- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Csak úgy kíváncsiságból egy TA után lepörgettem egy CTF-et. Nem fogjátok ki találni mi történt..... Igen. Az asztalon lettem hirtelen (na jó nem én, hanem a játék, illetve az se, mert az meg bezárta magát
). Persze engem annyira nem zavar, ez csak egy játék (kicsit bugos, kicsit szaggat, de a miénk - Pelikán elvtárs szavaival, kicsit szabadon) . Amíg ki nem javítják, gondolom nem sok CTF-es event lesz. Meg egyre kevesebb ember fog CTF-ni. Pedig jó lenne a játék fordítottja is. Valaki megkapná a zászlót és át kellene 'adni' a másiknak. Nem összes idő lenne ami letelne, hanem mindenkinek egy-egy egyéni idő és abból fogyna, ha nála a zászló. Ha lepasszolja másnak, akkor a másiké fogyna. Ha valakinek meg lejár az ideje, akkor szépen megállna és átlátszó lenne. A játék elején lenne érdekes, hogy ki kapja a zászlót, meg ha valakinek lejár az ideje, akkor utána ki venné át zászlót. Mondjuk a játék elején véletlenszerűen kapnák a játékosok a zászlót, 'halálozás' esetén meg az 'elhunythoz' legközelebb lévő venné át a 'feladatot'.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Persze engem annyira nem zavar, ez csak egy játék (kicsit bugos, kicsit szaggat, de a miénk - Pelikán elvtárs szavaival, kicsit szabadon) . Amíg ki nem javítják, gondolom nem sok CTF-es event lesz. Meg egyre kevesebb ember fog CTF-ni. Pedig jó lenne a játék fordítottja is. Valaki megkapná a zászlót és át kellene 'adni' a másiknak. Nem összes idő lenne ami letelne, hanem mindenkinek egy-egy egyéni idő és abból fogyna, ha nála a zászló. Ha lepasszolja másnak, akkor a másiké fogyna. Ha valakinek meg lejár az ideje, akkor szépen megállna és átlátszó lenne. A játék elején lenne érdekes, hogy ki kapja a zászlót, meg ha valakinek lejár az ideje, akkor utána ki venné át zászlót. Mondjuk a játék elején véletlenszerűen kapnák a játékosok a zászlót, 'halálozás' esetén meg az 'elhunythoz' legközelebb lévő venné át a 'feladatot'.