Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Na letöltöttem a játékot felinstalláltam updatelt inditáskor frissitett de a játék maga viszont el sem indul !! Még csak nem is tölt nem csinál semmit se !!

Miután rámegyek arra hogy start game bejön a Project Torque logó meg egy másik logó valami Nprotect Gameguard aztán ennyi nincs tovább !! Semmit nem csinál tovább !!
Még a feledatkezelöben sincs semmi !! Miután bejön ez az Nprotecct gameguard mintha a játék leállna vagy kikapcsolna valamiért ?? Ez mi akar lenni ?? Valami védelmi eszköz ??
Akkor mégis hogyan indul el a játék ?? Amikor már nins mit updatelnie ?? És szerintem amiatt védelmi bigyó miatt nem megy !!
Várom válaszotokat !!
Jah és már beregeltem is be voltam jelentkezve !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Szinte Új Razer Huntsman V2 US Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest