Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma #4304 üzenetére
Noh, a múltkori hosszú hozzászólásom elérte az eredményét. Az Invictus egyik alkalmazottja megkeresett engem a speedbuggal kapcsolatban. Úgytűnik nem nagyon tudtak róla.
Legalább erősen elkezdtek foglalkozni az üggyel.A kérésem felétek az lenne, ha tapasztaltok komolyabb speedbugot (ami egyértelműen speedbug), akkor azt töltsétek fel és linkeljétek be ide, mivel a replayek sok mindent elárulhatnak a fejlesztőknek. (ha már be volt linkelve, akkor linkeljétek be újra, hogy nagyjából egy helyen legyen mind.)
Tudom, hogy pár ember gyűjti az extrémebb eseteket, főleg rájuk gondolok, hogy aktivizálják magukat ez ügyben. Elsősorban TA-s replayekre gondolok, mert ott sokkal egyszerűbben bizonyítható a speedbug megléte (pl. 1 másodperccel egy valaki gyorsabb önmagában, mint a komplett mezőny). Más módokból is jöhet speedbugos replay, de az egyértelműen az legyen (egy-egy közel HIBÁTLAN kör, azonos körülmények közt futva (pálya, kocsi, ballansz), de több másodperces köridő eltéréssel)
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #4304 üzenetére
Sajnos ez mind így van ahogy leírtad.
A fejlesztőket kicsit védve.
A játék megrendelésre készült, és gondolom csak olyasmit pakolnak bele, amit meg is rendeltek. Na most ezzel nem azt akarom mondani, hogy direkt kérték, hogy legyen benne gyárilag egy véletlen csalás generátor, hanem ha a megrendelő pályát kér, akkor azt csinálnak, amikor kocsit, akkor meg azt. Szerintem nincs is idejük foglalkozni a bug-okkal, meg csak azokat javítják, amiket kérnek. A játék könyvtárában, van 3 fajta log fájl is. Én soha nem láttam, hogy egyet is elküldött volna (hosszabb kapcsolódás, és utána ürül a log tartalma). Tehát a fejlesztők beleépítették a lehetőséget csak épp nem használják ki. (a játék elején a töltőképernyőn látszik, milyen technikák vannak benne, trackir, speedtree,... ha jól tudom ami ott látható egyik se saját fejlesztés, bár még nem kerestem rá egyikre sem).
Szóval a log fájlok nagyban segítenék, főleg a CTD (hogy utálom ezeket az angol jövevényszavakat, főleg hogy nincs vagy csak nehézkes a magyar megfelelője) 'megjavításában', de szerintem a többi problémát is nagyobb eséllyel tudnák orvosolni, ha nem csak belső ellenőrzésre használnák a log fájlt.
A játék az USA piacára készült, ott szerintem vannak emberek akiknek fel se tűnik, hogy egyik versenyen így megy a másikon meg úgy. A CTD-t biztos észreveszik, de mivel olyan véletlen, és különböző gépeken jön elő, hogy log nélkül csak tapogatóznak a sötétben a fejlesztők.
Egyenlőre a népnek elég amit kap. Már akinek.
Engem már pl telepítés után, már az foglalkoztatott, mi lesz ha elérem a legfelső kategóriát? Akkor még arra gondoltam, hogy a köridőket lehet majd javítani (lehet csak szerencse kell hozzá), új pályák, új kocsik. Esetleg egy-egy külön szervert kap minden játékmód és azon lesz sokkal több választható pálya. Pályák csordogálnak (bár meg mernék esküdni, hogy ezeket a pályákat már láttam más invictus-os játékban, legalábbis bizonyos részeiket), az autók is (ezek közül is volt már más játékban is). Az előző invictus játék, amivel játszottam az L.A. Street racing.
Néhány autómodell (1-2 ismerős), ami szerintem hamarosan visszaköszön a játékban, lehet kicsit átalakítva. Mivel ezek már kész modellek, nem sok baj lesz velük, kicsit átrajzolják itt-ott. Persze lehet ezeket kidobják a kukába és teljesen mást rajzolnak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16Tehát ezek a képek egy másik játékból származnak. Bármi hasonlóság a PT autói és LA street autói között a véletlen műve, és az invictus-e
.
A játék neve tehát L.A Street Racing, ha valaki be akarná szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Jövedelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő