Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Dr. Romano
veterán
Milyen váltoval mész? Automata vagy manuális?
Mert automatán 167-172 mp/ó-nál 5.-ben megy a kocsi és így igen magas fordulatszámon pörög ezért eszik többet (persze manuálisnál már itt be teheted 6.-ba és akkor no gond -gondolom én... manuallal még nem mentem-
 )
Persze automatával is lehet menni 9 kört, de akkor szélárnyékozni kell...
PaJa1
Grat a rekodhoz!!
 - 

Plokijuma
aktív tag
Az a szörnyű, hogy szinte mindig ilyen gyors AA REVENANT. akárhányszor játszottam ellene, szinte mindig erősen speedbugos volt. (56.x-es idők) Lehet nem tehet erről, de nekem elég gyanús. Ezekszerint ő 210 körül ment egyenesben szélárnyék nélkül?

(ha jól rémlik övé a második hely a legjobb körök ranglistáján)Ha 2 ilyen "gyors" ember összeáll draftolni üres tankkal + pár embert utolérnek abban a körben akkor simán elképzelhető az 51 körüli idő is. Remélem patch megoldja a gondokat...
 - 

Stirlitz
senior tag
Igen, visszaszívom amit ide írtam elöször.
Na akkor azért raktam ki, mert az anyázást nem szerettem. Ettöl függetlenül igaza volt, én is azt tapasztaltam, hogy laggolsz,de nagyon. És hidd el már nekem, hogy Te voltál mögöttem, én ezt láttam és nem folyamatosan, hanem össze vissza ugráltál a pályán. Nem tudom milyen sávszéled van, de ez akkor nem volt elég. És valóban nem szerettem ha hülyének néznek. Nem szándékosan autoztam a seggedben, hanem mert ekkora tempora voltam képes. De ne is foglalkozz mással, nyugodtan nyomd csak meg a féket direkt, és aztán vádolj másokat, hogy bunkó. Na erröl enyit. Menj, játsz sok TA-t, én egy darabig nem fogok, mert elegem lett ebböl. De ha véletlen mégis, akkor majd segitek féket nyomni elötted. Mond, hogy lehetsz ilyen?
 - 

Dr. Romano
veterán
 - 

mazda626
addikt
Thunderre nekem is van tippem.
Mikor rajtad lóg az egész mezőny, fúts be nekik. Egyenesekben szépen el kezdesz kacsázni, kanyarokban külső ívre mész, majd mikor épphogy kiférne előzni, de mégsem fér ki teljesen, akkor viszhúzol. Szép kis tömegkatasztrófát lehet így okozni.

Sok versenyt nyertem meg így, és a poén, hogy nem én löktem ki őket, hanem ők egymást, mert nem bírtak mit csinálni. 

Új hozzászólás Aktív témák

- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
 - iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
 - KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
 - Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
 - HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Komolyan, számomra az határozta meg egy verseny alatt az egész boxtaktikámat (hogy tudtam a többiekhez viszonyítani) és most nincs   

elvett sok lóerőt és végsebességet...  ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sok versenyt nyertem meg így, és a poén, hogy nem én löktem ki őket, hanem ők egymást, mert nem bírtak mit csinálni.