Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hál'istennek nem elég a natúr speedbug sem a győzelemhez. Főleg úgy hogy előjöhet bárkinél, annál is aki minden egyes kört ugyanazokon az íveken veszbe, és annál is aki egy napja játszik és kacsázik mintha jégen menne.

A legvicesebb az hogy én minden köröm majdnem hajszálpontosan ugyanúgy futom (persze ha nincsenek mazsolák előttem akiket kerülgetni kell), és fura látvány volt full ürestankkal 59.7-et, majd egy versennyel később 55-öt menni. Lassan tényleg kezdhetnének ezzel valamit a fejlesztők, mivel egyszeri poénnak jó, de hosszútávon gyilkos a játékmenetre.
-
mazda626
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én is végeztem a játékkal. Kibaszottul irritál, egy hét alatt -340 ratingot buktam, ebből ma 60-at, a 60-ból 40-et úgy, hogy első voltam, ezért kaptam -10-18 ratingot. Köszönöm szépen, amíg ez a játék nem lesz teljesen itthoni kézben a sok szarházi külföldi idiótaságából nem kérek.

-
Plokijuma
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát igen... TA-ban mindig benne van ez

Itt legtöbbször a szerencse számít és nem (csak) a gyorsaság... A legszerencsésebb fog nyeni a döntőben, ami ha jól tudom 15 körös, így nem lesz akkora taktikázás.Sajnos a TA gyakran bugos és 1-2 mp különbség van a kocsik közt körönként, ami kissé unfair) remélem a döntőben nem lesznek ekkora különbségek...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem ilyen még soha nem volt (pedig általában mindig kicentizem a dolgokat
).
Ha üres tank környékén nyomulok akkor általában akár picivel 58 alá is le tudok menni. De hogy üres tankal csak 59-et fussak olyan még nem volt.
Rageous
Vááá ez nagyon üt!!
(a felirat vajon mit jelent?
) -
-=ZS=-
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az egy dolog, hogy a kanyar kijáratnál otthagy egy kis elsőkerekes verda, de mikor tapadást fognak a kerekek a harpoon-on, akkor megindul mint egy torpedó. Az fix, hogy mindkettő hajlamos kitörni, a hátsókerék hajtás miatt, viszont szerintem a harpoon ezt kezelhetőbben adja elő, mint a stallion. (lehet, hogy a nagyobb tömege miatt)
-
-=ZS=-
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Sokan mondják, hogy nem jön be nekik a harpoon. Miért? Én is sokat próbálgattam, igaz csak a tesztpályán, de ott úgy éreztem, hogy a stallion sokkal izgágább, mocorog a hátulja, és billeg is, míg a harpoon szép nyugodtan vezethető, csak kicsit tolja az orrát. Tesztpályán van egy kör alakú rész, ott mértem az időket, és stallionnal 31.x mp-et mentem, míg harpoonnal 30.x-et, és nekem jobban irányíthatónak tűnt
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(bocsi, de már nagyon meg akarom nézni az I am Legendet
Nagyon szépen köszönjük!!!