Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
A GS-ek önkéntesek, akikből egyébként szerintem nincs elég (legalábbis keresnek folyton ilyen embereket a fórumon).
A másik, úgylátom sikerült átsiklanod Dirtyz hsz-e fölött. A lényeg annyi, hogy a kormánnyal játszó játékosok nem vettek észre változást az irányításban, akik közé nyugodtan tartozhat az adott GS is ugye.
Mondjuk mindezek mellett tényleg lehet látni nem túl segítőkész, vagy éppen az adott témában tájékozatlanságról tanúskodó tartalmú hozzászólásokat GS-ektől. Viszont akkor, itt kihangysúlyoznám, hogy ők is csak emberek, és önkéntesek (ingyen csinálják az egészet.)
Jó persze nyilván van némi előnye is a GS-ségnek, de feladatból szerintem jóval több van, mint előnyökből. -
PaJa1
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
Én igyekszem tenni a dolgom válaszolni a kérdésre, vagy legalább olyan helyre, személyhez iránítani az illetőt aki, ami tudja, vagy tlaán tudja.
A teszt szerveren leginkább az új autókat próbálgattuk, de az sem ment, mert ott még trébb volt az iránítás, nagyon lassu és nagyon sokat segített a gép. Első lépésben sikerült kiiktatni a kormány lassuságát, második lépésben pedig a gáz és fék lassuságát. A Teszt szerveren még a pedálok is szarok voltak (örüljetek hogy abból nem kaptatok
). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.
Amit írtam azok csak átmeneti megoldások, remélem nem kell hogy véglegesnek maradjanak.
A gyógyírt én a ledobálásokra értettem. Nekem ezen a héten még csak 1 login ugrott az arcomba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.