Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Nem sokat játszottam vele max 4-5versenyt.De azt vettem észre joval több kör beállitható versenyenként bár ennek utána járok majd.Illetve 8 főnél 5 helyre mindenféle szorzó nélkül 2300Rp xp volt a jutalom.Bár lehet az uj pályán épp bonus volt érvényben.Félreértés ne essék én nem mondom azt mindenki dobja el amije van és irány oda.Csak megosztom azt a kevés tapasztalatom amit eddig szereztem.
Lehet bug-os még,pl tegnap legalább 5 percbe telt mig megtaláltuk egymást 3-an a 14 oldalon felsorolt szobában.Persze kiprobálástól elriaszt mindenkit az IP ban kitrükközése.
Jó lenne ha a Pt ben legalább a pályák belekerülnének.Tegnap Pt -n este hétkor Sim-ben egy szoba volt,még jó hogy megjöttünk OBHUN és futottunk pár jó kört Crea val és Wolfival.Persze mentünk eggyet ghost off is hát katasztrófa volt
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?
Az Ap vásárlása most kezdődött volna de most igy kivárás lesz érdemes e egyáltalán beletenni egy kis pénzt.Ahhoz most Aerianak nagyot kell dobnia hogy jó magyar forintokat keressen magának.De szerintem erre nagy ivben "husvéti tojás"
Még lenne mit irnom de go dolgozni,bár lehet ez is sok már Hugó-bol.
Na majd ha lesz időm,és el nem ástok addig.
Üdv:Hugó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Pro Gaming notebook
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?