Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Csak úgy kíváncsiságból egy TA után lepörgettem egy CTF-et. Nem fogjátok ki találni mi történt..... Igen. Az asztalon lettem hirtelen (na jó nem én, hanem a játék, illetve az se, mert az meg bezárta magát
). Persze engem annyira nem zavar, ez csak egy játék (kicsit bugos, kicsit szaggat, de a miénk - Pelikán elvtárs szavaival, kicsit szabadon) . Amíg ki nem javítják, gondolom nem sok CTF-es event lesz. Meg egyre kevesebb ember fog CTF-ni. Pedig jó lenne a játék fordítottja is. Valaki megkapná a zászlót és át kellene 'adni' a másiknak. Nem összes idő lenne ami letelne, hanem mindenkinek egy-egy egyéni idő és abból fogyna, ha nála a zászló. Ha lepasszolja másnak, akkor a másiké fogyna. Ha valakinek meg lejár az ideje, akkor szépen megállna és átlátszó lenne. A játék elején lenne érdekes, hogy ki kapja a zászlót, meg ha valakinek lejár az ideje, akkor utána ki venné át zászlót. Mondjuk a játék elején véletlenszerűen kapnák a játékosok a zászlót, 'halálozás' esetén meg az 'elhunythoz' legközelebb lévő venné át a 'feladatot'.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Persze engem annyira nem zavar, ez csak egy játék (kicsit bugos, kicsit szaggat, de a miénk - Pelikán elvtárs szavaival, kicsit szabadon) . Amíg ki nem javítják, gondolom nem sok CTF-es event lesz. Meg egyre kevesebb ember fog CTF-ni. Pedig jó lenne a játék fordítottja is. Valaki megkapná a zászlót és át kellene 'adni' a másiknak. Nem összes idő lenne ami letelne, hanem mindenkinek egy-egy egyéni idő és abból fogyna, ha nála a zászló. Ha lepasszolja másnak, akkor a másiké fogyna. Ha valakinek meg lejár az ideje, akkor szépen megállna és átlátszó lenne. A játék elején lenne érdekes, hogy ki kapja a zászlót, meg ha valakinek lejár az ideje, akkor utána ki venné át zászlót. Mondjuk a játék elején véletlenszerűen kapnák a játékosok a zászlót, 'halálozás' esetén meg az 'elhunythoz' legközelebb lévő venné át a 'feladatot'.