- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Erősen fogalmaztam, de a tapasztalataimat továbbra is fennt tartom. Beleolvasgattam a Stig által linkelt fórumba. Az első között lévő legszebb post egy GS-é, mi szerint mi történt az irányítással? Nem vettem észre semmit.
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.
Egyébként az ilyen kiadott patcheket nem tesztelik előtte? Elég nagy kaliberű bug ez, ahhoz hogy ne tűnjön fel.
A fejlesztőkkel semmi bajom, öregbítik a hazai fejlesztők hírnevét, teszik a dolgukat, a GS hálózat harmat gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Interactive Brokers társalgó
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- BMW topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.