Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Ha már vetted a fáradtságot és ennyit írtál akkor megírhattad volna a nevedet is a játékban.Ha már van véleményed ne maradj inkognítóban.
-
MaciG
addikt
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Elsőnek vársz kb 5 percet utánna már nem, és egy menet 10 perces (magyarokkal kell játszani PH-s szobában), ha van rp-s csaj és rp itemed (amiket mostanában elég sok eventen lehetett nyerni) akkor 40k 10 perc alatt nem rossz

Én még tolok 1-2 worms world party-t
aztán ott vagyok a phoenix funra
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Szia
Nem kellett volna off-ba rakd, hisz a játékhoz kapcsolódik a hsz-ed

Mindenesetre ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy biztos...
Én még 1x sem nyomtam ilyen kombós explolert (pedig volt már min. 2 PH-s összeröff, de egyikre sem sikerült menjek
)
Lényeg a lényeg, hogy a sok TA után kell a változatosság, ezért cuppant rá mindenki az Exploler kombóra (mert eddig ugye a TA hozta a sok pénzt
)tomkatomi
Szia!
Persze, azzal hogy már bent vagy a PH-n és kommentelsz ide, már a csapat tagja vagy
-
-=ZS=-
tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Ez jó ötlet, csak aztán próbáld eltalálni, hogy minden irányba ugyanannyit hagyj le belőle, különben a középpont nem középen lesz

-
erdol
senior tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Köszi próbálom.

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
vettem hozza egy buggy-t. elcsesztem ra 140k RP-t, de nem bantam meg. nagyon jo az oda

-
Dr. Romano
veterán
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Üdv itt a PH!-n

Milyen nickel nyomulsz a játékban?
-
Benedicht
tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Hmm, logikus. Remelem igazad lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán ott vagyok a phoenix funra

)