Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #4304 üzenetére
Sajnos ez mind így van ahogy leírtad.
A fejlesztőket kicsit védve.
A játék megrendelésre készült, és gondolom csak olyasmit pakolnak bele, amit meg is rendeltek. Na most ezzel nem azt akarom mondani, hogy direkt kérték, hogy legyen benne gyárilag egy véletlen csalás generátor, hanem ha a megrendelő pályát kér, akkor azt csinálnak, amikor kocsit, akkor meg azt. Szerintem nincs is idejük foglalkozni a bug-okkal, meg csak azokat javítják, amiket kérnek. A játék könyvtárában, van 3 fajta log fájl is. Én soha nem láttam, hogy egyet is elküldött volna (hosszabb kapcsolódás, és utána ürül a log tartalma). Tehát a fejlesztők beleépítették a lehetőséget csak épp nem használják ki. (a játék elején a töltőképernyőn látszik, milyen technikák vannak benne, trackir, speedtree,... ha jól tudom ami ott látható egyik se saját fejlesztés, bár még nem kerestem rá egyikre sem).
Szóval a log fájlok nagyban segítenék, főleg a CTD (hogy utálom ezeket az angol jövevényszavakat, főleg hogy nincs vagy csak nehézkes a magyar megfelelője) 'megjavításában', de szerintem a többi problémát is nagyobb eséllyel tudnák orvosolni, ha nem csak belső ellenőrzésre használnák a log fájlt.
A játék az USA piacára készült, ott szerintem vannak emberek akiknek fel se tűnik, hogy egyik versenyen így megy a másikon meg úgy. A CTD-t biztos észreveszik, de mivel olyan véletlen, és különböző gépeken jön elő, hogy log nélkül csak tapogatóznak a sötétben a fejlesztők.
Egyenlőre a népnek elég amit kap. Már akinek.
Engem már pl telepítés után, már az foglalkoztatott, mi lesz ha elérem a legfelső kategóriát? Akkor még arra gondoltam, hogy a köridőket lehet majd javítani (lehet csak szerencse kell hozzá), új pályák, új kocsik. Esetleg egy-egy külön szervert kap minden játékmód és azon lesz sokkal több választható pálya. Pályák csordogálnak (bár meg mernék esküdni, hogy ezeket a pályákat már láttam más invictus-os játékban, legalábbis bizonyos részeiket), az autók is (ezek közül is volt már más játékban is). Az előző invictus játék, amivel játszottam az L.A. Street racing.
Néhány autómodell (1-2 ismerős), ami szerintem hamarosan visszaköszön a játékban, lehet kicsit átalakítva. Mivel ezek már kész modellek, nem sok baj lesz velük, kicsit átrajzolják itt-ott. Persze lehet ezeket kidobják a kukába és teljesen mást rajzolnak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16Tehát ezek a képek egy másik játékból származnak. Bármi hasonlóság a PT autói és LA street autói között a véletlen műve, és az invictus-e
.
A játék neve tehát L.A Street Racing, ha valaki be akarná szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest