Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Nem sokat játszottam vele max 4-5versenyt.De azt vettem észre joval több kör beállitható versenyenként bár ennek utána járok majd.Illetve 8 főnél 5 helyre mindenféle szorzó nélkül 2300Rp xp volt a jutalom.Bár lehet az uj pályán épp bonus volt érvényben.Félreértés ne essék én nem mondom azt mindenki dobja el amije van és irány oda.Csak megosztom azt a kevés tapasztalatom amit eddig szereztem.
Lehet bug-os még,pl tegnap legalább 5 percbe telt mig megtaláltuk egymást 3-an a 14 oldalon felsorolt szobában.Persze kiprobálástól elriaszt mindenkit az IP ban kitrükközése.
Jó lenne ha a Pt ben legalább a pályák belekerülnének.Tegnap Pt -n este hétkor Sim-ben egy szoba volt,még jó hogy megjöttünk OBHUN és futottunk pár jó kört Crea val és Wolfival.Persze mentünk eggyet ghost off is hát katasztrófa volt
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?
Az Ap vásárlása most kezdődött volna de most igy kivárás lesz érdemes e egyáltalán beletenni egy kis pénzt.Ahhoz most Aerianak nagyot kell dobnia hogy jó magyar forintokat keressen magának.De szerintem erre nagy ivben "husvéti tojás"
Még lenne mit irnom de go dolgozni,bár lehet ez is sok már Hugó-bol.
Na majd ha lesz időm,és el nem ástok addig.
Üdv:Hugó
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?