Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

Szerintem erősen hanyagolni fogom a játékot egy ideig...(delete)

Jelenleg szvsz alkalmatlan komolyabb versenyek lebonyolítására a játék :(
    Sajnos elég erősen jelen van a speedbug/gripbug/massbug vagy akármi... lényeg, hogy van, és erősen rombolja a játék élvezhetőségét. Nem hinném, hogy én vagyok ennyire béna, hogy versenyről versenyre körönként 3-5 másodpercet gyorsuljak vagy éppen lassuljak ugyanazon a pályán (hibátlan kört futva), amin már több száz kört is megtettem. Ez nem lenne gond, ha mindenkivel egyszerre, azonos módon történne (pl. változhat a pálya állapota), de sajnos eléggé össze-vissza történik ez. Semmi hírt nem kapunk ezzel kapcsolatba, sem ígéretet, hogy mostanság meg lesz oldva vagy hogy legalább dolgoznának rajta a fiúk. Nagyon zavaró, higgyétek el. Igenis, ez egy igen súlyos bug, ha tetszik, ha nem.

Nem lehet nagyon tovább folytatni a strucc-politikát, nem dughatjuk a fejünket a homokba a problémákkal kapcsolatban.Szép és jó, hogy magyar csapat (Invictus) fejleszti a játékot, de ez nem azt jelenti, hogy elnézőeknek kell lennünk. (támogatni, biztatni persze lehet őket, rájuk is fér, mert hatalmas munkát végeznek, de a nagyobb hibákat nem szabadna szó nélkül hagyni)

Az új pályák és kocsik helyett inkább bugmentesítéssel kéne törödni. Sajnos elég sok hiba van játékban és ebből egy-kettő igen komoly (CTD, gripbug). Szerintem már így is sok játékost vesztett a PT az említett hibák maitt, és sajnos lesz több is, ha nem tudják megtalálni a hiba okát. Az új, szép csili-vili autók nem fogják maradásra bírni a játékosokat. Arra ott van a need for speed és társai.

Lehet, hogy én veszem túl komolyan ezt a játékot, de mivel ez egy autóverseny, így a játékcéja, hogy hogy minél gyorsabban érjen az ember célba. A legfontosabb dolog az lenne, hogy azonos körülmények esetén tényleg azonosak is legyenek a körülmények, ne legyenek olyan tényezők, amik abszolút a játékostól függetlenek. (grip bug)

Jelenleg, hiába te lennél a legjobb, leggyorsabb azonos körülmények közt, de ha nincs szerencséd (gripbug), akkor esélyed nincs a győzelemre. Tehetsz bármit, de körönként 3-5 másodperc igen komoly különbség. Ha körönként párszázad lenne, az is sok lenne. (elég megnézni más játékokban. pl Trackmania Nationsban elég gyakori, hogy 10-20 játékos is egy másodpercen belül végez, itt valóban számít egy-egy század is, mert ez dönti el, hogy nyersz vagy vesztesz) PT-ben ennek a különbségnek 300-400 szorosa jelen van. Szörnyű.

Most kérdem én, ha valaki legyőz, akkor mi miatt győz le engem, mert jobb versenyző vagy mert csak szerencséje volt (gripbug) ? Egy autós játékban SOHA de SOHA nem szabadna felmerülni ilyen kérdésnek. Nem csoda, ha bárki is fog kételkedni az eredményekben.

Ha majd újra fel is rakom a játékot, eventeken egy jó ideig biztos nem veszek részt, felesleges. Ennyi erővel a fődíjat ki lehetne sorsolni. Nem számít a tudás... csak a szerencse. Ennek nagyon nem így kéne lennie. Szörnyű, hogy több hónapja jelenlevő bugokkal nem történik semmi.
    Részemről ennyi, bocsi ha hosszú lett a hozzászólás, de már tele a hócipőm pár dologgal.

ui. Grat paja-nak az mr2-höz.

ui2:
    Ráadásul a GM/GS-ek többsége úgytesz, mintha nem is lenne a speedbug és a játékost nézik hülyének, amikor ez szóba kerül. Remélem, hogy valójában, legbelül ők is tudják, hogy nem így van. Ha viszont tényleg nem tudnak róla, akkor nagyobb baj van itt...

Új hozzászólás Aktív témák