Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Én ezzel az accgirl-s (+nitro) dologgal teljesen egyertétek.
Viszont, ha kicsit továbbgondolod a dolgot egyértelmű, hogy miért csinálták így.
Mennyibe is kerül egy Accgirl vagy egy 4-es NitroPack?
Sok-sok AP-ba.
Ha valaki nyerni akar, akkor költenie kell ezekre egy-egy ilyen event előtt, tehát szerintem összességében elég sok AP bevétel van az ilyen eventek miatt, jóval több mint amit nyereménybe kiosztanak.
Szóval ez direkt ilyen szerintem, hogy csinálja magának a bevételt az Aeria, úgyhogy nemhiszem, hogy ebben nagy változás lenne majd a jövőben.A bugokkal kapcsolatban meg csak reménykedni lehet.
Mégvalami az Invictus figyelmébe (feltéve, hogy nem az Aeria szerkesztgeti magának ezeket az új pályákat...), már fel lett ez vetve az Aeria fórumon is.
Az új Tokyo Underground pályán jobb időket lehet menni úgy, hogy a hajtűkanyarokba teljes sebességgel robban be az ember. Az elsőnél a falhoz nyomva az autó oldalát a falon végigzúzva az autó oldalát sokkal gyorsabban meg lehet tenni a 180 fokos fordulót, mint normálisan/reálisan kanyarodva és szerintem a második hajtűkanyarból is jobban lehet kijönni, ha belemegy az ember lassítás nélkül a falba, majd nyom a rescue-t.
Vagy kintebb kell tenni ezeket a pályhatároló falakat, sokkal.
Vagy pár másodperces penalty kell a rescue mellé.
Valami mindenképp kéne, mert ez így nagyon gagyi. Pedig maga a pálya nagyon tetszik, de ez idegesítő. Én kb. 2mp-el tudtam a destruktív kanyarodási technikával jobb időket menni (57 vs 55 sec), bár csak 2 versenyt mentem, úgyhogy ez a különbség csak közelítő érték.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Precision 7750 17.3" 4K IPS i7-10850H Quadro RTX 4000 32GB 512GB NVMe új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest