- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piros köpeny
csendes tag
Melőtt bárki meggyanúsítana, nem akarok senkit sem védeni, sem pedig elitélni. Párszor nálam is kiverte a biztosítékot a játék egy némely hibájával, de miután kicsit lehigadtam és átgondoltam az esetet, rájöttem, hogy teljesen felesleges, ugyanis sokkal több pozitívumot okozott számomra a játék, mint idegességet, főleg miután a hibákat inkább rejtett poénoknak vettem. (Na jó, az asztalra lehajingálós bug nem tartozik közéjük, az az egyetlen dolog, ami pillanatokra engem is fel***z) Hasonló bugon, mint amit a képen is láttam én speciel elősször hatalmasat nevettem. Enyhén beszól a játék.
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...
Mondanom se kell, 1 hétig szivattak vele
Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem tetszenek az ilyen dolgok. Kicsit még szinesebb tőle a játék...
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...