Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
haverok is panaszkodnak, hogy az update elcseszte az irányítást.
ui: ma TA-n volt egy franyó esetem... ledobott a szoba nézetbe...
kértem a usereket, lépjenek már ki ők is. tudom, reliability romlik, de örültem volna, mert amúgy is egy qrva nagy "baleset" volt amikor kidobott a szobába. Ilyen buggal amúgy még nem találkoztam.
Mivel szoba gazdi voltam, így bíztam, hogy hallgatnak rám, és nyomunk egy tiszta versenyt utána.
Senki nem lépett vissza. Tudom, geciség amit akartam, de mivel aktív volt a kick gomb, elkezdtem nyomogatni... és nem történt semmi. Egyszóval újabb buggal találkoztam... ez egyre jobban hasonlít egy rakás f@s állapotára.Bíztam benne, hogy az utóbbi idők javulása után egyre kevesebb lesz a hiba, de sajna tévedtem.
Haver új géppel állandóan kifagy, kékhalál. Másik szintén erőművel teljesen megszakad, és csak pt-ben.
Harmadiknak most a kormányzás sokkal lassabb lett, mint volt, és persze időnként feljavul, de random módra teljesen.Jó lenne, ha végre megint pozitív irányba fejlődne a játék.
ui: de sok az Advertise Here felirat még mindig... lehet a hirdetők is a sok bug miatt maradnak el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Linux kezdőknek
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- PlayStation 4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest