Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pisti őstag Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot... Ja valóban nem tudod, örülj neki hogy nem tapasztaltad a lassító hatását. Legutóbb mikor macsekkal együtt mentem egy B-roadot nemhogy lassabb voltam, de az autó se kanyarodott úgy, mint rögtön utána egy másik B-roados versenyen. Röhej. Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni. 
 Lenne egy javaslatom, bár nemtudom, hogy tényleg a netkód szüli-e ezt a dolgot. De kísérletnek jó lehet. Szóval. Megkérnélek rá, hogy practice módban egyedül menj 9 kört padlógázon és figyeld, hogy mi a legjobb idő amit a pályán menni tudsz. (nem a füvön levágva és a döntött pályarészeken maradva) Nálam 58.3 környéke volt a legjobb mikor ezt próbáltam.Másik a billentyűzeteseknek van egy ívtartás segítség TA-ban, ezzel és jól belőtt konfiggal simán lehet ívet tartani. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest