marina)
Jo kocsi, de egy jobb RX7-tel szemben nincsen eselye, neha A II-es Stallion-ok is lehagynak igencsak, foleg teli hatizsakkal
. De CTF-ben verhetetlen, ott akarmilyen A-5000-es Sonora-t is siman megverem ezzel, bar ez lehet, hogy nem csak a kocsi erdeme
( arc mode ON )Szoval nem ertem, hogy a beginnerek, miert harpoon-osokkal nem szeretnek jatszani, amikor RX7, vagy MR2 -t hasznalok sokkal jobban lehagyjak oket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Formula-1
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De CTF-ben verhetetlen, ott akarmilyen A-5000-es Sonora-t is siman megverem ezzel, bar ez lehet, hogy nem csak a kocsi erdeme
( arc mode ON )