- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85
üzenetére
Engem még a ping távolsággal is aggasztanak mert átlagban 400 és 999 között ugrabugrál ez gondolom ms-ban (milisekundum) értendő de ez akkor is soknak tünik tán a serverek miatt nem jó utvonalon jön hozzánk?Valaki tud valami programot ami megkeresi a legrövidebb utvonalat?Kibprobáltam a CFosSpeed programot a böngészök és egyebek felgyorsultak töle de a játékban laggolok pedig nekem semmi nem tünik fel nem szaggat de pár játék után mondják nekem angolul hogy repülok a fejük fellet meg ilyenek...
anno 1 megás lannal a PT-ben ilyen gondom nem volt pedig a server ott Amerikában volt itt meg most Németországban tiszta tré a forumán meg semmit nem ir az Amigo...Ja most UA gépem van de 5 megás netem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BestBuy topik
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
anno 1 megás lannal a PT-ben ilyen gondom nem volt pedig a server ott Amerikában volt itt meg most Németországban tiszta tré a forumán meg semmit nem ir az Amigo...Ja most UA gépem van de 5 megás netem!