- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Erősen fogalmaztam, de a tapasztalataimat továbbra is fennt tartom. Beleolvasgattam a Stig által linkelt fórumba. Az első között lévő legszebb post egy GS-é, mi szerint mi történt az irányítással? Nem vettem észre semmit.
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.
Egyébként az ilyen kiadott patcheket nem tesztelik előtte? Elég nagy kaliberű bug ez, ahhoz hogy ne tűnjön fel.
A fejlesztőkkel semmi bajom, öregbítik a hazai fejlesztők hírnevét, teszik a dolgukat, a GS hálózat harmat gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.