Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Én ezzel az accgirl-s (+nitro) dologgal teljesen egyertétek.
Viszont, ha kicsit továbbgondolod a dolgot egyértelmű, hogy miért csinálták így.
Mennyibe is kerül egy Accgirl vagy egy 4-es NitroPack?
Sok-sok AP-ba.
Ha valaki nyerni akar, akkor költenie kell ezekre egy-egy ilyen event előtt, tehát szerintem összességében elég sok AP bevétel van az ilyen eventek miatt, jóval több mint amit nyereménybe kiosztanak.
Szóval ez direkt ilyen szerintem, hogy csinálja magának a bevételt az Aeria, úgyhogy nemhiszem, hogy ebben nagy változás lenne majd a jövőben.A bugokkal kapcsolatban meg csak reménykedni lehet.
Mégvalami az Invictus figyelmébe (feltéve, hogy nem az Aeria szerkesztgeti magának ezeket az új pályákat...), már fel lett ez vetve az Aeria fórumon is.
Az új Tokyo Underground pályán jobb időket lehet menni úgy, hogy a hajtűkanyarokba teljes sebességgel robban be az ember. Az elsőnél a falhoz nyomva az autó oldalát a falon végigzúzva az autó oldalát sokkal gyorsabban meg lehet tenni a 180 fokos fordulót, mint normálisan/reálisan kanyarodva és szerintem a második hajtűkanyarból is jobban lehet kijönni, ha belemegy az ember lassítás nélkül a falba, majd nyom a rescue-t.
Vagy kintebb kell tenni ezeket a pályhatároló falakat, sokkal.
Vagy pár másodperces penalty kell a rescue mellé.
Valami mindenképp kéne, mert ez így nagyon gagyi. Pedig maga a pálya nagyon tetszik, de ez idegesítő. Én kb. 2mp-el tudtam a destruktív kanyarodási technikával jobb időket menni (57 vs 55 sec), bár csak 2 versenyt mentem, úgyhogy ez a különbség csak közelítő érték.
Új hozzászólás Aktív témák

- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest