- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85
üzenetére
Engem még a ping távolsággal is aggasztanak mert átlagban 400 és 999 között ugrabugrál ez gondolom ms-ban (milisekundum) értendő de ez akkor is soknak tünik tán a serverek miatt nem jó utvonalon jön hozzánk?Valaki tud valami programot ami megkeresi a legrövidebb utvonalat?Kibprobáltam a CFosSpeed programot a böngészök és egyebek felgyorsultak töle de a játékban laggolok pedig nekem semmi nem tünik fel nem szaggat de pár játék után mondják nekem angolul hogy repülok a fejük fellet meg ilyenek...
anno 1 megás lannal a PT-ben ilyen gondom nem volt pedig a server ott Amerikában volt itt meg most Németországban tiszta tré a forumán meg semmit nem ir az Amigo...Ja most UA gépem van de 5 megás netem!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
anno 1 megás lannal a PT-ben ilyen gondom nem volt pedig a server ott Amerikában volt itt meg most Németországban tiszta tré a forumán meg semmit nem ir az Amigo...Ja most UA gépem van de 5 megás netem!