Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Üdv a klubban
(sajna még nekem sincs AP-m, pedig már jó rég óta tolom...)Én egy TA eventre emlékszem... (volt több is) Nagyon vicces volt, mert akkoriban az event miatt a TA-n rekordnak számító 80-90 ember volt bent és mindenki az égérgombbal az újján várt arra hogy megnyíljon a TA event szoba.
Mikor aztán megnyílt a másodperc tört része alatt tele is lett 20 emberrel és egy idő után nagynehezen indult is a verseny. Azonban a startnál derült ki hogy azt a szobát poénból csinálta valami C katis és mindenki bevette

Így aztán ki és vártunk megint az eventre, azonban mikor már megjelent az igazi itt már nem voltam elég gyors (1mp felett reagáltam
).
Egy idő után azonban be tudtam menni, de annyira lagos volt az egész, hogy szegény GS nem is tudta "leredizni" a szobát
Az kb. 1,5 óra eseménye volt... itt inkább feladtam első eventemet és azóta nem is mentem rá az eventekre...De mostmár figyelem őket, én is szeretnék már valamit nyerni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mini-ITX
- Revolut
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Cooler Master Elite Power 400W (RS400-PSAPI3 tápegység
- SilverStone 400W (SST-ST50F-ES230 tápegység
- Thermaltake Berlin 630 W-os ATX tápegység (TR2-630AH2NSW) 630 Watt 80+
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- LEPA N sorozatú 500 W-os tápegység, N500-SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(sajna még nekem sincs AP-m, pedig már jó rég óta tolom...)
).